2010/04/19 09:58:10 09:58:10
Uzvesiu labai nevyriska tema, bet megstu pavalgyti, o siandien kaip tycia darbu ne marios... Taigi, damos, kuom stebinat savo gerbejus? Noriu ka nors neiprasto pasigaminti. Gal baklazanus kepti, gal kazka kinietisko. Savaitgali viriau makaronus su vistiena, skanu, bet kiek jau galima ta pati per ta pati. Tik fantazija nenesa.
2010/04/19 14:07:56 14:07:56
Siūlau pabandyti lazaniją. Labai skaniai gaminu, galiu kada ir pavaišinti....
2010/04/19 16:54:03 16:54:03
Erika: Siūlau pabandyti lazaniją. Labai skaniai gaminu, galiu kada ir pavaišinti....
O receptukas? Ar čia tik vyrams?...
2010/04/23 10:11:04 10:11:04
Samanta, aišku, kad ne tik Svarbiausia apvirti lakštus, bet nepervirti. Dedu aliejaus, nes kiktaip sulimpa. Įdaras tai jau fantazijos reikalas, aš mėgstu vitieną. Pakepu ją su kitais "slaptais" ingidientais ir stebinu vyrus Juokauju, dar nei vienam netekjo paragauti, bet matai vilioju Visko neišpasakosiu, nes noriu palikti intrigą, kad tokią lazaniją paragauti galima tik pas mane )))))
Padažą galima su kiaušiniais daryti, trupučiuką grietinės aišku. Viską sloksniuoti, užtarkkuoti sūriu ir kepti iki pusvalanduko.. Skanaus, eksperimentuokite!
2010/04/23 16:23:55 16:23:55
Erika: Samanta, aišku, kad ne tik Svarbiausia apvirti lakštus, bet nepervirti. Dedu aliejaus, nes kiktaip sulimpa. Įdaras tai jau fantazijos reikalas, aš mėgstu vitieną. Pakepu ją su kitais "slaptais" ingidientais ir stebinu vyrus Juokauju, dar nei vienam netekjo paragauti, bet matai vilioju Visko neišpasakosiu, nes noriu palikti intrigą, kad tokią lazaniją paragauti galima tik pas mane )))))
Padažą galima su kiaušiniais daryti, trupučiuką grietinės aišku. Viską sloksniuoti, užtarkkuoti sūriu ir kepti iki pusvalanduko.. Skanaus, eksperimentuokite!
Ačiū, skamba skaniai .
2010/04/23 16:58:10 16:58:10
deje, padazas nei su grietine, nei su kiausiniais nesidaro...bent jau lazanijoj..
Erika: Samanta, aišku, kad ne tik Svarbiausia apvirti lakštus, bet nepervirti. Dedu aliejaus, nes kiktaip sulimpa. Įdaras tai jau fantazijos reikalas, aš mėgstu vitieną. Pakepu ją su kitais "slaptais" ingidientais ir stebinu vyrus Juokauju, dar nei vienam netekjo paragauti, bet matai vilioju Visko neišpasakosiu, nes noriu palikti intrigą, kad tokią lazaniją paragauti galima tik pas mane )))))
Padažą galima su kiaušiniais daryti, trupučiuką grietinės aišku. Viską sloksniuoti, užtarkkuoti sūriu ir kepti iki pusvalanduko.. Skanaus, eksperimentuokite!
2010/04/23 17:21:14 17:21:14
Mangofruit: deje, padazas nei su grietine, nei su kiausiniais nesidaro...bent jau lazanijoj..
Erika: Samanta, aišku, kad ne tik Svarbiausia apvirti lakštus, bet nepervirti. Dedu aliejaus, nes kiktaip sulimpa. Įdaras tai jau fantazijos reikalas, aš mėgstu vitieną. Pakepu ją su kitais "slaptais" ingidientais ir stebinu vyrus Juokauju, dar nei vienam netekjo paragauti, bet matai vilioju Visko neišpasakosiu, nes noriu palikti intrigą, kad tokią lazaniją paragauti galima tik pas mane )))))
Padažą galima su kiaušiniais daryti, trupučiuką grietinės aišku. Viską sloksniuoti, užtarkkuoti sūriu ir kepti iki pusvalanduko.. Skanaus, eksperimentuokite!
O kaip? Ketčupas?
2010/04/23 20:00:45 20:00:45
Lazanija
Produktai:
Dėžutės lazanijos lakštų;
0,5 kg jautienos faršo;
1 svogūno;
4 česnako skiltelių;
100 gr. pomidorų padažo;
2 l pieno;
250gr. sviesto
stiklinės miltų;
0,5 kg sūrio.
muskato riešuto, druskos, pipirų, alyuogių aliejaus.
lakštus apvirti apie porą min, į verdantį vandenį dedant po vieną, kad nesuliptų.
smulkiai sukapotą svogūną ir česnaką sudėti į keptuvę, kurioje bus ruošiamas faršas; aliejus turi būti karštas. apkepinti svogūną ir česnaką nuolatos maišant ant vidutinės(nelabai stiprios ugnies);
sudėti faršą i svogūnus, apkepinti. Supilti pomidorų padažą sumaišytą su karštu vandeniu/galima sultiniu, bet nepadauginti vandens-užtenka stiklinės. troškinti mėsą, kol padažas sutirštės, pagardinti druska bei pipirais.
iš pieno, sviesto ir miltų virti padažą, pagardinant muskato riešutu, druska ir pipirais.padažas turi būti tirštas.
apvirtus lakštus dėti ant aliejumi pateptos skardos ir sloksniuoti- mėsa visada pirmas sluoksnis, ant viršaus pieno/ miltų padažas, po to apiberti sūriu.balto padažo turi būti nemažai, bet čia pagal skonį..
baigti sluoksniavimą sūriu ir skardą dėti į orkaitę,190 laipsnių temperatūroj kepti apie 30 min.
skanaus..
p.s. produktus parašiau daug maž iš akies..
Svečias: Mangofruit: deje, padazas nei su grietine, nei su kiausiniais nesidaro...bent jau lazanijoj..
Erika: Samanta, aišku, kad ne tik Svarbiausia apvirti lakštus, bet nepervirti. Dedu aliejaus, nes kiktaip sulimpa. Įdaras tai jau fantazijos reikalas, aš mėgstu vitieną. Pakepu ją su kitais "slaptais" ingidientais ir stebinu vyrus Juokauju, dar nei vienam netekjo paragauti, bet matai vilioju Visko neišpasakosiu, nes noriu palikti intrigą, kad tokią lazaniją paragauti galima tik pas mane )))))
Padažą galima su kiaušiniais daryti, trupučiuką grietinės aišku. Viską sloksniuoti, užtarkkuoti sūriu ir kepti iki pusvalanduko.. Skanaus, eksperimentuokite!
O kaip? Ketčupas?
2010/08/08 16:23:15 16:23:15
mano tradicinis troškinys
-puodelis pamirkytų ryžių (nevirtų)
-tarkuotų morkų
-pakepintų svogūnų
-pakepinta cukinija (gali ir nebūti)
-pomidorų (pakepinti arba ne. galima ir nedėti)
-pomidorų padažo (galima ir nedėti)
-grietinėlės(galima ir nedėti)
-sūrio(galima ir nedėti)
-pakepinto faršo (g.b. paukštiena ar pan.)
-prieskoniai (vegeta, pipirai, lauro lapai)
-verdantis vanduo
Į troskinimo indą susluoksniuojam ryžius, morkas, mėsą,pomidorus, svogūnus, cukiniją. ant viršaus uždedame pomidorų padažo, prieskonius ir viską užpilame verdančiu vandeniu. troškiname orkaitėje apie valandą (turiu išvirti ryžiai), prieš baigiant kepti užpilame grietinėlę, užbarstom sūrį.
Sapo1295820256_db
S
533 įrašai
2010/08/08 16:30:18 16:30:18
Galima gamint, bet galima ir negamint,galima suvalgyt ŠOKOLADO DIDĖLĘ PLYTĄ
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume