Pažintys Forum

Darnipora pazintys

Norisi kazko skanaus

Simas

S

8 įrašai

2010/04/19 09:58:10 09:58:10

Uzvesiu labai nevyriska tema, bet megstu pavalgyti, o siandien kaip tycia darbu ne marios... Taigi, damos, kuom stebinat savo gerbejus? Noriu ka nors neiprasto pasigaminti. Gal baklazanus kepti, gal kazka kinietisko. Savaitgali viriau makaronus su vistiena, skanu, bet kiek jau galima ta pati per ta pati. Tik fantazija nenesa.


erika

E

11 įrašai

2010/04/19 14:07:56 14:07:56

Siūlau pabandyti lazaniją. Labai skaniai gaminu, galiu kada ir pavaišinti....


Samanta

S

1028 įrašai

2010/04/19 16:54:03 16:54:03

Erika: Siūlau pabandyti lazaniją. Labai skaniai gaminu, galiu kada ir pavaišinti....


O receptukas? Ar čia tik vyrams?...


erika

E

11 įrašai

2010/04/23 10:11:04 10:11:04

Samanta, aišku, kad ne tik Svarbiausia apvirti lakštus, bet nepervirti. Dedu aliejaus, nes kiktaip sulimpa. Įdaras tai jau fantazijos reikalas, aš mėgstu vitieną. Pakepu ją su kitais "slaptais" ingidientais ir stebinu vyrus Juokauju, dar nei vienam netekjo paragauti, bet matai vilioju Visko neišpasakosiu, nes noriu palikti intrigą, kad tokią lazaniją paragauti galima tik pas mane )))))
Padažą galima su kiaušiniais daryti, trupučiuką grietinės aišku. Viską sloksniuoti, užtarkkuoti sūriu ir kepti iki pusvalanduko.. Skanaus, eksperimentuokite!


Samanta

S

1028 įrašai

2010/04/23 16:23:55 16:23:55

Erika: Samanta, aišku, kad ne tik Svarbiausia apvirti lakštus, bet nepervirti. Dedu aliejaus, nes kiktaip sulimpa. Įdaras tai jau fantazijos reikalas, aš mėgstu vitieną. Pakepu ją su kitais "slaptais" ingidientais ir stebinu vyrus Juokauju, dar nei vienam netekjo paragauti, bet matai vilioju Visko neišpasakosiu, nes noriu palikti intrigą, kad tokią lazaniją paragauti galima tik pas mane )))))
Padažą galima su kiaušiniais daryti, trupučiuką grietinės aišku. Viską sloksniuoti, užtarkkuoti sūriu ir kepti iki pusvalanduko.. Skanaus, eksperimentuokite!


Ačiū, skamba skaniai .


Mangofruit

M

1982 įrašai

2010/04/23 16:58:10 16:58:10

deje, padazas nei su grietine, nei su kiausiniais nesidaro...bent jau lazanijoj..



Erika: Samanta, aišku, kad ne tik Svarbiausia apvirti lakštus, bet nepervirti. Dedu aliejaus, nes kiktaip sulimpa. Įdaras tai jau fantazijos reikalas, aš mėgstu vitieną. Pakepu ją su kitais "slaptais" ingidientais ir stebinu vyrus Juokauju, dar nei vienam netekjo paragauti, bet matai vilioju Visko neišpasakosiu, nes noriu palikti intrigą, kad tokią lazaniją paragauti galima tik pas mane )))))
Padažą galima su kiaušiniais daryti, trupučiuką grietinės aišku. Viską sloksniuoti, užtarkkuoti sūriu ir kepti iki pusvalanduko.. Skanaus, eksperimentuokite!

ieva

I

96405 įrašai

2010/04/23 17:21:14 17:21:14

Mangofruit: deje, padazas nei su grietine, nei su kiausiniais nesidaro...bent jau lazanijoj..
Erika: Samanta, aišku, kad ne tik Svarbiausia apvirti lakštus, bet nepervirti. Dedu aliejaus, nes kiktaip sulimpa. Įdaras tai jau fantazijos reikalas, aš mėgstu vitieną. Pakepu ją su kitais "slaptais" ingidientais ir stebinu vyrus Juokauju, dar nei vienam netekjo paragauti, bet matai vilioju Visko neišpasakosiu, nes noriu palikti intrigą, kad tokią lazaniją paragauti galima tik pas mane )))))
Padažą galima su kiaušiniais daryti, trupučiuką grietinės aišku. Viską sloksniuoti, užtarkkuoti sūriu ir kepti iki pusvalanduko.. Skanaus, eksperimentuokite!


O kaip? Ketčupas?


Mangofruit

M

1982 įrašai

2010/04/23 20:00:45 20:00:45

Lazanija
Produktai:
Dėžutės lazanijos lakštų;
0,5 kg jautienos faršo;
1 svogūno;
4 česnako skiltelių;
100 gr. pomidorų padažo;
2 l pieno;
250gr. sviesto
stiklinės miltų;
0,5 kg sūrio.
muskato riešuto, druskos, pipirų, alyuogių aliejaus.
lakštus apvirti apie porą min, į verdantį vandenį dedant po vieną, kad nesuliptų.
smulkiai sukapotą svogūną ir česnaką sudėti į keptuvę, kurioje bus ruošiamas faršas; aliejus turi būti karštas. apkepinti svogūną ir česnaką nuolatos maišant ant vidutinės(nelabai stiprios ugnies);
sudėti faršą i svogūnus, apkepinti. Supilti pomidorų padažą sumaišytą su karštu vandeniu/galima sultiniu, bet nepadauginti vandens-užtenka stiklinės. troškinti mėsą, kol padažas sutirštės, pagardinti druska bei pipirais.
iš pieno, sviesto ir miltų virti padažą, pagardinant muskato riešutu, druska ir pipirais.padažas turi būti tirštas.
apvirtus lakštus dėti ant aliejumi pateptos skardos ir sloksniuoti- mėsa visada pirmas sluoksnis, ant viršaus pieno/ miltų padažas, po to apiberti sūriu.balto padažo turi būti nemažai, bet čia pagal skonį..
baigti sluoksniavimą sūriu ir skardą dėti į orkaitę,190 laipsnių temperatūroj kepti apie 30 min.
skanaus..
p.s. produktus parašiau daug maž iš akies..



Svečias:
Mangofruit: deje, padazas nei su grietine, nei su kiausiniais nesidaro...bent jau lazanijoj..
Erika: Samanta, aišku, kad ne tik Svarbiausia apvirti lakštus, bet nepervirti. Dedu aliejaus, nes kiktaip sulimpa. Įdaras tai jau fantazijos reikalas, aš mėgstu vitieną. Pakepu ją su kitais "slaptais" ingidientais ir stebinu vyrus Juokauju, dar nei vienam netekjo paragauti, bet matai vilioju Visko neišpasakosiu, nes noriu palikti intrigą, kad tokią lazaniją paragauti galima tik pas mane )))))
Padažą galima su kiaušiniais daryti, trupučiuką grietinės aišku. Viską sloksniuoti, užtarkkuoti sūriu ir kepti iki pusvalanduko.. Skanaus, eksperimentuokite!

O kaip? Ketčupas?

Tyli tyla

T

136 įrašai

2010/08/08 16:23:15 16:23:15

mano tradicinis troškinys

-puodelis pamirkytų ryžių (nevirtų)
-tarkuotų morkų
-pakepintų svogūnų
-pakepinta cukinija (gali ir nebūti)
-pomidorų (pakepinti arba ne. galima ir nedėti)
-pomidorų padažo (galima ir nedėti)
-grietinėlės(galima ir nedėti)
-sūrio(galima ir nedėti)
-pakepinto faršo (g.b. paukštiena ar pan.)
-prieskoniai (vegeta, pipirai, lauro lapai)
-verdantis vanduo



Į troskinimo indą susluoksniuojam ryžius, morkas, mėsą,pomidorus, svogūnus, cukiniją. ant viršaus uždedame pomidorų padažo, prieskonius ir viską užpilame verdančiu vandeniu. troškiname orkaitėje apie valandą (turiu išvirti ryžiai), prieš baigiant kepti užpilame grietinėlę, užbarstom sūrį.


Sapo1295820256_db

S

533 įrašai

2010/08/08 16:30:18 16:30:18

Galima gamint, bet galima ir negamint,galima suvalgyt ŠOKOLADO DIDĖLĘ PLYTĄ


Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume