Pažintys Forum

Darnipora pazintys

Pagirios

Emporija

E

849 įrašai

2010/01/07 20:17:44 20:17:44

GabijaGabija cia taike ir man taip pat

Asta31324579346_db

A

763 įrašai

2010/01/08 09:05:53 09:05:53

Savanoriskai prisiskirsiu prie GabijosGabijos isrinktuju
Na buna pora kartu per metus toks "griekas", buna...
Is vakaro prisiverciu bent puse litro vandens isgerti, vien nuo to geriau, nes alkoholis kaip ir kava isgarina vandeni is organizmo. Ryte bent minimalus pusryciai ir tada vitaminas C + daug cukraus. Kazkada ligonines slaugytojos pasakojo, kad taip kiek padauginusius is vakaro gydytojus stato ant koju, tiesa gliukoze leidzia tiesiai i vena, nuo to laiko ir naudojuos

leagere

L

354 įrašai

2010/01/08 15:02:54 15:02:54

Na aš kalbu ne apie "grieka" porą kartų per metus (kas kiekvienam neabstinentui manau yra buvę bent kartą gyvenime), ir ne apie gliukozę su vit. C, o apie alkoholį kitą rytą. Logikos tame yra, vėl suaktyvėja tą negerą savijautą sukeliančių alkoholio apykaitos produktų skaldymas, išsiplečia kraujagyslės, žodžiu, greičiau viskas praeina. Bet prie šito organizmas (visų pirma smegenys) įpranta, ir galiausiai gali ateiti momentas, kai fizinis ar psichinis diskomfortas nejučia virs poreikiu gerti... O to tikrai niekam nelinkiu. Va.

Nanukas

N

2 įrašai

2011/04/17 03:45:46 03:45:46

gerai atvirintas pienas ir verdanti gerti,,,ar stipri ir saldi kava...bent man likus iki darbo pradzios 2 valandom tai padeda.na o darbe tai mineralinio

Lelis Borgia

L

826 įrašai

2011/04/17 05:29:56 05:29:56

dainelė: Kam reikia tiek prisigerti - iki pagirių?
Apskritai nesuprantu, kaip tas alkoholio nuodas gali praturtinti jūsų gyvenimą.
Apspangusi iliuzija.
Nuoširdaus bendravimo iliuzija tik.
Kunigai net neklauso girtų išpažinčių, sako, ateik, kai išsiblaivysi, nes tos visos neblaivios emocijos yra netikros, kad ir kaip "nuoširdžiai" ką nors jaustumėt.

C'est cauchemar!

Danielius

D

407 įrašai

2011/04/17 07:11:27 07:11:27

Ash kaip neishbrendantis ish shito liuno pijokelis,galiu taip paporint, arba patrejint..... bet cia jai jau daugiadienes uzklupo.... tarkim savaite- dvi..... ir vat reikia pradrebet del kazkokiu priezashciu.... mano pachmielas budavo baisesnis uz pacia mirti, taigi..... nuvaziuoji i bet koki ligonones priimiamaji, sumoki(nezinau kaip kituose miestuose) 150 litau, dvi valandos ir sesk uz vairo.... aishku superishkai viskas nesusitaiso, bet nesijaucia shirdaplakis, dingsta nerimas, atsiranda apetitas.... tai vat toks butu mano patarimas.....

Lelis Borgia

L

826 įrašai

2011/04/17 09:01:20 09:01:20

O čia tai dar didesnis košmaras, ir kur eina pasaulis? Vienžo, laukiame 2012 metų - pasaulio pabaigos. Žmonos pavarys šalin ir išmes visas "šmotkes" pro langą į gatvę. Nebeverta ir išsipagirioti, kai visvien galas artėja - moterų viešpatija(moteriškasis lordizmas).

Moteris_Ji

M

268 įrašai

2011/04/17 12:59:54 12:59:54

Danielius: Ash kaip neishbrendantis ish shito liuno pijokelis,galiu taip paporint, arba patrejint..... bet cia jai jau daugiadienes uzklupo.... tarkim savaite- dvi..... ir vat reikia pradrebet del kazkokiu priezashciu.... mano pachmielas budavo baisesnis uz pacia mirti, taigi..... nuvaziuoji i bet koki ligonones priimiamaji, sumoki(nezinau kaip kituose miestuose) 150 litau, dvi valandos ir sesk uz vairo.... aishku superishkai viskas nesusitaiso, bet nesijaucia shirdaplakis, dingsta nerimas, atsiranda apetitas.... tai vat toks butu mano patarimas.....

Man patinka tavo gebėjimas realiai priimti situaciją taip kaip yra. Tavo pasidalinimas ir atvirumas - turėtų ir kitiems padėti stengiantiems įveikti šią ligą. Toks jau gijimo kelias (su atkritimais). Laikykis.

Danielius

D

407 įrašai

2011/04/17 14:09:12 14:09:12

Moteris_Ji:
Man patinka tavo gebėjimas realiai priimti situaciją taip kaip yra. Tavo pasidalinimas ir atvirumas - turėtų ir kitiems padėti stengiantiems įveikti šią ligą. Toks jau gijimo kelias (su atkritimais). Laikykis.

Oij, geri ir grazus tavo palinkejimai ir man ir kitiems,bet deja, deja, shi liga nepagydoma tik pristabdoma, galima tik su tokia liga gyventi kaip ir su kitom baisiom ligom.... Na, bet jai babauzis toks kaip ash ishgyvenu, tai kitiems turetu buti vieni niekai, o geriausia isheitis vietoij degtines piena gerti,niu ne taip skanu, bet nors ryte virpet nereikia...

36642id_Šarūnas

3

66 įrašai

2011/07/09 12:25:01 12:25:01

Jei norit kuo greičiau iš "mirties" išsivaduoti siūlau pasitaisyti nežmoniškai stiprios kavos ir į ją suspausti labai daug cintrinos sulčių, po to tai išgerti, dauguma pažystamų išsivaduodavo per 2~ H

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume