Šiandie iš vienos pažįstamos nusipirkau paragauti lydyto sviesto. Sako, kad jį valgyti sveika. Palaižiau - skanu. O kvepia! Tik nežinau, kaip naudoti. Negi tepsi ant duonos?..
Ar valgote tokį ir kaip?

dainelė
2009/09/02 14:13:01 14:13:01
Šiandie iš vienos pažįstamos nusipirkau paragauti lydyto sviesto. Sako, kad jį valgyti sveika. Palaižiau - skanu. O kvepia! Tik nežinau, kaip naudoti. Negi tepsi ant duonos?..
Ar valgote tokį ir kaip?
Trolis
2009/09/02 20:41:43 20:41:43
JOKIU BUDU!
Lydyto sviesto ir duonos derinys yra tikru tikriausi nuodai!
Lydytas sviestas valgomas saukstu, ne maziau kaip po 0.5 kg per diena, 7 dienas is eiles. Tik tada atsiskleidzia jo tikrasis aromatas ir visos uzsleptos savybes.
SKANAUS!
Samantta
2009/09/02 20:47:05 20:47:05
Kaip matau, iš normalių temų bandoma daryti vodevilį. Bet tokiems komentatoriams pasirinkime ignoranciją.
_egis_
2009/09/02 21:57:52 21:57:52
tai jau tikrai, pedofilija vs lydytas sviestas
Trolis
2009/09/03 06:18:14 06:18:14
Tada jau nieko nebesuprantu, jei pazinciu svetaineje tema "Kaip valgyti lydita sviesta" laikoma normalia...
P. samantta- viskam sava vieta ir savas laikas.
Viešnia
2009/09/03 09:13:00 09:13:00
Pasiklydote, jaunuoliai?
Eikite sau į Garažą ar Sekso skyrių, o čia - Virtuvės paslaptys. Ne jum suprasti.
P. S. viskam sava vieta ir savas laikas
Lydytas sviestas dažniau vadinamas [b:jgxo50fw]ghi[/b:jgxo50fw]. Lietuvoje populiarėja su indiškų vegetarinių patiekalų ir atitinkamos gyvensenos praktikų mada.
magnom
2009/09/04 09:43:22 09:43:22
O ta sviesta galima pasidaryti? Ar reikia pirkti? Jeigu pirkti, tai kur jo galima gauti?
dainelė
2009/09/04 14:07:33 14:07:33
Galima pasidaryti iš paprasto 82% sviesto - reikia ilgai kaitinti ant lėtos ugnies nuolat graibant putas iki pasidarys gintarinis ir perregimas, tiek žinau.
Gal kada ir pati pabandysiu, bet tam reikia laiko.
Parduotuvėj nesu mačius.
Šiandien jo įsidėjau į paprasčiausius virtus ryžius (verdu tik vad. natūralius, arba ruduosius, kurių luobelė nenušlifuota) - fantastiškas skonis!
Labai pagardina maistą.
Mangofruit
2009/09/04 15:22:20 15:22:20
Kiekvienas savaip iš proto eina:) Kuo blogas paprastas sviestas?Senai nenaudoju jokio sviesto-tik alyvuogių aliejų. Ir skanu, ir sveika.
Svečias
2009/09/04 17:19:43 17:19:43
Miela dainele, jums kaip ir man, jau būtų pats laikas susilaikyti nuo sviesto ir kitų gyvulinių riebalų. Reikia pradėti galvoti apie cholesterolį.