Pažintys Forum

Darnipora pazintys

Arbatos poveikis

Extra

E

1 įrašai

2009/03/17 10:02:49 10:02:49

na, manau, kad skubėjimo kultūroje atsiradęs įprotis nuolat gerti 
energetinius gėrimus, ar, kaip minima šiame straipsnyje, arbatą, kavą, yra tikrai gan 
žalingas įprotis - juk energetiniai gėrimai visiškai nenatūralūs, 
sintetiniai, o kava ar stipri arbata, savo ruožtu, - graužia (ar bent jau gali graužti) ir skrandį, ir šiaip, neaišku, 
kokį poveikį daro organizmui.. Aš esu linkusi labiau pasikliauti augalinės 
kilmės priemonėmis - tamsiuoju metu laiku, ypač, naudoju taip pat Tonussan, augalinį maisto papildą, kuris puikiai energizuoja, žvalina ir vaiko mieguistumą..  Na,tačiau ko gero teisybė yra ta, jog, kiekvienas renkamės skirtingus energijos "pasikrovimo" būdus.. 

Zygfrid1295609168_db

Z

2032 įrašai

2009/03/17 13:55:42 13:55:42

Kvailas klausimas: patartina isgerti arbatos ir isitikinti koks jos poveikis, mes garantuojame, kad nuo arbatos puoduko Jus nemirsite.
Is tiesu arbata yra plati savoka, poveikis priklauso nuo zoliu sudeties ir stiprumo. Taip pat nuo organizmo reakcijos. Jei zmogus priprates prie kavos, pastoviai ja geria, galima tiketis, kad ji labiau tonizuos arbata. Ir pan. Is esmes, arbatos rusiu yra daugiau, ir lengviau surasti stipru tonizuojanti poveiki, jei tas domina, nei is kavos. Be to arbata organizmas lengviau pernesa, todel su ja lengviau pasiekti norima poveiki. As esu kavos megejas. Nors kava man nera tonizuojanti priemone, tai yra gurmaniskas malonumas. O arbata gali tonizuoti, gali pagydyti nuo ligu, gali isvalyti organizma, galima su ja pakaifuoti, etc.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume