strateg37:
tu jau nepyk,bet net man tavo mityba atrodo viso labo normali ir kasdienie.. kava su pienu is ryto..kaip kam..As ryte tik žalia arbata su ženšeniu ir citrina..kava su pienu tik paskiau ar po pagiriu sriuba irgi gerai..bet kai kurie teigia kad tai riebalu ir gyvunu lavonienos nuoviras..bet man sriubos patinka..Žuvis gerai ir geriau kad be kaulu..Man skaniausia linas,lydeka(kaulu mažai),upėtakis ar erškėtas..Ikru nemegstu(nors tai jūros gėrybė ir gana maistinga),bet kartais neatsisakau..ten tiek naudingu organizmui medžiagu,kaip kad ir žuvyje..Varškė rytais irgi labai gerai..Kalcis stiprinantis kaulus..Tad nematau kame jus kasdieniam racione ižvelgiat sveika mityba..ar as ja kitaip suprantu,nei jaunimas..tipo čipsai užgeriami coca cola ir paskui atsirandančios visokios jaunimo bėdos susijusios su virškinamojo trakto ligom..Man sveika mityba-tai subalansuotas ir ivairapusis maistas ,kurio raciona sudaro mėsos ivairovė ,daržovės(bulves irgi),pieno produktai ir daug skysciu..žalia ir raudonoji arbata dominuoja mano gerimu sarase..beje,nuo košyčiu svorio irgi priaugama..budamas armijoj as tai paty riau
brangusis, košytė iš ryto yra idealus maistas. ar žinai kodėl? nes tai ilgai virškinami angliavandeniai. o ką suteikia angliavandeniai? energijos. be to, į kūną avižinių dribsnių košė ryte tikrai neina. manų košė galbūt. varškė iš ryto? geriau vakare. baltymai reikalingi raumeninių ląstelių statybai. varškė iš ryto tau nesuteiks tiek energijos, kiek vaisiai ar kiek ta pati tavo iškritikuota košė. supranti, kad tą pačią vištieną galima iškept pilnoj keptuvėj aliejaus ir tai nei iš tolo nebeprimins sveiko maisto. skysčių aš pati suvartoju laaabai daug. kasdien po 4 puodelius arbatos plius dar vandens kiek. sriubų su mėsa aš išvis beveik nevalgau, kokį kartą per metus. valgau tik daržovių, be lavonų, kaip tu sakai. labai džiaugiuos už tave, jei geri iš ryto arbatą. tai yra tikrai žymiai sveikiau už kavą, bet tas vienas puodelis kavos nemanau, kad labai daug žalos atneša. o ir iš ryto kažkaip nespėju išgert arbatos, paskui kavos. kame aš įžvelgiu sveiką mitybą? tame, kad jei kažką verdu, tai druskos arba išvis nededu arba minimaliai, jei valgau mėsą, tai ji dažniausiai būna troškinta. stengiuos valgyt kuo daugiau daržovių ir vaisių. aš savo bendraamžių racione labai dažnai to pasigendu. ir apskirtai nepatingiu perskaityt etikečių, pirkdama produktą. aš jau nebekalbu apie čipsus ir kolą, kurių išvis niekad sau nepirkčiau. ir skrandžio problemų dar neturėjau. čia norėjai pakritikuot jaunimą ir pasijust pranašesniu?