Paaiškinkit kas nors kaip skaniai išvirti kakavą :) Man vis kažkoks bizalas gaunasi, nes nežinau tiksliai kokiom proporcijom pilti vandens, pieno, kakavos ir cukraus, kad skanu būtų.

Agne
2008/06/20 10:14:34 10:14:34
Paaiškinkit kas nors kaip skaniai išvirti kakavą :) Man vis kažkoks bizalas gaunasi, nes nežinau tiksliai kokiom proporcijom pilti vandens, pieno, kakavos ir cukraus, kad skanu būtų.
ievute1977
2008/06/20 18:05:07 18:05:07
Aš vandens visai nepildavau... :)
Agne
2008/06/24 18:54:57 18:54:57
Gal tada aš per daug vandens pilu...
dailė
2008/09/23 14:55:34 14:55:34
kakavos milteliai ištrinami su cukrumi, užpilami verdančiu pienu ir pavirinama ant silpnos ugnies 8 min.,kad milteliai nenusėstų ant dugno. O jei nepatinka susidariusi pieno plėvelė ją galima nuimti, kakavą patiekiant. Skanaus.
Akvile1005
2009/01/07 10:46:15 10:46:15
man irgi mama taip kakava virdavo ir as savo seimynai taip ja verdu Labai skanu
Onytė
2009/01/07 11:58:21 11:58:21
Aš verdu kakavą panašiai kaip kisielių. Į pieną prieš užvirimą pilu verdančiu vandeliu praskiestą ir išmaišytą kakavą su cukrumi. Puodeliui pieno ketvirtis šaukštelio kakavos ir nepilnas šaukštelis cukraus. Kakava geriausia paprasta natūrali rusiška, ne ta tirpstanti europietiška. Užvirus belieka gerai išmaišyti, neduoti išbėgti ir iškošti. Kaip skanu, užsinorėjau, einu virti kakavos.