Pažintys Forum

Darnipora pazintys

Cepelinų fanai!!!

reykjavik

R

170 įrašai

2009/01/18 18:26:43 18:26:43

jokio vargo man su jais gaminant,o kad iseitu"nepasiausia"ar ,kad maziau irtu ,pries dedant virti i vandeni idekite truputi krakmolo(istirpinkite saltam vandeni ir atsargiai pilkite i verdanti vis pamaisant),o man is bulviniu blynu misinio itarkavus dar bulviu,idejus vidun spirguciu gavosi super kugelis:))

strateg37

S

265 įrašai

2009/01/18 20:51:30 20:51:30

anoks tas vargas su tais cepelinais..tiesa laiko uzima,bet man tas net patinka..o ir bulves skust uzima 10-15min.man tai net savotiska atrakcija ir malonumas gaminant/ruosiant cepelinus..o kad jie nesuirtu,tai nusunkus tarkuota mase,ir nusistovejus sunkai ir ja nupilus,lieka krakmolas kuri reik idet i cepelinu tesla.. o cepelinai juk ne kasdienis maistas,tad pasilepint jais visai faina..

Meida

M

1 įrašai

2013/05/30 18:43:01 18:43:01

oi, jus nepatikesite, bet as dievinu cepelinus ir tik cepelinus. Koks dar vargas, zmones? 10min bulvių lupimas, plovimas, tarkavimas (aisku, masinine) , issunkimas ir voulia, kaip viskas greitai tesis.. Ir dar labiau nepatikesit, bet as juos gaminu KASDIEN arba kas antra diena ir jau bent 3metus.. kadangi gyvenu viena, tj man uztenka virt po kokius 8 cepelinus, tj nevargina:) Dievinu viska, kas is tarkuotu bulviu.. ir ne tik valgyciau, jei galeciau kasdien, bet ir valgau.. kad ir kaip nesveika, bet.. man tarsi priklausomybe :S skrandis puikiai virskina jau tiek metu taciau.. figura nebedziugina.. gal kas nors turit patikimu patarimu, kuo galeciau pakeisti bulvinius patiekalus, kad nebutu labai sausas ir preskas maistas ir kad netukintu taip? nezinau, kaip issigydyt sia priklausomybe : is tirkuju, jau nejuokinga.. nes jau turbut koks sirdies smugis pakeliui, nes ka jau bekalbeti apie tj, kad prie cepelino reikia bent sauksto grietines ir sviesto, o cepelinu suvalgau minimui 3-4 per kartą.. vakarais dar pasisildau keptuveje.. zinau, kad nesveika.. turbut dar nesutikot tokio bulvinio zmogaus, et..

ieva

I

96405 įrašai

2013/05/30 18:52:58 18:52:58

Meida: oi, jus nepatikesite, bet as dievinu cepelinus ir tik cepelinus. Koks dar vargas, zmones? 10min bulvių lupimas, plovimas, tarkavimas (aisku, masinine) , issunkimas ir voulia, kaip viskas greitai tesis.. Ir dar labiau nepatikesit, bet as juos gaminu KASDIEN arba kas antra diena ir jau bent 3metus.. kadangi gyvenu viena, tj man uztenka virt po kokius 8 cepelinus, tj nevargina:) Dievinu viska, kas is tarkuotu bulviu.. ir ne tik valgyciau, jei galeciau kasdien, bet ir valgau.. kad ir kaip nesveika, bet.. man tarsi priklausomybe :S skrandis puikiai virskina jau tiek metu taciau.. figura nebedziugina.. gal kas nors turit patikimu patarimu, kuo galeciau pakeisti bulvinius patiekalus, kad nebutu labai sausas ir preskas maistas ir kad netukintu taip? nezinau, kaip issigydyt sia priklausomybe : is tirkuju, jau nejuokinga.. nes jau turbut koks sirdies smugis pakeliui, nes ka jau bekalbeti apie tj, kad prie cepelino reikia bent sauksto grietines ir sviesto, o cepelinu suvalgau minimui 3-4 per kartą.. vakarais dar pasisildau keptuveje.. zinau, kad nesveika.. turbut dar nesutikot tokio bulvinio zmogaus, et..

Nieko nėr baisiau už stora bulvine boba... Brrrr....

deepsorrow

D

1894 įrašai

2013/05/30 21:38:09 21:38:09

Tai krakmolo dieta beveik krakmolas yra angliavandenis polisacharidas, nors ir pradedamas skaidyti jau burnoje, bet pagrindinis skaidymas vyksta dvylikapirštėje žarnoje veikiant kasos fermentams, kitaip sakant nevyksta skaidymas skrandyje. Krakmolas yra geras energijos šaltinis ir šiaip jau tunkama ne nuo jo paties(na nebent nuo didelio kiekio), kiek nuo kartu suvartojamų riebalų. Iš tikro tai dauguma maisto produktų ir patiekalų gaminamų namuose augina svorį tik tokiu atveju, kai paruošiami netinkamai ir kai naudojama be proto daug riebių priedų, bei kada suvartojama daugiau kalorijų nei reikėtų. Jokie badavimo periodai nepadės atsisakyti kilogramų, jeigu paskui maitinimosi įpročiai nesikeičia, greičiau jau tik dar prisidės. Valgymas negali būti hobis ar malonumas(nebent tokiu atveju, kai porcijos yra ganėtinai mažos skirtos išskirtinai ragavimui ir pasimėgavimui), valgymas yra energijos tiekimas organizmui, kai jam to reikia, o ne tada kai to norime mes. Priedo dar dažnai ir valgyti žmonės nevisai moka - tiesiog kimšimas grynas be jokių pauzių ar normalaus kramtymo.

ieva

I

96405 įrašai

2013/05/31 09:16:32 09:16:32

Meida: oi, jus nepatikesite, bet as dievinu cepelinus ir tik cepelinus. Koks dar vargas, zmones? 10min bulvių lupimas, plovimas, tarkavimas (aisku, masinine) , issunkimas ir voulia, kaip viskas greitai tesis.. Ir dar labiau nepatikesit, bet as juos gaminu KASDIEN arba kas antra diena ir jau bent 3metus.. kadangi gyvenu viena, tj man uztenka virt po kokius 8 cepelinus, tj nevargina:) Dievinu viska, kas is tarkuotu bulviu.. ir ne tik valgyciau, jei galeciau kasdien, bet ir valgau.. kad ir kaip nesveika, bet.. man tarsi priklausomybe :S skrandis puikiai virskina jau tiek metu taciau.. figura nebedziugina.. gal kas nors turit patikimu patarimu, kuo galeciau pakeisti bulvinius patiekalus, kad nebutu labai sausas ir preskas maistas ir kad netukintu taip? nezinau, kaip issigydyt sia priklausomybe : is tirkuju, jau nejuokinga.. nes jau turbut koks sirdies smugis pakeliui, nes ka jau bekalbeti apie tj, kad prie cepelino reikia bent sauksto grietines ir sviesto, o cepelinu suvalgau minimui 3-4 per kartą.. vakarais dar pasisildau keptuveje.. zinau, kad nesveika.. turbut dar nesutikot tokio bulvinio zmogaus, et..

Siulau vakare nebesisildyti cepelinu ir is vis nieko sunkiai virskinamo vakare nevalgyti , tik kokios sriubytes ar salotu . O per pietus kimsk cepelinus, kiek tik nori. Tai butu ko gero maziausiai streso tavo iprociams duodanti dieta.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume