Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumPomėgiai ir laisvalaikisKnygos → Zigmas Stankus - Kaip tampama albinosais, Miražas

Zigmas Stankus - Kaip tampama albinosais, Miražas

Binary

B

784 įrašai

2009/09/19 15:31:36 15:31:36

Gal kas skaitėt?
Skaičiau abi, galiu pasakyti, kad tai buvo vienos iš nedaugelio knygų kurias perskaičiau labai greitai. Miražą perskaičiau per parą, o kaip tampama albinosais irgi panašiu tempu.
Geros knygos kurias reikėtų įtraukti į kokios dvyliktos klasės kursą šalia Dievų miško.
Na, o ką mano kiti?

ieva

I

96405 įrašai

2009/09/19 21:58:53 21:58:53

Kai buvau jauna graži ir nekalta kaip binari irgi taip maniau. O dabar galvoju - o nafik. Jau praėjo tos knygos laikas.

nata002

N

748 įrašai

2009/09/20 10:21:45 10:21:45

Knygų laikas kažin ar gali praeiti.. Tiesiog, kas įdomu vienam-gali visai nepatikti kitam.

leagere

L

354 įrašai

2009/09/20 12:49:19 12:49:19

Oi gali praeiti knygų laikas, ne kartą patyriau. Yra knygų, kurios skirtos paauglystei ir ankstyvajai jaunystei, tada jų pasėta sėkla geriausiai prigyja ir sužydi. Pvz. - J. Ivanauskaitės ankstyvoji kūryba, R. Gavelis, J. Keruakas, K. Kastaneda - jei dabar juos bandyčiau skaityti pirmą kartą, ko gero atlaidžiai šyptelėjusi atidėčiau šalin. Kas kita, kai perskaityti savo laiku jie įaugo ir paliko širdy savo vaisius

o Binary minėtų knygų nesu skaičiusi...

ieva

I

96405 įrašai

2012/01/27 14:22:07 14:22:07

Binary: Gal kas skaitėt?
Skaičiau abi, galiu pasakyti, kad tai buvo vienos iš nedaugelio knygų kurias perskaičiau labai greitai. Miražą perskaičiau per parą, o kaip tampama albinosais irgi panašiu tempu.
Geros knygos kurias reikėtų įtraukti į kokios dvyliktos klasės kursą šalia Dievų miško.
Na, o ką mano kiti?

"Kaip tampama albinosais" skaičiau paauglys, tada autoriaus "išsireiškimai "patiko, o karinė romantika taip pat dažė viską labai gražiais atspalviais, kad ir piešiami vaizdai tikrai "neskaniausi" buvo. Tačiau dabar suaugęs ja nusivyliau, pasirodė paviršutiniška, visiškai nematyčiau prasmės tokias knygas rekomenduoti vaikams ar jaunimui. O "Miražo" kriminaline romantika(kad ir tarybinių laikų), jaunimą žavėti tikrai nereikia. Ir taip per daug ja patys sužavėti.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume