Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumPomėgiai ir laisvalaikisKnygos → Stephenie Meyer Saulėlydis

Stephenie Meyer Saulėlydis

Ausros raktelis

A

1 įrašai

2009/07/21 11:44:48 11:44:48

Ar skaitėte Stephenie Meyer Saulėlydis? Jau yra ir trečioji šios knygos dalis - tikrai verta dėmesio. Taip dinamiškai ir įtraukiančiai istorija sukurta ir aprašyta!

Karliuke

K

1 įrašai

2009/07/23 09:49:03 09:49:03

Knygos neskaiciau, bet filma maciau (Twilight) ir dabar laukiu nesulaukiu antros dalies - labai geros filmo spalvos, grazus vaizdai, nors istorija ir banaloka. Visgi ispildymas filmo puikus.

Arija_37

A

6 įrašai

2009/07/23 10:17:25 10:17:25

Sveikos, maciau ir filma, ir tris dalis jau perskaiciau... Skaiciau diena, nakti, liko vaikai nevalge, namai netvarkyti - tiesiog negalejau atsitraukti... pasakojimas tarsi uzbure, isuko i tokiu neiprastu ivykiu verpeta... Nors imant pirmaja knyga i rankas - buvau pilna cinizmo ir skeptizicmo Juolab gyvenime labai daug esu knygu perskaicius, bet sitas pasakojimas mane tiesiog pribroske ... viskuom. Ir parasymo stiliumi, ir siuzetu. Momentais maniau sau, jog galbut si knyga yra kazkuom demonisku pakrauta - negali atsiplesti.
Siulau pasinerti i si pasakojima ir toms, kurios dabar ironiskai sypsosi Sekmes ir geru ispudziu.

Akrilla

A

1 įrašai

2009/07/24 08:47:46 08:47:46

Man tai tokios fantastines knygos nelabai. Atitrukusios nuo realybes per daug. Pirma dali prisiverciau perskaityti vien todel, kad turiu uzsispyrima - ka pradejai, ta baik... Bet kitu daliu manau neskaitysiu. Nors filma paziureti butu smalsu. Pagal kuria knygos dali jis pastatytas? Ar ten toks miksas siek tiek?

Degutyte

D

86 įrašai

2009/07/24 09:28:27 09:28:27

Filmas tik pagal pirmą dalį ir jau greit bus ir pagal antrą dalį. O knygos tikrai nuostabios Tik man jau trečia pritempta dėl to, kad tempti... ir ketvirtos jau taip nelaukiu, kaip buvo su dviem pirmom

marabu

M

241 įrašai

2009/07/27 10:04:16 10:04:16

Filmas tikrai geras! Na tai kas, kas meiles istorija holivudine.. Visgi tikrai sauniai ekranizuota!

Karas1433

K

51 įrašai

2009/10/09 08:12:24 08:12:24

Visas perskaiciau knygas - Saulelydis, Jaunatis, Uztemimas, Svintanti ausra - laukiu 5os dalies! Tik viena ju skaiciau knygos "formatu" , likusias skaiciau elektroniniu formatu, e-book. Jau nusipirkau bilieta i filmo premjiera, lapkricio 24 d.
Nors dazniausiai skaitau rimtesnes knygas, o ne tokius lengvus romanus, bet manau, kad reikia ir tokia literatura skaityti.
Ir tikrai, vos atsiplesiau nuo ju: ir juokiausi, ir pykau ir asaras liejau.

abigale

A

235 įrašai

2009/10/09 08:57:34 08:57:34

Karas1433: Visas perskaiciau knygas - Saulelydis, Jaunatis, Uztemimas, Svintanti ausra - laukiu 5os dalies! Tik viena ju skaiciau knygos "formatu" , likusias skaiciau elektroniniu formatu, e-book. Jau nusipirkau bilieta i filmo premjiera, lapkricio 24 d.
Nors dazniausiai skaitau rimtesnes knygas, o ne tokius lengvus romanus, bet manau, kad reikia ir tokia literatura skaityti.

tai kad nera jokios penktos dalies yra pradeta rasyti knyga Edwardo akimis "Midnight Sun", bet ten viska nuo pradziu vel pasakoja.

Karas1433

K

51 įrašai

2009/10/09 20:27:29 20:27:29

abigale:
Karas1433: Visas perskaiciau knygas - Saulelydis, Jaunatis, Uztemimas, Svintanti ausra - laukiu 5os dalies! Tik viena ju skaiciau knygos "formatu" , likusias skaiciau elektroniniu formatu, e-book. Jau nusipirkau bilieta i filmo premjiera, lapkricio 24 d.

tai kad nera jokios penktos dalies yra pradeta rasyti knyga Edwardo akimis "Midnight Sun", bet ten viska nuo pradziu vel pasakoja.

Rimtai? Nes man jau senai ausis uzia del dar vienos knygos, kuria zada isleisti. Bet jei tai ta Edwardo knyga, tai tada pff... Nusivyliau, o taip tikejausi.

abigale

A

235 įrašai

2009/10/09 23:27:42 23:27:42

nu tai aisku, kad rimtai. o tu google naudotis moki?:)

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume