Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumPomėgiai ir laisvalaikisKnygos → I. Yalom "meiles budelis"

I. Yalom "meiles budelis"

veshas1308466318_db

V

33 įrašai

2009/04/19 17:03:17 17:03:17

veshui: žmogau, gal apsidairyk, kokioje svetainėje esi. Tamstos kalbos stilius rodo menką kultūrą. Bent su vyresniais už save galėtum kiek pagarbiau bendrauti. Kas kito negerbia, tas ir pats gerbiamas nebus. Kokia moteris norės su tokiu visažiniu, o iš tiesų barbaru, susidėti?

na ir kokia cia svetaine - tipo pazinciu ? tik, kad labai daug pensinio amziaus moteru o tu man atrodo, davatka esi, eik melstis, kad i dangu nueitum

yolantayo1296838981_db

Y

441 įrašai

2009/04/20 07:36:18 07:36:18

veshas:
nana, prie ko cia istorija ? Apart filmu apie jezu, tu man atrodo pati nieko nezinai. Pasiziurek toki filma Zeitgeist - ten labai
paaiskina jokio jezaus nebuvima, tiesiog astronominiai reiskiniai buvo perkelti i mistine butybe "Jezus". Krikscionybe - vienas is visuomenes valdymo irankiu. Globalizacija.
O kas liecia Yalomo knygas - tai gali neabejot, nes tie romanai rasomi tikrai originaliu stiliumi, ir siaip vadina juos "psichoterapeutiniai romanai" - nauja rusis as pats perskaites "Gydymas shopenhaueriu", dabar baigiu skaityt "Kai Nyce verke", trecia knyga jau turiu "Mamyte ir gyvenimo prasme".

Istorija čia net labai [b:2ima5t9c]prie ko[/b:2ima5t9c]. O šiaip tai mano pasaulėjautą ir pasaulėžiūrą ne filmai formuoja

veshas1308466318_db

V

33 įrašai

2009/04/20 10:01:44 10:01:44

yolantayo:
veshas:
nana, prie ko cia istorija ? Apart filmu apie jezu, tu man atrodo pati nieko nezinai. Pasiziurek toki filma Zeitgeist - ten labai
paaiskina jokio jezaus nebuvima, tiesiog astronominiai reiskiniai buvo perkelti i mistine butybe "Jezus". Krikscionybe - vienas is visuomenes valdymo irankiu. Globalizacija.
O kas liecia Yalomo knygas - tai gali neabejot, nes tie romanai rasomi tikrai originaliu stiliumi, ir siaip vadina juos "psichoterapeutiniai romanai" - nauja rusis as pats perskaites "Gydymas shopenhaueriu", dabar baigiu skaityt "Kai Nyce verke", trecia knyga jau turiu "Mamyte ir gyvenimo prasme".

Istorija čia net labai [b:3vv5p6al]prie ko[/b:3vv5p6al]. O šiaip tai mano pasaulėjautą ir pasaulėžiūrą ne filmai formuoja

Jeigu biblija, ar kokie ten testamentai, yra paremti istoriniais faktais - tai taip bet kad tais laikais labai mego psilocibine grybus valgyt, tai nezinau....

dainelė

D

1512 įrašai

2009/04/20 16:35:06 16:35:06

Kai, Veshai, būsi pensijinio amžiaus - linkiu tau jo sulaukti, - galėsi pats džiaugtis, kai tave arogantiški pienburniai kvailiu laikys.
Gal tave tėvai vaikystėje paliko, kad taip nekenti vyresnės kartos?

Yalomo visos knygos moko, kaip susikalbėti su kitu žmogum, net kai ir jo kai kurios pažiūros nepriimtinos.
Pats Yalomas, būdamas netikintis žydas, niekad neniekino savo pacientų tikėjimo, puikiai suprasdamas, kad tikėjimas padeda žmogui daug ką ištverti ir žinodamas, kad jį sugriovęs, neturės žmogui nieko geresnio, ką pasiūlyti.

veshas1308466318_db

V

33 įrašai

2009/04/20 19:27:42 19:27:42

dainelė: Kai, Veshai, būsi pensijinio amžiaus - linkiu tau jo sulaukti, - galėsi pats džiaugtis, kai tave arogantiški pienburniai kvailiu laikys.
Gal tave tėvai vaikystėje paliko, kad taip nekenti vyresnės kartos?

Yalomo visos knygos moko, kaip susikalbėti su kitu žmogum, net kai ir jo kai kurios pažiūros nepriimtinos.
Pats Yalomas, būdamas netikintis žydas, niekad neniekino savo pacientų tikėjimo, puikiai suprasdamas, kad tikėjimas padeda žmogui daug ką ištverti ir žinodamas, kad jį sugriovęs, neturės žmogui nieko geresnio, ką pasiūlyti.

na nereikia cia psichoterapiniu isvedziojimu viskas pas mane su vaikyste normaliai, ir nezinau kur cia neapykanta matai, tiesiog per daug jautriai zmones reaguoja, ir manau, kad jaunesniu nuomones ir ziniu, neivertina. Pasakiau savo nuomone apie religija ir tiek, o jei tai jautri tema jums, tai ner ko cia gincytis. Baigiam ta tema.

ieva

I

96405 įrašai

2009/04/20 20:56:40 20:56:40

veshas:

Neatrastas genijus, tamsta? Istorikai, archeologai ir kiti mokslininkai dar tyrineja, o tamsta jau zinai, kad Jezaus nebuvo. Cia kaip, is lemputes? Taves Nobelio premija laukia, ne kitaip

ieva

I

96405 įrašai

2009/04/20 21:01:02 21:01:02

veshas:
veshui: žmogau, gal apsidairyk, kokioje svetainėje esi. Tamstos kalbos stilius rodo menką kultūrą. Bent su vyresniais už save galėtum kiek pagarbiau bendrauti. Kas kito negerbia, tas ir pats gerbiamas nebus. Kokia moteris norės su tokiu visažiniu, o iš tiesų barbaru, susidėti?

na ir kokia cia svetaine - tipo pazinciu ? tik, kad labai daug pensinio amziaus moteru o tu man atrodo, davatka esi, eik melstis, kad i dangu nueitum

Sioj svetainej tik tu superinis - ispleres istizes storas apsepes teslius ... vyru net nepavadinciau.

renatagar

R

3 įrašai

2009/04/21 12:17:15 12:17:15

Geros Yalomo knygos, nelėkštos... Nereikia nei tikinčiu būti, nei psichologu.... Reikia domėtis žmonemis, leisti sau pagalvoti ir priimti tą faktą , kad kitas gali pasaulį matyti kitaip, jausti kitaip ir tiek... Tiesa, nerekomenduočiau tiems, kuriems visur ir visada reikia įrodynėti, koks protingas yra, nes per savo egocentrizmą ir narcisizmą nieko vis tiek nesupras....

Alė

A

9 įrašai

2009/06/20 15:11:15 15:11:15

Šį autorių ir paprasti žmonės, ir profesionalai skaito ne tik Lietuvoje, bet ir kituose kraštuose. Greičiausiai, žmonės randa jeigu ne atsakymų, tai daug peno saviems atsakymams į daugelį klausimų. Manau, kad I. Yalomo populiarumą lemia tai, kad jis kalba apie svarbius gyvenimo klausimus ir daro tai ne per daug sudėtingai. Tai padeda daugeliui žmonių suprasti, kas yra egzistencinis požiūris į terapiją.
[b:17ohgfgt]Rimantas Kočiūnas[/b:17ohgfgt]
[url:17ohgfgt]http://www.bernardinai.lt/index.php?url=articles%2F96463[/url:17ohgfgt]

elenka

E

2079 įrašai

2009/06/23 20:07:27 20:07:27

Svečias: Ar skaitete I. Yalom "meiles budelis" ? Kokiu minciu, pasvarstymu sukele? Rekomenduotumet skaityti?

rekomenduoju paskaityt melagis ant kusetes. irgi to paties autoriaus,man labai patiko

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume