Tikslas-VietNamas: klausimas?Jūs menininkas. Atspėjau?klausimas
Jei architektūra ne menas(pagal A. Loosą), tai esu ne menininkas. Neturiu tam talentų, bet gal skiriu gerus menininkus. Štai: Mark Rothko, Agnes Martin, Sonia Delaunay, Ad Reinhard, Pierre Soulages, Pierre Tal-Coat, Nicolas de Staël, Joan Mitchell, Lee Krasner, Serge Poliakoff, Wassily Kandinsky, Robert Rauschenberg, Jasper Johns, Frank Auerbach, Robert Motherwell, Robert Ryman, Sol Lewitt, Brice Marden, Richard Serra, Kurt Schwitters, Karel Appel, Barnett Newman, Alberto Burri, Allen Moris, Cy Twombly. Ypač Franz Josef Kline, Emilio Vedova. Daugiausia amerikiečių, vienas kitas italas, 1-3 rusų emigrantai. Visi dailininkai. Dar 1-o lietuvio "Krantinės arka" patinka. Asmeniškai manau, kad vienintelis tikras klasikinis menas yra abstrakcionizmas ir minimalizmas. Galima būtų ir toliau, bet į neužduotus klausimus sunkiai bandau neatsakinėti. Ir dėkui už pasiteiravimą. O Jūs turite ryšį su menu?
Architektūra - menas be abejo. Mano mylimas žmogus menininkas. Jis kalba panašiai kaip jūs. O aš esu meno gerbėja. Truputį kuriu. Eiles, drabužius, skulptūrinę lėlę dirbu - patinka