Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumPomėgiai ir laisvalaikisKelionės → Keliaujam į VietNamą. Gyventi

Keliaujam į VietNamą. Gyventi

ieva

I

96405 įrašai

2011/11/15 23:13:02 23:13:02

Tikslas-VietNamas:

Ketinate ten ką dirbti? esate vyras ar moteris?[/quote]

Norėčiau grąžinti klausimą ir gauti atsakymą.[/quote]
Aš tai moteris 45m. Į Vietnamą bijočiau važiuoti nemokant kalbos. Neišmanau ką galėčiau ten dirbti. Mintis jūsų įdomi. "Vienuolis, kuris pardavė Ferrarį" - kažkas panašaus? Rašote netradiciškai. Apsirikau dėl amžiaus, iš tikrųjų pagalvojau arba jaunas iki 30-ies, arba apie 50, bet labiau antrą variantą. Pamenu skaičiau tikrą istoriją apie lietuvę moterį, svajojusią apie Indiją. Galaiusiai ji išvažiavo ir apsigyveno ten. Linkiu jums sėkmės

ieva

I

96405 įrašai

2011/11/15 23:14:16 23:14:16

Svečias:
Tikslas-VietNamas:

Ketinate ten ką dirbti? esate vyras ar moteris?

Norėčiau grąžinti klausimą ir gauti atsakymą.[/quote]
Aš tai moteris 45m. Į Vietnamą bijočiau važiuoti nemokant kalbos. Neišmanau ką galėčiau ten dirbti. Mintis jūsų įdomi. "Vienuolis, kuris pardavė Ferrarį" - kažkas panašaus? Rašote netradiciškai. Apsirikau dėl amžiaus, iš tikrųjų pagalvojau arba jaunas iki 30-ies, arba apie 50, bet [color=#0000BF:1hwea7qh]labiau antrą variantą.[/color:1hwea7qh] Pamenu skaičiau tikrą istoriją apie lietuvę moterį, svajojusią apie Indiją. Galaiusiai ji išvažiavo ir apsigyveno ten. Linkiu jums sėkmės [/quote]
Atsiprašau, labiau pirmą variantą .

Tikslas-VietNamas

T

11 įrašai

2011/11/16 07:23:32 07:23:32

Jus labiau rašote, aš tik dėlioju koliažus.
SĖKMĖS ir JUMS!

Tikslas-VietNamas

T

11 įrašai

2011/11/16 09:35:39 09:35:39

Svečias: Dar susidarė įspūdis, kad kažkuo čia stipriai nusivylėte ar buvote įskaudintas. Kad galima būtų nuo savęs pabėgti...Aš irgi noriu išvažiuoti, neišsipildė mano viltys čia...Bet važiuočiau į žinomą šalį žinomo darbo dirbti, nes nesu tiek jauna ir avantiuristiška (geraja prasme).

Nusivyliau labai apleistais miestais. Kad daugeliui asmeniškai nesvarbu investuoti į gyvenamąją aplinką. Nors minimaliai.

Kiti žmonių įskaudinimai tarsi neužsilaikė. Deja, kitiems suteikti įskaudinimai labiau žeidžia. Joks filtras čia bejėgis. Gal iš čia noras šlietis prie karo nubloštu. Patirtys skirtingos, bet apatija gyvenimui identiška.

Ar neklystu dėl kelionės krypties ir datos? Ar čia šmaikštauja ilgai Nelauktoji, su valstietišku įnagiu ir orientalistiniu maskuoliu, bandydama įsiteikti.

SĖKMĖS

Svečias iš pašaukimo

S

2 įrašai

2011/11/16 12:59:36 12:59:36

Tuk-tuk-tuk-tuk-tuk!! Tai garsas išmetamo į konteinerius gausaus gero maisto, net nepasiekusio prekybos centrų. Teko būti šokiruotam.

ieva

I

96405 įrašai

2011/11/16 20:30:39 20:30:39

Tikslas-VietNamas:
Svečias: Dar susidarė įspūdis, kad kažkuo čia stipriai nusivylėte ar buvote įskaudintas. Kad galima būtų nuo savęs pabėgti...Aš irgi noriu išvažiuoti, neišsipildė mano viltys čia...Bet važiuočiau į žinomą šalį žinomo darbo dirbti, nes nesu tiek jauna ir avantiuristiška (geraja prasme).

Nusivyliau labai apleistais miestais. Kad daugeliui asmeniškai nesvarbu investuoti į gyvenamąją aplinką. Nors minimaliai.

Kiti žmonių įskaudinimai tarsi neužsilaikė. Deja, kitiems suteikti įskaudinimai labiau žeidžia. Joks filtras čia bejėgis. Gal iš čia noras šlietis prie karo nubloštu. Patirtys skirtingos, bet apatija gyvenimui identiška.

Ar neklystu dėl kelionės krypties ir datos? Ar čia šmaikštauja ilgai Nelauktoji, su valstietišku įnagiu ir orientalistiniu maskuoliu, bandydama įsiteikti.

SĖKMĖS

Jūs menininkas. Atspėjau?

Tikslas-VietNamas

T

11 įrašai

2011/11/16 21:33:37 21:33:37

klausimas?Jūs menininkas. Atspėjau?klausimas

Jei architektūra ne menas(pagal A. Loosą), tai esu ne menininkas. Neturiu tam talentų, bet gal skiriu gerus menininkus. Štai: Mark Rothko, Agnes Martin, Sonia Delaunay, Ad Reinhard, Pierre Soulages, Pierre Tal-Coat, Nicolas de Staël, Joan Mitchell, Lee Krasner, Serge Poliakoff, Wassily Kandinsky, Robert Rauschenberg, Jasper Johns, Frank Auerbach, Robert Motherwell, Robert Ryman, Sol Lewitt, Brice Marden, Richard Serra, Kurt Schwitters, Karel Appel, Barnett Newman, Alberto Burri, Allen Moris, Cy Twombly. Ypač Franz Josef Kline, Emilio Vedova. Daugiausia amerikiečių, vienas kitas italas, 1-3 rusų emigrantai. Visi dailininkai. Dar 1-o lietuvio "Krantinės arka" patinka. Asmeniškai manau, kad vienintelis tikras klasikinis menas yra abstrakcionizmas ir minimalizmas. Galima būtų ir toliau, bet į neužduotus klausimus sunkiai bandau neatsakinėti. Ir dėkui už pasiteiravimą. O Jūs turite ryšį su menu?

ieva

I

96405 įrašai

2011/11/17 18:19:34 18:19:34

Tikslas-VietNamas: klausimas?Jūs menininkas. Atspėjau?klausimas

Jei architektūra ne menas(pagal A. Loosą), tai esu ne menininkas. Neturiu tam talentų, bet gal skiriu gerus menininkus. Štai: Mark Rothko, Agnes Martin, Sonia Delaunay, Ad Reinhard, Pierre Soulages, Pierre Tal-Coat, Nicolas de Staël, Joan Mitchell, Lee Krasner, Serge Poliakoff, Wassily Kandinsky, Robert Rauschenberg, Jasper Johns, Frank Auerbach, Robert Motherwell, Robert Ryman, Sol Lewitt, Brice Marden, Richard Serra, Kurt Schwitters, Karel Appel, Barnett Newman, Alberto Burri, Allen Moris, Cy Twombly. Ypač Franz Josef Kline, Emilio Vedova. Daugiausia amerikiečių, vienas kitas italas, 1-3 rusų emigrantai. Visi dailininkai. Dar 1-o lietuvio "Krantinės arka" patinka. Asmeniškai manau, kad vienintelis tikras klasikinis menas yra abstrakcionizmas ir minimalizmas. Galima būtų ir toliau, bet į neužduotus klausimus sunkiai bandau neatsakinėti. Ir dėkui už pasiteiravimą. O Jūs turite ryšį su menu?

Architektūra - menas be abejo. Mano mylimas žmogus menininkas. Jis kalba panašiai kaip jūs. O aš esu meno gerbėja. Truputį kuriu. Eiles, drabužius, skulptūrinę lėlę dirbu - patinka

Tikslas-VietNamas

T

11 įrašai

2011/11/17 20:35:22 20:35:22

quote]
Architektūra - menas be abejo. Mano mylimas žmogus menininkas. Jis kalba panašiai kaip jūs. O aš esu meno gerbėja. Truputį kuriu. Eiles, drabužius, skulptūrinę lėlę dirbu - patinka [/quote]

O kas yra skulptūrinė lėlė, kokias medžiagas naudojate, tai monumentali forma ar mažoji plastika?
Nenoriu keisti jūsų įsitikinimo dėl architektūros priklausymo menui,
bet čia labiau statybos inžinerijos, technologijų žinojimas svarbiau, nors yra kūrybos elementas. Modernizmo apologetai, eliminavę ornamentą iš architektūros, nebelaiko jos menu.

ieva

I

96405 įrašai

2011/11/18 17:41:20 17:41:20

Tikslas-VietNamas: quote]
Architektūra - menas be abejo. Mano mylimas žmogus menininkas. Jis kalba panašiai kaip jūs. O aš esu meno gerbėja. Truputį kuriu. Eiles, drabužius, skulptūrinę lėlę dirbu - patinka

O kas yra skulptūrinė lėlė, kokias medžiagas naudojate, tai monumentali forma ar mažoji plastika?
Nenoriu keisti jūsų įsitikinimo dėl architektūros priklausymo menui,
bet čia labiau statybos inžinerijos, technologijų žinojimas svarbiau, nors yra kūrybos elementas. Modernizmo apologetai, eliminavę ornamentą iš architektūros, nebelaiko jos menu.[/quote]
Viskas, kame yra kūryba - tai menas. Meną galima kurti visur. Sudaryta iš rudens lapų puokštė irgi meno kūrinys.
Lėlę dirbu iš paperclay medžiagos - tai sumaišyti molis, papje-maše ir ugnikalnių pelenai - japonų sukurta medžiaga, primenanti pilkšvą molį. Galima nulipdyti bet kokį veidą, kūno formą, daiktą. Todėl ir vadinu skulptūra. Intenete yra svetainė Lėlių namai.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume