2010/07/27 19:06:55 19:06:55
Buvusi Ugnelė: sypsenele2: kas nori prisijungti vaziuoti i Kroatija Rugpjucio gale savaitei??
Gal aš čia truputį kitaip, bet ar niekad nekilo mintis važiuoti vienai?
Man irgi būdavo, kad sumąstydavau kelionę ir nebūdavo su kuo. Tiksliau būdavo, bet netikdavo bet kas. Ir daug kartų esu važiavusi viena. Ir tikrai nė karto nebuvo blogai. Nebuvo nei liūdna, nei sunku. Priešingai - ypač jei važiuoji su agentūra, visų dėmesį labai traukia vieniša linksma moteriškutė. Kur nors paslampinėti visada atsiranda norinčių kartu, o iš kitos pusės - visada esi laisva eiti kur nori, ilsėtis ar apžiūrinėti tai, ką nori.
Tiesiog vieną kartą reikia taip pasiryžti, o paskui pamatysi, kad tai irgi yra labai puiku.
Jei moteriškutė jauna, tai dėmesį traukia, o jei virš keturiasdešimt, tai šypsokis ar nesišypsok studentiško amžiaus kompanijai, dėmesio niekad nesulauksi. Ir nelabai pačiai įdomu su vaikais slampinėti. Su pensininkais dar blogesnis variantas. Mat niekad nežinai, kas su agentūra važiuoja.
2010/07/29 13:27:11 13:27:11
O as skrisiu spalio 3d. savaitei i Kretos sala. Gyvensiu viena standartiniame numeryje, pusryciai ir vakarien (svediskas stalas). Ir visai nenoriu, kad dar kas nors knarktu mano kambaryje. Megausiuos grazia gamta, fotografuosiu, medituosiu ir busiu laiminga!
2010/07/29 13:33:23 13:33:23
Svečias: O as skrisiu spalio 3d. savaitei i Kretos sala. Gyvensiu viena standartiniame numeryje, pusryciai ir vakarien (svediskas stalas). Ir visai nenoriu, kad dar kas nors knarktu mano kambaryje. Megausiuos grazia gamta, fotografuosiu, medituosiu ir busiu laiminga!
Šaunuolė. Aš taip keliavau viena ir mėgavausi 5 metus. Bet dabar norėčiau keliauti su žmogumi, todėl ir nebeplanuoju viena kelionių. Dairausi pakeleivio .
Buvusi ugnelė
B
150 įrašai
2010/08/01 21:24:39 21:24:39
Gal aš čia truputį kitaip, bet ar niekad nekilo mintis važiuoti vienai?
Man irgi būdavo, kad sumąstydavau kelionę ir nebūdavo su kuo. Tiksliau būdavo, bet netikdavo bet kas. Ir daug kartų esu važiavusi viena. Ir tikrai nė karto nebuvo blogai. Nebuvo nei liūdna, nei sunku. Priešingai - ypač jei važiuoji su agentūra, visų dėmesį labai traukia vieniša linksma moteriškutė. Kur nors paslampinėti visada atsiranda norinčių kartu, o iš kitos pusės - visada esi laisva eiti kur nori, ilsėtis ar apžiūrinėti tai, ką nori.
Tiesiog vieną kartą reikia taip pasiryžti, o paskui pamatysi, kad tai irgi yra labai puiku.[/quote]
Jei moteriškutė jauna, tai dėmesį traukia, o jei virš keturiasdešimt, tai šypsokis ar nesišypsok studentiško amžiaus kompanijai, dėmesio niekad nesulauksi. Ir nelabai pačiai įdomu su vaikais slampinėti. Su pensininkais dar blogesnis variantas. Mat niekad nežinai, kas su agentūra važiuoja. [/quote]
Su agentūromis važiuoja įvairaus amžiaus žmonės. Tikrai nemažai yra ir tų per 40... O smalsūs ir gyvybingi žmonės tikrai niekada nelieka be kompanijos.
Aš pati vakar grįžau iš Kroatijos. Nuostabu! Visiems bent kiek norintiems linkiu neabejoti ir lėkti ten - Adrijos jūra fantastiškai švari!!! O beje, per visą autobusą važiavo 7 vienišos įvairiausio amžiaus moteriškutės. Pasirinkimas kompanijai tikrai yra:)
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume