Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumPomėgiai ir laisvalaikisKelionės → Baltarusija :)

Baltarusija :)

ieva

I

96405 įrašai

2009/10/15 15:44:42 15:44:42

Esu is Druskininku, turedavom baltarusiu turgu. Tai jau jame pasijusdavai tarsi 10 metu atgal patekes - sausainiai tarybiniai, bubutes saulegrazas ir veltinius pardavinejancios.. Tai pacioj Batarusijoj tikrai turetu buti idomu.

Aida2

A

9 įrašai

2009/10/15 18:43:05 18:43:05

Praleidau tris dienas Gardine- miestas sutvarkytas puikiai, senamiescio gatves isgristos tasytu akmeniu, kitos gatves naujai perklotos. Stogai nauji, visur tvarka, jokiu siuksliu. Senoji miesto dalis labai panasi i Varsuva ir Krokuva.Kalbant apie parduotuves, taip, jos atrodo, kaip musikes pries kokius desimt-penkiolika metu. Taciau to nepasakytum apie kavines- interjeras puikus, maistas - taip pat. Nekalbu apie visas, taciau tos, kuriose buvau, padare puiku ispudi. Zmones nuosirdus.
Kaimai, kuriuos maciau vaziuojant is Druskininku i Gardina, buvo sutvarkyti. Bendras ispudis, kad Gardinas yra labai tvarkomas ir ta tvarka labai palaikoma. Labai dideli ispudi padare Kataliku baznycios (nebeprisimenu pavadinimo) vidus.

Asta31324579346_db

A

763 įrašai

2010/01/04 12:20:58 12:20:58

Baltarusijoj bunu karta per metus. Viskas kaip ir visur. Zmones tik kitokie, kazkuo geresni, kazkuo blogesni, o gal tiesiog kitokie. Tenka daug bendrauti darbo reikalais, dar like kolektyvizmo ir lozungu pedsaku. Ne taip greitai viskas is galvu issitrins. Vienais metais pasivazinejau kaip turiste, buvau Nesvize, Mir'e. Yra ka paziureti, LDK pilys, gal kiek prasciau restauruotos ir maziau pasistengta turistams pritraukti. O siaip salis kaip salis, su savo pliusais ir minusais, bet kas ju neturi...

den

D

2 įrašai

2011/06/01 06:37:41 06:37:41

buvau minske paciam centre paliginus su vilniu tai vilnius kaimas, del pardotuviu ju ten tikrai daug rubai kokibiski bet brangus, maistas irgi labai brangus pigu ten tik degtine ir cigaretes del kaimu manau ten visur tvarkinga kai pravazioji nesimato kazkotai ipatingo nameliaj visi vienodi

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume