2010/07/09 12:00:51 12:00:51
Tenka išgirsti visokių nuomonių. Įdomi šio forumo dalyvių nuomonė. Turiu katina - ar "su manim viskas aišku" - senmergė, ar visdėlto - tai nerodiklis. Ar aš, augindama katiną esu labiau "pasmerkta", nei ta, kuri neturi nieko ir grįžta į tuščius namus.
2010/07/09 12:07:07 12:07:07
tai ne rodiklis o prietaras pagal tokia filosofija as tuirėčiau turėt šunį bet neturiu
2010/07/09 12:43:19 12:43:19
Tai aisku atributika, dar ant palangiu kaktusu uzsiveisk ir bus visas komplektas . Siaip jei rimtai kazkada skaiciau kazkokius straipsnius, kad butent kates ir kaktusai nulemia kazkokius karminius desnius kur atbaido tavo antraja pusele. O is savo varpines ziurint kates nelaikyciau, jau geriau koki suni, ji isvedus i lauka pasivaikscioti gali "netycia" ir koki vyruka simpatiska pakabinti, ar jis suni vedzios bus pretekstas uzkalbinti, bei ir siaip kokiuose klubuose sudalyvauti, nes sunys pagrinde ir vyrai augina, ko nepasakysi apie kates (buna bet jau labai retai)
2010/07/09 12:43:31 12:43:31
Jūs esate "pasmerkta" tų žmonių nuomone, kurių nuomonė Jums turėtų nerūpėti. Juk, manau, tikitės surasti vyrą, kuris Jūsų nenurašys vien dėl to, kad auginate katiną. Kam kvaršinti galvą dėl visų kitų nuomonės?
2010/07/09 12:54:05 12:54:05
DDD: Tai aisku atributika, dar ant palangiu kaktusu uzsiveisk ir bus visas komplektas . Siaip jei rimtai kazkada skaiciau kazkokius straipsnius, kad butent kates ir kaktusai nulemia kazkokius karminius desnius kur atbaido tavo antraja pusele. O is savo varpines ziurint kates nelaikyciau, jau geriau koki suni, ji isvedus i lauka pasivaikscioti gali "netycia" ir koki vyruka simpatiska pakabinti, ar jis suni vedzios bus pretekstas uzkalbinti, bei ir siaip kokiuose klubuose sudalyvauti, nes sunys pagrinde ir vyrai augina, ko nepasakysi apie kates (buna bet jau labai retai)
Vat kaktusai pas mane nelabai auga - nžn kodėl, bet užtat balkone pasisodinau pelargonijų (irgi senmergystės atributas) - bet jos irgi vos gyvos. Tai mažum su mano senmergyste - "ni vsio paterino"
Niekad nesusimąsčiau - bet vyras auginantis katę atrodytų "įdomiai"-niekad neteko tokio sutikti
2010/07/09 13:09:12 13:09:12
Tikrai katinas nėra senmergės atributas, pažįstų kelias senmerges tai jos ne tik katino, bet apskritai jokio gyvūno į namus neįsileis, o ką jau bekalbėti apie vyrus...
Sakyčiau, kad jei laikai katiną ar kate tai esi daugiau nepriklausoma. Juk ne veltui sako, katinas ir vaikštau vienas, kur noriu ten einu. Šunų šeimininkai yra draugiškesni, ir linkę labiau bendrauti, nes ką ir besakyti, šis gyvūnas savaime reikalauja daugiau dėmėsio.
2010/07/09 14:06:13 14:06:13
Ka tik per skypa su drauge pakalbejau ji irgi augina kate, sake vaje kiek problemu, nes kate labai pavydi ir kazkokia paselus...kai tik atsveda koki kandidata kavos gerti tai ji net atejus prie jo arba apsivemia arba prikrauna. Ir niekur jos uzdaryti negali nes tada kniaukia kaip pjaunama...aisku po tokiu ispuoliu kandidatai ir nesa muila
P.S. Mano ex augino kate pries vestuves, galvojau bus geras "naminis" zmogeliukas, bet kur tau pats pas "kates" ir lakste...o sakoma geram katinui ir gruodis kaip kovas
2010/07/09 19:41:36 19:41:36
Katinas - tai namu siluma, grozis, gyvas gamtos dovaniukas, moteriskumo ir paslaptingumo, nepirklausomybes isikunijimas. Cia apie "senmerges" ir katinus isvis toks banalus posakis, kad reikia labai pasistengt norint sypsena isspaust.
Pati svajoju apie kate, tik va, aplinkybes kol kas nepalankios...
@->
2010/07/09 22:34:40 22:34:40
ai tie katinai tik eda daugiau nieko nu nebent kokiai vienisai moteriškiai leidžiasi paglostomi tai nesijaucia vienisa ,sunys nors namus saugo reiktų pirkt koki gera lenciuginiu nepripazystu
2010/07/10 05:12:43 05:12:43
DDD: Ka tik per skypa su drauge pakalbejau ji irgi augina kate, sake vaje kiek problemu, nes kate labai pavydi ir kazkokia paselus...kai tik atsveda koki kandidata kavos gerti tai ji net atejus prie jo arba apsivemia arba prikrauna. Ir niekur jos uzdaryti negali nes tada kniaukia kaip pjaunama...aisku po tokiu ispuoliu kandidatai ir nesa muila
P.S. Mano ex augino kate pries vestuves, galvojau bus geras "naminis" zmogeliukas, bet kur tau pats pas "kates" ir lakste...o sakoma geram katinui ir gruodis kaip kovas
Užjaučiu tavo draugę. Pas mane tokių problemų niekad nekyla - ir kavos galiu išgerti, net miega katinas "kai reikia" kitam kambarį - niekieno neprašomas Ir su manim katinas nebūna toks geras, kaip su atejusiu vyriškiu-matyt geru elgesiu nori šeimininkę prakišt
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume