Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumPomėgiai ir laisvalaikisGyvūnėlių mylėtojams → kaip padaryt, kad kaimynu suo nelotu?

kaip padaryt, kad kaimynu suo nelotu?

ponia

P

371 įrašai

2009/07/17 16:42:56 16:42:56

tie, kurie turi sunis, vadinamieji sunininkai- tokiu, kurie neturi- nesupras. jiems suo seimos narys ir kakulis jo kvepia ir balsas angeliskos operetes. suo neloja, o dainuoja! jiems viskas cool, o mes, kurie kenciam nuo suns esam isproteje, kenkejai, nesuprantantys etc. mums siuloma ISSIKRAUSTYTI- kas nenormalu- kodel as turiu kraustytis , kur 30 m pragyvenau ir tt???
uzsikisti kistukais ausis , GERTI RAMINANCIUS, ir tt it tt. niekad nepasieksim susikalbejimo, kada vieni kitiems kenksime. piktybiskai.

jau tu sunu ir perdaug. anadien ateinu i pliaza- veziojasi toki gyvuli/arkli- pashiko vidury pliazo, pakapste ir nuejo i jura, savo kudlas uteletas isskalbe ir nuejo i kopas toliau shikt. o seimininkas debilas eina patenkintas. komentaru nera! vaikai mazi maudosi ir tt.

cia jau ne ultragarsa, o su sautuvu reikia stovet.

ADRIJANA

A

1722 įrašai

2009/07/18 07:34:55 07:34:55

na suo neturi lot..suns lojimas tikrai nera maloni daina..ir as nesuprantu kaip jie patys su tokiu lojimu apsikencia..mano suo neloja ir nervu nei man nei kaimynam negadina nes aukleju...
pas mane loja dazniausiai naktim kokie 4 kaimynu sunis..pasikeikiu pasikeikiu ir uzdarau langa ...ka daugiau padarysi ..

hhhh

H

1 įrašai

2009/12/09 08:17:01 08:17:01

ponia: tie, kurie turi sunis, vadinamieji sunininkai- tokiu, kurie neturi- nesupras. jiems suo seimos narys ir kakulis jo kvepia ir balsas angeliskos operetes. suo neloja, o dainuoja! jiems viskas cool, o mes, kurie kenciam nuo suns esam isproteje, kenkejai, nesuprantantys etc. mums siuloma ISSIKRAUSTYTI- kas nenormalu- kodel as turiu kraustytis , kur 30 m pragyvenau ir tt???
uzsikisti kistukais ausis , GERTI RAMINANCIUS, ir tt it tt. niekad nepasieksim susikalbejimo, kada vieni kitiems kenksime. piktybiskai.

jau tu sunu ir perdaug. anadien ateinu i pliaza- veziojasi toki gyvuli/arkli- pashiko vidury pliazo, pakapste ir nuejo i jura, savo kudlas uteletas isskalbe ir nuejo i kopas toliau shikt. o seimininkas debilas eina patenkintas. komentaru nera! vaikai mazi maudosi ir tt.

cia jau ne ultragarsa, o su sautuvu reikia stovet.

Pritariu!!!!!!!!!!!

Prasymas LEO

P

2 įrašai

2010/09/25 15:30:05 15:30:05

Gerb. Leo, gal galite pasufleruoti kur gauti toki ultragarsa, kad tildytu vilkini suni. BuciAu be galo dekinga. Kaimynu suo jau virs 2 m mus terorizuoja perdien lodamas ir staugdamas. Teisiniu priem nera, jei loja dienom. Dukrytei 1,6 m. Krupcioja per migus nuo tokio lojimo, prisikelia. Padekit!!!

stebėtojas

S

370 įrašai

2010/09/26 05:25:32 05:25:32

Aš turėjau puikų šunį laukos veisles be nežinau gal nevisai grynuolis kažkoks truputį didesnis už normalias laikas ,viskuo juo buvau patenkintas ir nedurnas atrodo ir sargus klauso ka pasakai ,bet turėjo vieną bėda naktim staugdavo,man tai netrugdė bet kaimynų prašymu turėjau atsikratyt,nes šie turejo naujagimį, tai tas staugimas trugdė,negalėjau pyktis .atidaviau žmogui gyvenančiam už 25 km tai nepraėjo nė savaitė žiuriu jis jau namie ,atidaviau antra karta tai jis kaip dingo tai ir dingo manau i miška nes didelis miskas netoli tai tiek as ji daugiau ir temačiau ,praėjo dešimt metų bet vistiek aš ji prisimenu.o išmest kaip čia kas rašė žiauru.Tai ka noriu pasakyt prieš perkant reikia žinot kad šunys loja ,staugia ir juos šert reikia ir prižiurėt visa tai pasvėrus gerai pagalvot ar verta pirkt.

Prasymas LEO

P

2 įrašai

2010/09/27 13:04:40 13:04:40

Apie pirkima suns negalvoju, nors siule ir tokiu budu kenkti kaimynams Bet as patarimo noriu. Pas mus irgi vaikelis mazas, dienom miegot negali (nebent tik rusy, kur lojimo nesigirdi). Su kaimynais deretis beprasmiska jau. Jie su visais aplink del ko nors susipyke. Atrodo visi vienodo dydzio sklypus turim, bet jie laiko palaida suni, kuris skalija beprotovisa diena. Kazkoks tas istatymas del gyvunu laikymo privaciose valdose neisbaigtas.

Nufasx

N

32 įrašai

2012/01/04 20:08:01 20:08:01

Sveiki visi,
Norėčiau paprašyti kai nueitumėte i šią nuoroda ir pažiūrėtumėte į šį miela haskio rūšies šuniuka ir paspaustumėte like.
Nepamirškite ir pasidalinti šią nuorodą ir su draugais. )
Ačiū jums )
http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... =1&theater

mbijei

M

1 įrašai

2012/06/26 10:57:41 10:57:41

Sveiki, aš manau, reiktų tiesiog nueit ir pakalbėt su kaimynu, gražiai jo paprašyti, aišku tam reikia gerai sutart su jais. Čia galit paskaityt, kaip tai padaryti: http://zinom.lt/kaip-sutarti-su-kaimynais/

ieva

I

96405 įrašai

2012/06/26 15:48:10 15:48:10

Manau, kad problema išpūsta. Aš turiu šunį - jie kaimynai pasakytų, kad triukšmauja kai manęs nėra, galvočiau ką daryti.
O yra tiesiog piktų žmonių - kelis kartus ne į temą aprėkė, kad vaikšto čia visokie su šunimis. Gūžteli pečiais, kad žmonės matyt nuo probelmų neatsigina ir neturi kur išsilieti ir eini į kitą gatvės pusę.

medutis

M

403 įrašai

2012/06/28 07:18:19 07:18:19

Kažkaip čia visi galvoja, kad bėda yra bendravime su kaimynais. Taigi kaimynai gal irgi nežino, kad jų šuo triukšmauja - pvz. gal jie anksti kelias į darbą, o šuo panikuot pradeda išėjus šeimininkui. Tokiu atveju tereik patart, pvz. yra spec. prietaisai prieš lojimą, dedami ant kaklo su ultragarsu. Būna ir su elektrošoku, bet jau skaitos žiaurūs

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume