Pažintys Forum

Darnipora pazintys

Vyras be masinos

salamonijus

S

97 įrašai

2010/07/24 12:39:38 12:39:38

Svečias: Sveiki. Ka jus maanote apie vyrus, kurie nera issilaike teisiu, taigi nera ratuoti riteriai? Ar tai butinas nudienos "aksesuaras", ar isivaizduojate savo gyvenima be jo? Klausimas gime is vienos istorijos - susipazinau su vyru, kuris mane visur veziojo troleibusais, is pat pradziu zavinga, bet galvojant apie tolimesne ateiti.... atbaido...

Nematau tame problemos. Sesk pati i savo masina ir veziok ji nejau taip sunku? Beje ir as teisiu neturiu, nes man ju nerekia, man uztenka taksi. o jei kazkur toliau vaziuot tam yra traukiniai, beje labai patogus, jei i kita sali labai paprasta nuskrist i visur. Taip, kad mergyt sesk i savo masina ir veziok bahuriuka jei jau jis tau patinka.

ieva

I

96405 įrašai

2010/07/30 09:01:33 09:01:33

Nu cia dabar, gal paskiau ir maitinti ji ir batus jam pirkti, ir savo bute apgyvendinti? O ka jis tau gali pasiulyti? Ar jis stovi ant koju?

ieva

I

96405 įrašai

2010/07/30 09:33:53 09:33:53

tai greiciausiai nori kad tave maitintų ir batus pirktų,o pavežiojes mašina bute savo apgyvendintų o tu ka gali pasiulyt tik dziunzę? ar išvis stovi dar ant kojų?

labaibalta

L

6 įrašai

2010/07/30 16:23:00 16:23:00

Kai buvo 18-22 m., taip, buvo labai svarbu, kad vaikinas butu ratuotas - kaip gi grisi nakti is klubo - su troliku??? Paskui pati issilaikiau teises, o dar po 5 m. nustojau vazineti masina, truputi per brangus islaikymas, draudimas, visokie rupesciai, o vazineti toli nereikia, mieste jauciuosi laisvesne, einu kur noriu, kazkur nuejus toliau nereikia grizti prie masinos ir t.t., nereikia sukti galvos del parkavimo. Jei autore labai jauna, tai as ja suprantu, bet gali buti, kad veliau poziuris taps brandesnis, dabar jusu pamastymai yra, atleiskit, skurdziaus pamastymai ("ko neturiu pats, ta turi kitas tureti ir duoti man viska, ko man truksta"). Man visai malonu zinoti, kad nevazineju automobiliu ne todel, kad neturiu ar nemoku, bet todel, kad nenoriu, nereikia. Gal ir tam vyrui tas pats? Vyrai kartais demonstruoja esa neturtingi ir taip tikrina, kiek ilgai moteris su juo tvers, t.y. kas svarbiau - jis ar jo priedai Kita vertus, jei jums tai tikrai trukumas, cia jau barakudizmo pradzia, ir nera kaip pasipuikuoti pries drauges. Padarykit ta zmogu laiminga - palikit ji ramybej.

nazz

N

27 įrašai

2010/07/30 23:45:17 23:45:17

Aš maloniai nustebęs labaibaltos pasisakymu..

Lelis Borgia

L

826 įrašai

2010/07/31 07:05:10 07:05:10

Ein schönes Hallo für alle!
Pasirodo, tik dabar supratau, kodėl moterys į mane nežiūri ir manęs privengia. Ogi, pasirodo, kad tik todėl, jog teturiu tik dviratuką, o teisęs seniai pragėriau. Bet užtad mes mokam „sapalioti“ ir prisiminti ankstyvąją jaunystę, kai nuogi žiūrėdavom nekaltus, estetiškus, jaunatviškus, gražius erotinius filmukus, tokius kaip: “Laura, les embers de l’été”, “Premiers desirs” arba “Tendres cousins” ar “Un été à Saint Tropez” . Ech, tai buvo geri, gražūs laikai, kai merginos nevertino vien ... pakakdavo ir „Zaporožiečio“, kaip mano dėdė sako, o dabar... dabar irgi ne blogesni laikai, kai pažiūrėjus „Delta of Venus“( Where In 1939, young Elena went to Paris searching for her voice as a writer. What she found was her voice as a woman you can see in that film. A struggling American writer (England) and a fellow American expatriate (Mandylor) begin a sordid affair among the chaos and discord of 1940 Paris, France on the brink of World War II. Young American writer in Paris starts writing erotic fiction. From encouragement from her friends, her lover, and her publisher she gets involved in nude modeling and progresses onward through many other forms of voyeuristic and participatory sexual adventures) gali toliau sau ramiai minti pedalą be perdaug reiklių, įnoringų ir aikštingų damų. Nors…nors be jų neįmanoma visgi ir turi “raskašėlivatsia” kartais. But now I’m better looking the other new my tour d’amour - André Rieu’s Orchestra. André (born October 1, 1949) is a Dutch violinist, conductor, and composer best known for creating the waltz playing “Johann Strauss Orchestra”. Na gal dar išsilavinimas trukdo, ne tik automobilio neturėjimas, nes aš tik elektrikas su žemuoju išsilavinimu. Gaila žinoma, kad taip, bet nieko nebepadarysi, toks likimas ir jo jau nebepakeisi.
Ich bin nicht so wie Sie, schade, tschüss!

Sapo1295820256_db

S

533 įrašai

2010/07/31 13:34:21 13:34:21

tschüss Lelis Borgia

ar ką

A

2 įrašai

2010/07/31 14:33:44 14:33:44

Anokia čia tragedija, pėstute pasivaikščioti tikrai sveikiau.

ieva

I

96405 įrašai

2010/07/31 21:40:59 21:40:59

O as vasara daugiausiai su dviraciu vazineju. Masina turiu, bet pasinaudoju karta per savaite. Greiciausiai irgi jau ne vyras esu Nu bet ka padarysi, kad ner labai smagu vaziuoti prikaitusioje masinoje

ieva

I

96405 įrašai

2010/08/01 08:28:55 08:28:55

Nu jau ne, man vyras be masinos atrodo kaip nevykelis. Koks vyras be automobilio? O Borgijai , manau, zmona ateme arba isvis neduoda vazinet, nes nepasitiki. Labai jau i paleistuvystes linkes tas vyrukas.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume