Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumPomėgiai ir laisvalaikisAutomobiliai ir motociklai → Moterų domėjimasis auto/moto? Kas tai?

Moterų domėjimasis auto/moto? Kas tai?

Ra

R

389 įrašai

2009/09/30 16:37:28 16:37:28

Pažiūrėkite gatvėse, didžioji dauguma lengvųjų atomobilių vairuotojų yra moterys. O pomėgiai - dalykas išugdomas. Ką tėveliai vaikystėje ugdė - tuo ir domisi. Skirstyti pomėgius į vyriškus ir moteriškus yra absoliuti nesąmonė. Tik prieš šimtą penkiasdešimt metų mokytojo ar gydytojo profesija buvo labai vyriška. O prieš dvidešimt metų pas kosmetologus nevaikščiojo net homoseksualūs vyrai.

ieva

I

96405 įrašai

2009/10/01 13:05:20 13:05:20

Keiciasi pasaulis, keiciasi jo santvarka, keiciasi ir socialines taisykles,kurios, bet kokiu atveju, tera susitarimo reikalas. Neabejoju - po kokiu 10 metu tokie klausimai kaip "Ar vairuojanti ir automobiliais besidominti moteris nera per daug suvyriskejusi?" bus pamirsti ir nebeaktualus. Prie to paties paklausiu - tuomet moteriskas ir vyras, einantis tevystes atostogu..?

ieva

I

96405 įrašai

2009/10/06 13:55:03 13:55:03

Sakykit ka norit, bet man moterys ir automobiliai - nesuderinami dalykai.

Tornada

T

150 įrašai

2009/10/06 16:01:26 16:01:26

RE: Svečiui
...Suderinami, dar ir kaip. Ir domėjimosi priežastys labai skirtingos: vienoms malonumas vairuoti, kitoms - savarankiškumo įrodymas, kad nereiktų draugo prašyti daug kur nuvežti; trečioms toliau gyvenančioms - į darbą nuvažiuoti patogiausia sava mašina, o ne trenktis per kelis autobusus, kurie vėluoja ar nevažiuoja visai; ketvirtoms - vyriškos sritys visgi įkandamos ir tai lygiavertiškumo principas; dar kitoms automobiliai - tik įdomus ir gražus meno plius technikos kūrinys, kurių dizainas (bent jau kaip man) labai įdomus.
Ir dar tiek pat priežasčių surasčiau, bet nematau prasmės įrodinėti, nes vyrams kažko neramu darosi - atseit moterys arba virtuvėje turi kulinarinius šedevrus ruošti, arba su kosmetika terliotis, arba po parduotuves rūbelių gražių ieškoti?
Ne, mielieji, nusiraminkite - nebe tie laikai... Jei galima jums, pabandysim ir mes

Imbiero arbata

I

252 įrašai

2009/10/06 19:43:14 19:43:14

Smalsutis2: Kai kuriu moteru anketose vienas is pomiegiu buna nurodyta auto/moto ar kzk panasi nuoroda..na vyrai suprantu ir man ten viskas aisku..Domejimasis formule F-1,laidos apie automobilius ,"dragai" ir kt. O moteris kokias turi sasajas su visu tuo? Iskeite motreriskus pomiegius i labiau vyriskus uzsiemimus? Na sutinku joms nusibosta prie tu puodu ir pan.,jos vyriskeja ir pan.O kaip ten istikruju yra..Domintu moteru pozicija siuo klausimu,nes butent ju anketose buvo nurodytas sis susidomejimas sioms sritims..

O kodėl jūs atmetate pvz tokioms moteris patinka kai jas veža su geru automobiliu

Arba atskiria tatuškę nuo citrinos, chuligankę nuo kregždutės ir nepainioja chioperio su britva

...

tigryca

T

3 įrašai

2009/10/07 06:36:43 06:36:43

O tai kaip iseina tada, jei pavyzdziui esu susipykus su virtuve, tai as jau vyras? - neisvirciau net paprastos kopustienes, o ka jau kalbet apie ivairius steikus ir grazius garnyrus? bet uz tai auto/moto visai kas kita jei tik sekmadieniais nedirbu - sezono metu stengiuosi nepraleisti F1, domiuosi ir kai leidzia galimybes visada vaziuoju ziureti motokroso varzybu. su savo senuku pezuku vazineju taip, kad net vyrai yra pasake "nu as sitaip nevaziuoju" ir dabar tuoj turesiu savo nuosava Yamaha fazeri Ir vis del to esu panele, kuri ir nagus turi, ir pasidazyt moka, ir aukstakulnius kartais apsiauna Ar tokia panele vyrams i transvestita panasi?

ieva

I

96405 įrašai

2009/10/08 11:15:06 11:15:06

Vyrams sunku pripazinti, kad pradejusios kazkuo dometis moteris tam sudeda visas jegas, ir daznai - perspjauna savo ziniomis vyrus.

jefgienija

J

1 įrašai

2009/10/20 12:30:09 12:30:09

Na, as domiuosi masinom, nes man tiesiog idomu. Bet nesijauciu nemoteriska, nes kai nesidomu masinom, domiuosi mada ir prisiziuriu save.

ieva

I

96405 įrašai

2009/10/26 15:51:22 15:51:22

Domedavosis automobiliais moterys tenori pabrezti savo emancipacija. Nors ju smegenys is esmes kitaip sutvarkytos, taigi techniniai dalykai joms daug leciau "daeina". Kaip kad vyrams sunkiau suprasti vaiko prieziuros klausimus.

Linlee

L

2 įrašai

2010/01/07 17:57:46 17:57:46

O ka daryti, kai paspaudus gazo pedala siurpuliukai per kuna pereina?
Manau vairavimas nera nei vyriskas nei moteriskas pomegis..
Tik vyrai isigando kad, kazkada buve uzspaustos, moterys pradejo i visas sritis lysti.. bijo matyt.. DDD

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume