Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumPomėgiai ir laisvalaikisAutomobiliai ir motociklai → Tikri vyrai - tik su BMW?

Tikri vyrai - tik su BMW?

Zygfrid1295609168_db

Z

2032 įrašai

2009/02/06 13:12:02 13:12:02

bendraklasis: man labai keistai atrodo, kad cia persi ta savo bemva. nu pvz man yra sudas tas bmv, niekada nepatiko ir nepatiks, o i toki pasakyma kad vyras mulkis jei nevairuoja bmv ar tai nesugeba ipirkt as tau galiu atsakyt- tada tu mulkis nes nemiegi su pvz J. lopez
tas pats b tik kitoj rankoj
net turint pinigu naujam bmv geriau nusipirkciau 5 skodas

jei su skoda vazinesi- su Lopez nemiegosi, net arti to Jusu poziuris toks kad reikia vazineti su prastom masinom, miegoti su baisiom moterims ir gerti prasta alkoholi, rubus pirkt is laxmanufkes ir pan... Liudna

ieva

I

96405 įrašai

2009/02/06 13:50:01 13:50:01

Zygfrid:
bendraklasis: man labai keistai atrodo, kad cia persi ta savo bemva. nu pvz man yra sudas tas bmv, niekada nepatiko ir nepatiks, o i toki pasakyma kad vyras mulkis jei nevairuoja bmv ar tai nesugeba ipirkt as tau galiu atsakyt- tada tu mulkis nes nemiegi su pvz J. lopez

jei su skoda vazinesi- su Lopez nemiegosi, net arti to Jusu poziuris toks kad reikia vazineti su prastom masinom, miegoti su baisiom moterims ir gerti prasta alkoholi, rubus pirkt is laxmanufkes ir pan... Liudna

Gal cia tureta minty kad yra ir geresniu automobiliu uz BMW. Tarkime jei man finansai leistu as prikciau tikrai ne BMW

tamsta

T

324 įrašai

2009/02/06 14:06:11 14:06:11

Takam: Negalima is masinos spresti apie zmogu. Kokia vairuoja, tokia. Svarbu, kad tvarkingas ir priziuretas automobilis. BMW - geri automobiliai, tik gaila tos prilipusios negrazios etiketes. Bet man asmeniskai neidomi bobuciu ir siaip karksinciu varneliu nuomone (dar keisciau, kai karkia vyrai, kurie turbut gyvenime savo geldai virs 2k apsuku nebuvo sukele), nes perku masina sau, kuria man malonu vairuoti is technines puses, ir zinau, kad jos galimybes yra zymiai geresnes, nei panasiu metu kokios mazdos ar peugeot. Zinoma, yra ir kitu markiu puikiu techniniu savybiu automobiliu, kurias isbandes, kuriom be galo smagu vaziuoti, bet cia jau tenka apie atskirus modelius kalbeti.

nu bet nepamirskim, kad tokioj visuomenej gyvenam, kur esi tas, ka vairuoji...

Zygfrid1295609168_db

Z

2032 įrašai

2009/02/06 14:34:25 14:34:25

ArunasKLP:
Zygfrid:

Gal cia tureta minty kad yra ir geresniu automobiliu uz BMW. Tarkime jei man finansai leistu as prikciau tikrai ne BMW

Tikrai yra geresniu auto uz BMW. Bet pastebejau, kad didzioji dalis kurie vairuoja kibirus ir nesugeba isigyti naujo bmw- varo ant situ auto.

IngaSmilga

I

35 įrašai

2009/02/06 14:58:15 14:58:15

Zygfrid: Tikrai yra geresniu auto uz BMW. Bet pastebejau, kad didzioji dalis kurie vairuoja kibirus ir nesugeba isigyti naujo bmw- varo ant situ auto.

Na neskubeciau manyti kad varo is pavydo. Juk nemazai zmoniu vazineja su mercedes, jie kaip ir brangesni ir geresni automobiliai, bet pastebekime kad ant mercedes vairuotuju niekas nevaro. Kodel? Gal tiesiog del to kad BMW vairuotojai musu kelyje neretai buna chuliganai. Pastebejau kad kai automobilis yra galingas kaikurie vairuotojai pradeda netvarkingai vazineti. Tas pats su brangiais automobiliais. Jeigu as uz prabangaus automobilio vairo, tai man viskas galima. Virsyja greiti, pavojingai manevruoja. Juk jau yra netgi toks stereotipas susidares, kad su BMW vazineja nekokie zmones. O invalidu vietose kas parkuojasi? Nezinau kaip vilniujee, bet pas mus KLP kaip taisykle tai buna brangios masinos...

ieva

I

96405 įrašai

2009/02/06 15:24:25 15:24:25

beprasmis gincas. vienam patinka tai kisa savo nuomone kitiems, nesuprantu tik del ko, gal del to kad zmogus nesugeba suvokti kad kitiems zmonems tas bmw tai nera kazkoks tai ypatingas auto. bet nereikia sakyti kad tikras vyras tai turi bmv. nes vien tik toks issireiskimas pasako kiek zmoguje yra tustybes, o kaip taisykle tusti puodai garsiai skamba

adarka

A

3 įrašai

2009/02/06 15:30:56 15:30:56

Niu ką, vyrai, važiuoju su citroen, stiliova mašina, supasi smagiai, ir paspaust gerai gali, nei genda nei ką, jei tik iš pat pradžių viską susitvarkai pas meistrą menininką.
Kitokių gerų cc meistrų nebūna, tik tokie, kurie kaip poetai.
Vien žodž, kitoks gyvenimas, tikra poezija su citrina, kitas nesupras.
Taip kad važinėsiu tik su citrina ir bus smagu, kad ir ką kas sakytų.

tarp kitko... BMW tai tenka saugotis ant kelio, bo nežinai, ką tas kietuolis už vairo sugalvos.
Žmona (irgi citriną vairuoja) apie tuos BMWininkus šneka, tie visi bmwininkai važiuoja tarsi turėtų išbarstytus smegenis. Tai patyliu, nes šiaip juk nebloga mašinikė... tas BMW, irgi stiliova.

ieva

I

96405 įrašai

2009/02/06 15:39:20 15:39:20

kam masina yra transporto priemone, o kam saves parodymo. as galiu pasakyt kad ar tu su bmv ar skoda ar su citroenu svarbiausia yra kultura, o lietuvoj dazniausiai su bmv vazineja patys nekulturingiausi, bet nereiskia kad visi. cia reiketu pakeisti temos pavadinima, nes nera logiskas ir labai jau vaikiskas. kad tikri vyrai su bmv gali mastyti tik 16- metis.

ieva

I

96405 įrašai

2009/02/06 16:11:48 16:11:48

Zygfrid:

gaila kad tik tiek leidzia galimybes tamsta, labai siauras tavo pasaulelis, jame yra vietos tik bmv, brangiam buteliui degtines ar kito kokio alkoholinio gerimo ir dzinsam is hugo boss parduotuves. tau be siu dalyku turbut sunku rodytis viesoj vietoj.

A

113 įrašai

2009/02/06 16:45:47 16:45:47

Kiek zinau tikrai turingu zmoniu sunkiai uzdirbusiu savo turtus, tai nevienas nesipuikuoja savo masinomis namais ar prabanga. O va kas greitai pralobo ar tai apsivoge ar ant ausko gystos uzssoko, kazkaip megsta pasipuikuoti.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume