Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumPomėgiai ir laisvalaikisAutomobiliai ir motociklai → Tikri vyrai - tik su BMW?

Tikri vyrai - tik su BMW?

ieva

I

96405 įrašai

2009/07/19 05:00:26 05:00:26

Mašinos markė - tai jokiu būdu -ne privalumas,nebent koks pagyvenęs vyrukas su BMV nori 'pakabinti" kokią nors jaunutę mergužėlę,ieškančią turtingo tėtuko-sponsoriaus.
Pačioje "kiečiausioje" mašinoje gali sėdėti pats bukiausias pežonas ir plevėsa, o paprasčiausioje "geldoje" - protingas,rimtas,tikras vyras.Kaip ir daugumą moterų - mane labai stebina vyrai,kurie nevairuoja, nenori išmokt ir dar netgi tuo didžiuojasi.

enjoyer1316697604_db

E

92 įrašai

2009/07/19 07:12:40 07:12:40

Bet vistiek idomu skaityt. Kodel vyrams tai turi buti kaip viena is pagrindiniu prievoliu? Turi vairuot ir taskas. Gerai, tada galima sakyt,kad moteris turi visada tvarkyt namus ir ruosti valgyt ir taskas. Vairavimas - vyrui, namu darbai - moteriai. Dabar, speju, kaip pasipils komentarai del sio sakinio...
As pats esu vairuojantis ir be auto neisivaizduoju savo gyvenimo. Man tai kaip hobis. Patinka krapstytis prie auto ir t.t. Man tai kaip didelis zaislas. Ji nera praktiska ir skirta tik malonumui. Jei jau butu seima, tektu pirkti antra auto.
Taigi, nors pats ir esu automanas, bet gerbiu kitu vyru nenora vairuoti ar nemokejima vairuoti. Na, nenori ir nereikia. Anokia cia problema? Negi man dabar reiketu mesti drauge, jei ji nemoka valgyti gaminti? Kartais reikia liberalesniu paziuriu... Nereikia visada viska sustatyt i nepralauziamus remus...
Gryztant prie temos. Jei moteris renkasi vyra pagal auto... Nevertos demesio tokios... Kazkas buvo rases ,kad geriau i pasimatymus vaziuoti be savo auto. Tai teisybe. Pvz, mano dabartine auto moterims labai patinka ir net sunku nustatyt kas jas daugiau traukia... As ar mano auto

Leo

L

543 įrašai

2009/07/19 07:16:47 07:16:47

enjoyer: Bet vistiek idomu skaityt. Kodel vyrams tai turi buti kaip viena is pagrindiniu prievoliu? Turi vairuot ir taskas. Gerai, tada galima sakyt,kad moteris turi visada tvarkyt namus ir ruosti valgyt ir taskas. Vairavimas - vyrui, namu darbai - moteriai. Dabar, speju, kaip pasipils komentarai del sio sakinio...
As pats esu vairuojantis ir be auto neisivaizduoju savo gyvenimo. Man tai kaip hobis. Patinka krapstytis prie auto ir t.t. Man tai kaip didelis zaislas. Ji nera praktiska ir skirta tik malonumui. Jei jau butu seima, tektu pirkti antra auto.
Taigi, nors pats ir esu automanas, bet gerbiu kitu vyru nenora vairuoti ar nemokejima vairuoti. Na, nenori ir nereikia. Anokia cia problema? Negi man dabar reiketu mesti drauge, jei ji nemoka valgyti gaminti? Kartais reikia liberalesniu paziuriu... Nereikia visada viska sustatyt i nepralauziamus remus...
Gryztant prie temos. Jei moteris renkasi vyra pagal auto... Nevertos demesio tokios... Kazkas buvo rases ,kad geriau i pasimatymus vaziuoti be savo auto. Tai teisybe. Pvz, mano dabartine auto moterims labai patinka ir net sunku nustatyt kas jas daugiau traukia... As ar mano auto

Kokia auto?

norra

N

188 įrašai

2009/07/19 10:04:29 10:04:29

Kalbekim tiesiai sviesiai-masinos modelis parodo zmogaus finansines galimybes( nors siais masinio lizingu ir gyvenimo ne pagal galimybes laikais,tai ir gali but klaidinga nuostata).

enjoyer1316697604_db

E

92 įrašai

2009/07/19 11:51:51 11:51:51

norra: Kalbekim tiesiai sviesiai-masinos modelis parodo zmogaus finansines galimybes( nors siais masinio lizingu ir gyvenimo ne pagal galimybes laikais,tai ir gali but klaidinga nuostata).

Nusipirkti galima daug ka, bet islaikyt... Jau kitas klausimas... Daznai zmones pries pirkdami nepagalvoja kiek brangi gali buti tam tikro modelio eksploatacija... Nusiperka ir marinuoja kieme ar garaze del vienu ar kitu priezasciu...

To Leo: palaikysiu tai paslapty.

Chanelle

C

135 įrašai

2009/08/03 13:56:51 13:56:51

O tikros moterys - irgi tik su BMW?

mangustelis

M

108 įrašai

2010/08/31 12:03:03 12:03:03

[img:39tdg7a9]http://img411.imageshack.us/img411/6976/atvaizd026.jpg[/img:39tdg7a9] tikras viras turi turet tikro gaidingo pavizdi

Maldininkas

M

283 įrašai

2010/11/24 12:45:38 12:45:38

Nera abejoniu, kad BMW yra geras automobilis, o i tuos stereotipus maziau ziurekit. Bet pats vairuoju tik BMW ir nesiruosiu keisti markes niekada.

JaunėlisDžo

J

20 įrašai

2010/11/24 15:39:06 15:39:06

Maldininkas: Nera abejoniu, kad BMW yra geras automobilis, o i tuos stereotipus maziau ziurekit. Bet pats vairuoju tik BMW ir nesiruosiu keisti markes niekada.

Net jeigu ir būtų proga įsigyti Lexus limuzino klasės?

Maldininkas

M

283 įrašai

2010/11/24 19:33:29 19:33:29

JaunėlisDžo:
Maldininkas: Nera abejoniu, kad BMW yra geras automobilis, o i tuos stereotipus maziau ziurekit. Bet pats vairuoju tik BMW ir nesiruosiu keisti markes niekada.

Net jeigu ir būtų proga įsigyti Lexus limuzino klasės?

Jai jau kalbame apie tokius pinigus, pasitenkinciau 7klases prailgintu BMW. Bet kalbekime apie kasdienines transporto priemones, sedanus, o ne limuzinus. Geresnio sedano dar nesu mates.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume