2013/09/02 16:53:38 16:53:38
Panašiai ir aš norėjau pasakyti. Moterys šiuo atžvilgiu protingesnės už vyrus - jos nesidairo tik į labai labai gražuolius. Būk savim, būk rūpestingas, patikimas, išmintingas ir tikrai rasi merginą. Dar geresnę, nei tos, kurioms reikia tik princų. Kiek pažįstų nedailių, labai žemų ir pan. vaikinų, tie, kurie turėjo pasitikėjimo savim, visi surado paneles, net neįtikėtinai geras, net aukštesnes už save ir gražiai sau gyvena.
Todėl dirbk kita kryptimi ir tau būtinai pasiseks
2013/10/07 11:14:09 11:14:09
Sveikas, tavo patirtis man pažįstama. Žinau ką tai reiškia, galiu tave nukreipti ten, kas man tikrai padėjo. Ten gali ir anonimiškai laiškais konsultuotis arba gyvai, kaip pačiam geriau. Tai vienintelis būdas, kuris man padėjo, labai pasikeitė savijauta ir visas gyvenimas. jei darysi tau paskirtas užduotis, padės ir tau pasitikiusavimi.lt
2013/10/08 17:18:28 17:18:28
Dėkuj už patarimus, bet situacija šiek tiek kitokia. Gal iš kariškių/savanorių ir pan. kas žino, ko ten eiliniams duoda, kad moterų nesinorėtų?Nes ne vienas pažįstamas su tuo susidūręs jau yra kalbėjęs, kad maiste/gėrimuose būna kažko primaišyta, kad moterų nebesinori.
2013/10/08 18:51:43 18:51:43
Tamsta čia apie ciproterono acetata kalbat panašu. Androcur arba Cyproplex vaistinėse pasiieškokit ir google naudokitės - pilna info
2013/10/08 19:28:13 19:28:13
deepsorow: Tamsta čia apie ciproterono acetata kalbat panašu. Androcur arba Cyproplex vaistinėse pasiieškokit ir google naudokitės - pilna info
Dėkuj už atsakymą, būtent to ir ieškojau. Google šiuo atveju nepadėjo, matyt kažkaip ne taip ieškojau.
2013/10/08 20:58:33 20:58:33
Svečias:
Dėkuj už atsakymą, būtent to ir ieškojau. Google šiuo atveju nepadėjo, matyt kažkaip ne taip ieškojau.
Prašom - tiesa noriu atkreipti dėmesį, jog ciproterono acetatas tai hormoninis preparatas, kuris turi šalutinį poveikį, kaip bėrimas, pastovus prakaitavimas, dažniausiai svorio didėjimas, bei labai stiprus neigiamas poveikis kepenims - stipresnis, nei kasdienis alkoholio vartojimas. Priedo dažnai skiriamas kaip preparatas prostatos vėžio gydymui, tad savaime suprantama jog dėl vartojimo konsultuotis reikia su vaistininku ar gydytoju. Sėkmės.
2013/10/09 15:01:17 15:01:17
Kvaili jus, vyruciai, jei ne kareiviai. Sau sveikata susigadinsite, paskui laikui atejus nagus grausites. Milijona kartu geriau masturbacija nei preparatai.
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume