Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumGaražas - vyrų diskusijosTarp mūsų, berniukų! → Klausia jauna panelė :)

Klausia jauna panelė :)

niferis

N

38 įrašai

2013/08/18 16:55:08 16:55:08

O ant ranku koju, tu plauku tiek kiek ir pas vaikinus, ar dar labiau suveseje? Nors siaip as tame dideles tragedijos nematau. Ne pagal tai juk zmogu renkesi. Jei ant koju ten jau visaip net garbanojasi plaukai nuo ilgumo, tai gal reiketu retkarciais nuskusti, kad labai neuzleisti ir gerai bus. Siaip tos plaukuotesnes moterys, turi daugiau kazkokio vyrisko hormono ir yra karstesnes lovoje Prisimenu buvusiaja viena, turejo ji tokius gana ryskius usiukus, tai labai aistringa buvo

Ievutėėė

I

6 įrašai

2013/08/19 06:38:42 06:38:42

Tai kojas tai skutuosi visada, leškas, kai jos matosi, pvz būnu su sijonu, bet va nugaros, tai nusiskust kažkaip nelabai eina.. ir ne net ant lešku jie nebūna susigarbanoją, ir net jie tokie į pilkumą užneša.. Labai ačiū, už kiek supratau palaikimą. Tarp kitko, taip lovoje esu labai aistringa, kai mano vaikinas guli lovoje be jėgų, o aš jo dar prašau.. D

niferis

N

38 įrašai

2013/08/19 07:48:16 07:48:16

Zodziu darai problema ten kur jos visiskai nera Cia tas pats kas ir su virsvoriu. Priauga moteris pora kg ir jau pasaulio pabaiga, o tie vyrai nei ten pastebi nei ka. Net jei ir pamato, tai visiskai nerupi, svarbiausia, jog lovoje butum gera. Apie dvasinius reikalus siuo atveju kalba neina.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume