Tirkiausiai jau kraustausi iš proto kad rašau internete apie tai, bet manau bręstančią bėdą arba tiesiog esu nežmoniškai pavydus. [b:1n0rvnhn]Man reikia jūsų patarimo kaip jūs elgtumėtės?[/b:1n0rvnhn]
Turiu panelę, ją labai myliu, tikiu kad jinai myli mane, draugaujame jau virš metų. Jinai pasitiki manimi, aš noriu pasitikėti ją, bet jos elgesys kelia man visokių negerų minčių.
[b:1n0rvnhn]Įsivaizduokite, ją kviečia į gimtadienį - jinai pasako man, aš tikrai nieko prieš kad ji kažkur važiuotų, būtų su draugais ar draugėmis. Tačiau būna taip, atseit "atmesiu kvietima, visitek nenoriu" ir pačia paskutine minutę sugalvoja priežastį kodėl turi važiuoti. Mane tikina kad važiuoti nenori, bet "reikia". Ciuotoju "Blet, atvažiuoja jau manęs, kaip nenoriu, bet reikia." - Ar tik man vienam tai atrodo kaip kurva pagal iškvietimą? Atvažiuoji, pasisodini o ji sako "reikia" - maždaug kaip į darbą. Tūsuose pastoviai prisigeria, tikriausiai kažką ir nutyli, bet atseit "viskas buvo gerai". Paskutiniame tūse prisigėrė ir girta (be teisių) kažkieno mašina parvažiavo namo.
Aš tiesiog nesuprantu, šiuo atveju, kaip gali tavęs kažkas atvažiuoti jeigu pasakai "ne, nevažiuokit" o jeigu ir atvažiuoja tai negi negalima pasakyti "ne, nevažiuosiu, galit grįžti atgal".
Ar jinai tiesiog nenori man pasakyti kad nori važiuoti kažkur, bijo kad aš neleisiu? Man tiesiog atrodo kad jinai tik pisa man protą. Kaip jūs reguotumėt mano vietoje. Nujaučiu kažką negero.[/b:1n0rvnhn]