Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumGaražas - vyrų diskusijosTarp mūsų, berniukų! → Mano mano panelė man meluoja?

Mano mano panelė man meluoja?

Erikas

E

1 įrašai

2013/08/16 16:39:14 16:39:14

Tirkiausiai jau kraustausi iš proto kad rašau internete apie tai, bet manau bręstančią bėdą arba tiesiog esu nežmoniškai pavydus. [b:1n0rvnhn]Man reikia jūsų patarimo kaip jūs elgtumėtės?[/b:1n0rvnhn]

Turiu panelę, ją labai myliu, tikiu kad jinai myli mane, draugaujame jau virš metų. Jinai pasitiki manimi, aš noriu pasitikėti ją, bet jos elgesys kelia man visokių negerų minčių.

[b:1n0rvnhn]Įsivaizduokite, ją kviečia į gimtadienį - jinai pasako man, aš tikrai nieko prieš kad ji kažkur važiuotų, būtų su draugais ar draugėmis. Tačiau būna taip, atseit "atmesiu kvietima, visitek nenoriu" ir pačia paskutine minutę sugalvoja priežastį kodėl turi važiuoti. Mane tikina kad važiuoti nenori, bet "reikia". Ciuotoju "Blet, atvažiuoja jau manęs, kaip nenoriu, bet reikia." - Ar tik man vienam tai atrodo kaip kurva pagal iškvietimą? Atvažiuoji, pasisodini o ji sako "reikia" - maždaug kaip į darbą. Tūsuose pastoviai prisigeria, tikriausiai kažką ir nutyli, bet atseit "viskas buvo gerai". Paskutiniame tūse prisigėrė ir girta (be teisių) kažkieno mašina parvažiavo namo.
Aš tiesiog nesuprantu, šiuo atveju, kaip gali tavęs kažkas atvažiuoti jeigu pasakai "ne, nevažiuokit" o jeigu ir atvažiuoja tai negi negalima pasakyti "ne, nevažiuosiu, galit grįžti atgal".

Ar jinai tiesiog nenori man pasakyti kad nori važiuoti kažkur, bijo kad aš neleisiu? Man tiesiog atrodo kad jinai tik pisa man protą. Kaip jūs reguotumėt mano vietoje. Nujaučiu kažką negero.[/b:1n0rvnhn]

ieva

I

96405 įrašai

2013/08/16 18:07:10 18:07:10

o kaip tas protas pisamas?

ieva

I

96405 įrašai

2013/08/16 20:13:50 20:13:50

koks bernas tokia ir pana Nuliai traukia nulius, devynetai devynetus

Daktaras

D

2 įrašai

2013/08/17 10:02:18 10:02:18

Erikas: Tirkiausiai jau kraustausi iš proto kad rašau internete apie tai, bet manau bręstančią bėdą arba tiesiog esu nežmoniškai pavydus. [b:3ctfhqmw]Man reikia jūsų patarimo kaip jūs elgtumėtės?[/b:3ctfhqmw]

Turiu panelę, ją labai myliu, tikiu kad jinai myli mane, draugaujame jau virš metų. Jinai pasitiki manimi, aš noriu pasitikėti ją, bet jos elgesys kelia man visokių negerų minčių.

[b:3ctfhqmw]Įsivaizduokite, ją kviečia į gimtadienį - jinai pasako man, aš tikrai nieko prieš kad ji kažkur važiuotų, būtų su draugais ar draugėmis. Tačiau būna taip, atseit "atmesiu kvietima, visitek nenoriu" ir pačia paskutine minutę sugalvoja priežastį kodėl turi važiuoti. Mane tikina kad važiuoti nenori, bet "reikia". Ciuotoju "Blet, atvažiuoja jau manęs, kaip nenoriu, bet reikia." - Ar tik man vienam tai atrodo kaip kurva pagal iškvietimą? Atvažiuoji, pasisodini o ji sako "reikia" - maždaug kaip į darbą. Tūsuose pastoviai prisigeria, tikriausiai kažką ir nutyli, bet atseit "viskas buvo gerai". Paskutiniame tūse prisigėrė ir girta (be teisių) kažkieno mašina parvažiavo namo.
Aš tiesiog nesuprantu, šiuo atveju, kaip gali tavęs kažkas atvažiuoti jeigu pasakai "ne, nevažiuokit" o jeigu ir atvažiuoja tai negi negalima pasakyti "ne, nevažiuosiu, galit grįžti atgal".

Ar jinai tiesiog nenori man pasakyti kad nori važiuoti kažkur, bijo kad aš neleisiu? Man tiesiog atrodo kad jinai tik pisa man protą. Kaip jūs reguotumėt mano vietoje. Nujaučiu kažką negero.[/b:3ctfhqmw]

Ar jus kartais ne nimfomanas? Man atrodo, kad butent toks Zinau zoleliu, nuo kuriu isgyjama

Jajajaa

J

1 įrašai

2013/08/18 11:17:29 11:17:29

tu duhas esi nepriciom ciulpk birka

Ievutė929

I

1 įrašai

2013/08/20 12:03:34 12:03:34

Tai matau čia kažkaip nėra normalių atsakymų. Esu panelė, todėl suprantu kitą panelę.. ji nori ten važiuoti, bet mąsto, kad tu jai neleisi, bet jai tu ją vieną išleidi į tokius tūsus, tai koks tu bernas po velnių. Jai ji sako, kad reikia važiuot, tai pasakyk kad ir tu važiuosi, juk esi jos bachuras. O kai taip pažiūrėk, kaip ji reguos, jai susimėtys, ir sakys kažką kad tu persigalvotum, arba sakys kad iš vis nevažiuoja, suprask, jai patinka ten kažkaip išsidirbinėt,.. gal net su kitais vaikinais.. o jei ji, tau pasakys, kad šaunu, važiuojam kartu, tai suprask kad ten nėra nieko tokio, ko tu nežinotum. čia bent jau mano patarimas tau. žiūrėk į jos išraiškas. tikiuosi padės.

ieva

I

96405 įrašai

2013/08/20 12:30:17 12:30:17

Eikit į balius kartu, arba bent jau būk džentelmenas ir parsivežk ją namo iš tų balių. Jei išties myli, tai ir elkis taip, rūpinkis ja ir nereikės pergyvent.

ieva

I

96405 įrašai

2013/08/20 16:03:21 16:03:21

Jajajaa: tu duhas esi nepriciom ciulpk birka

o jei koks saunus kavalierius, tikra svajone

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume