Pažintys Forum

Darnipora pazintys

Pasipiršimas

MartynasV84

M

1 įrašai

2013/05/11 09:45:21 09:45:21

Sveiki,

noriu pasipiršti savo draugei, mes seniai kartu, ir labai dažnai jai dariau visokiausias staigmenas ir šiaip nustebindavau, kad ir be progos.
Dabar noriu pasipiršti labai originaliai ir "stipriai" Bet man trūksta laiko organizuoti (nes gyvenam kartu) ir trūksta minčių bei pažinčių... Šitą suvokdamas aš suradau tokias paslaugas, kaip Pasipiršimo Planavimas, tik nepažįstu jokiu draugų kas jau tai yra išbandęs, galbūt atsiras bandžiūsių ir galinčių kažką pakomentuoti?

Svetainė yra www.pasipirsimai.lt .
Buvau susitikęs su planuotoju, labai šauniai bendrauja, turi gerų idėjų ir matosi, kad išmano tai apie ką kalba, bet aš visad pasitikrinu ir aplinkinių nuomones

Lauksiu pagalbos !
Iš anksto ačiū !

ieva

I

96405 įrašai

2013/05/13 06:46:09 06:46:09

Patiko Tavo ryžtingumas pasipiršti. Čia jau didžiausia dovana merginai, o antraeilis dalykas, kaip tai įvyks. Man būtų svarbu, kad pasipiršimas būtų nuoširdus , šiltas ir paprastas, pavyzdžiui, pasivaikščiojant miške arba po apsilankymo Šventoje vietoje. Nemėgstu pompastikos ir šau, dirbtinos romantikos ir svetimų kišimosi į asmeninę erdvę ypač tokiu svarbiu momentu. Bet čia labai individualu. Bet kokiu atveju linkiu kūrybiškai atsitraukus pamąstyti pačiam ir neabejoju, jog pavyks sugalvoti kažką "saviško" ir originalaus.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume