Pažintys Forum

Darnipora pazintys

Siaubas

Maldininkas

M

283 įrašai

2012/02/28 21:56:14 21:56:14

Ilgai cia nebuvau, neturejau progos prisijungti ir parasyti. Per prabegusi laika uzbaigiau vienus santykius (ilgus) ir susipazinau su nauja mergina, suprantu, nepradesiu nei seiletis nei verkslenti apie tai, kaip man nenusiseke santykiai su ja. Kodel taip buvo jau numanau. Bet esme viena, kol paauglys buvau aplink girdejau tik kalbas, jog vyrai kiaules, jog jie neverti buti mylimi ir pan., bet kuo toliau, tuo labiau esu isitikines, jog merginos tik manipuliuoja ir yra veidmaines. Gerai, gal tai ir vel mano isizeidusio kalbos, bet nepykstu ant nieko, neisejo vel but kartu - gerai, bet ir savo kailiu ta patiriu ir draugai kalba ta pati, kad moterys tiesiog bejausmes butybes. Zinoma, tuoj puls poniutes ginti savo padermes, bet noreciau vyru atsakymu. Kaip elgtis. Atiduodi visa savo sirdi, visa savo demesi, rupesti ir viska, kas imanoma, o gauni atgal tik sexa ir reta pasimatyma. Nezinau, nejau man taip visa laika nesiseks meileje ir nerasiu savo zmogaus? Ka as blogai darau?

Ko as noreciau, tai merginos/moters atviras pasakymas kas manyje blogai, jog neitikau. Ta suzinojes, bandyciau keisti, o dabar apatiski santykiai tiesiog skaudina. Dabar pradedu suprasti, kodel vyrai paturi ir meta jas..

Melynbarzdis

M

127 įrašai

2012/02/29 05:44:22 05:44:22

Realybe tokia, kokia tave supa.
Tikriausiai tau ne svetimas zaidimas kortomis?!
Sirdis dedasi prie sirdies.
Tau teks iseiti is kiemo...

senas hrienas

S

540 įrašai

2012/02/29 09:45:21 09:45:21

Nieko nuostabaus, tu arba silpnavalis, arba labai gobsus žmogus. Silpnavalis atiduoda kai jo paprašo nes nemoka atsakyti, gobsus atiduoda nes tikisi gauti dar daugiau nei atidavė, vienais naudojasi bet koks "ridikas", kitais gudresni už juos. Abiem atvejais gausi spyga. Tai liecia ir pinigus ir asmeninius santykius.Tau dar labai daug mokytis, kad tik noro butų.

Dalia

D

99 įrašai

2012/02/29 15:55:06 15:55:06

Aš galiu pasakyti,kame tavyje problema-arba tu labai daug investuoji (per daug) santykių pradžioje,neleisdamas santykiams vystytis natūraliai,perspaudi,o tai atbaido,arba nedarai visiškai nieko ir atsipalaidavęs lauki kas bus. Ir vienas ir kitas atvejis yra problema. Galų gale,jeigu tau kažkas nepasiseka,tu neimk kaltinti visų ir dėl visko (visos moterys šiokios anokios-tai tau padės tik laikinai,bet problemos neišspręs). Tu suprask,kad tavo kely pasitaiko netinkamos moterys-joms reikia kitokio,tau reikia kitokių,bet nereiškia,kad tu prastas,ar jos prastos,tiesiog nesusitinkat. Čia receptų nėra-gyvenk ir lauk-vistiek sutiksi,o pyktis ir serijos"visos jos tokios" tau tikrai nepadės. Kaip ir moterims nepadės serija "visi vyrai kiaulės".

ieva

I

96405 įrašai

2012/02/29 22:56:37 22:56:37

[quote:57wedmgu]moterys tiesiog bejausmes butybes. Zinoma, tuoj puls poniutes ginti savo padermes, bet noreciau vyru atsakymu. Kaip elgtis. Atiduodi visa savo sirdi, visa savo demesi, rupesti ir viska, kas imanoma, o gauni atgal tik sexa ir reta pasimatyma. [/quote:57wedmgu]
Tu rasai, ka darai ir ka jauti tu. Bet nerasai, ka jaute ji/jos. Gal tu tavo jausmu ir demesio, jai net nereikejo. Gal is jos puses jokiu jausmu nebuvo? Juk rasai, kad reti pasimatymai.
Juk nepriversi zmogaus isimyleti...
Daznai zmones priekaistauja: "as tau viska atidaviau". Tada norisi paklausti, ar kas ju to prase.

megina_27

M

1 įrašai

2012/03/01 18:03:51 18:03:51

Svečias: [quote:2sjrg0b9]moterys tiesiog bejausmes butybes. Zinoma, tuoj puls poniutes ginti savo padermes, bet noreciau vyru atsakymu. Kaip elgtis. Atiduodi visa savo sirdi, visa savo demesi, rupesti ir viska, kas imanoma, o gauni atgal tik sexa ir reta pasimatyma.

Tu rasai, ka darai ir ka jauti tu. Bet nerasai, ka jaute ji/jos. Gal tu tavo jausmu ir demesio, jai net nereikejo. Gal is jos puses jokiu jausmu nebuvo? Juk rasai, kad reti pasimatymai.
Daznai zmones priekaistauja: "as tau viska atidaviau". Tada norisi paklausti, ar kas ju to prase.[/quote:2sjrg0b9]

Labai pritariu,...

ieva

I

96405 įrašai

2012/03/01 20:47:19 20:47:19

Svečias: [quote:en2vv7dl]moterys tiesiog bejausmes butybes. Zinoma, tuoj puls poniutes ginti savo padermes, bet noreciau vyru atsakymu. Kaip elgtis. Atiduodi visa savo sirdi, visa savo demesi, rupesti ir viska, kas imanoma, o gauni atgal tik sexa ir reta pasimatyma.

Daznai zmones priekaistauja: "as tau viska atidaviau". Tada norisi paklausti, ar kas ju to prase.[/quote:en2vv7dl]

O seksas tai mažai? Šiais laikais tai pagrindų pagrindas, kitaip kam draugauti ir bandyti susipažinti? Kam išvis laiką anr durniaus gaišti?

ieva

I

96405 įrašai

2012/03/01 22:24:57 22:24:57

O čia gal naujas trolis įsimetė? Pasilinksmino, parašė, o visi rimti žmonės puolė atsakinėti...

Maldininkas

M

283 įrašai

2012/03/11 22:12:59 22:12:59

Svečias: [quote:9o8rw0oe]moterys tiesiog bejausmes butybes. Zinoma, tuoj puls poniutes ginti savo padermes, bet noreciau vyru atsakymu. Kaip elgtis. Atiduodi visa savo sirdi, visa savo demesi, rupesti ir viska, kas imanoma, o gauni atgal tik sexa ir reta pasimatyma.

Daznai zmones priekaistauja: "as tau viska atidaviau". Tada norisi paklausti, ar kas ju to prase.[/quote:9o8rw0oe]

As meiles ir neprasiau ir jos nereikalavau. Mano galva, meile ateina su metais, o meile kiekvienas apibudinti galime skirtingai. Butu uzteke menkiausio demesio ir kazkokio atsako i mano pastangas padaryti ja laiminga. Kita vertus, kam pradeti bet kokius santykius? Juk vieno noru poros nebuna. Musu retus susitikimus leme atstumas, taciau bet kokiai galimybei atsiradus, kraudavaus tase ir vaziuodavau akis isdeges. Stengdavaus nustebinti menkom dovanelem ir buvau dosnus progom atejus, su mielu noru gaminau maista, o lovoj nebuvau savanaudis. O tavo pasakymas "Ar kas ju to prase" tik vercia mane tapti tuo vyru, kuris butent to nesuteiks kitai, nes mastysiu, jog manes niekas neprase, o pareikalautas atkirsiu, kd to neduosiu, nes pats to nereikalauju.

Dalia,
Pritariu, jog greiciausiai persistengiau. Bet turbut tai tik as, kvailas bato aulas, kuris tik norejo but geras vaikinas. Santykiai jau nutruko seniai, kasdiena pagalvoju apie ja, zinoma vis reciau ir reciau, tikiuosi pamirsiu ja greitai. Jau isitikinau, jog siuose santykiuose susizavejes buvau tik as. Na, turbut taip lemta, juk kaip ten sako: Poroje myli tik vienas?

Senas Hrienas, privertei mane susimastyti. O kad man tavo prota dabar! Noro mokytis yra tik kaip tai daryti nezinau, dziugu sulaukus pamokymu is tokiu kaip tu, taciau ir jie retenybe. Gal mano pasamoneje ir yra vienas is tu zmoniu, tik klausimas kuris, nes atsakyti pats sau tikrai negaliu. Bet kokiu atveju privalau pasimokyti, zinau ka darysiu kita karta ir tikrai zinau ko nedarysiu. Turbut po ilgu santykiu norejau kuo greiciau susirasti artima zmogu, kuriam galeciau kazka pajusti. Paskubejau ir nudegiau.

As kartais jauciuos labai nepatogiai siame pasaulyje, nes esu apsuptas labai protingu zmoniu.. Cia tik atsitiktine mano mintis.

senas hrienas

S

540 įrašai

2012/03/12 09:29:48 09:29:48

Tiesiog dalinkis tuom ko tau tikrai negaila, tada nebus nusivylimo, net jei niekas už tai tau ne padėkos. O dėl protingų zmoniu, tai nereikia į juos lygiuotis, verčiau ieškok bendraminčių.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume