tylus maniakas
T
52 įrašai
2012/01/28 15:01:52 15:01:52
Svečias: tylus maniakas: Iš to pykčio perskaitei visus mano postus ir double postini dabar Matyt skaudėjo
Ta apklausa ne mano, tiesiog žmogus paprašė truputį pagalbos (visiškai nesvarbu kokios ar kam). Nei laiko, nei pastangų ta pagalba nereikalauja, bet ne, vistiek geriau pabambėt, prisvaigt nesamonių nei padėt...Sudirbau todėl, ne todėl kad ta apklausa mano, o kad tai taip skaudžiai paveikė tavo savimeile, tavo problemos Kreipkis pas psihologa ar rašyk dar 10 postų nevykusiai bandydamas įgelt, sėkmės tau su tuo
As pats turiu stipru biologini "backgrounda" su specializacija psichologijoje - ir moksle nemazai pradirbau - todel tokie snarglishki apklausu medodai man juokingi - tegul raso tiesiai sviesiai - APKLAUSA - prie ko cia mokslas? - tamsta turite problemu su verbaliniu suvokimu, jei nesugebate komentaro perskaityti? Jei tau pateikia shuda ant stalo, ir aishkina, kad tai medaus tortas - tu irgi patiki?
Cia kur tokie mulkiai, kaip tu, "moksla" daro?
Iš visko sprendžiant prisidirbai tu nebent moksle nemažai..Aš maniau mes raštu bendraujam, nu bet tu sakai, tu žinai nesiginčysiu čia su moksle nemažai prisidirbusiu...Su suvokimu pas tamsta patį problemos jis nevadino tos apklausos mokslų jis tik įvardino kur žada tą apklausa panaudot, o gal net nenaudos(kas tavo pykti padarytų dar labiau apsurdiška) ...Ir tai sugebėjo tau sukelt didžiulį pasipiktinima ...Nežinau koks tavo tas biologinis backgroundas dieduk, matyt karviu melžimo ypatumai, bet neberašyk, nebedaryk sau gėdos...
Ne tokiek mulkiai kaip aš "mokslo" nedaro..Nuoširdžiai linkiu sėkmes tau jį [b:8y429snq]darant[/b:8y429snq]
2012/01/28 15:22:58 15:22:58
tylus maniakas:
Iš visko sprendžiant prisidirbai tu nebent moksle nemažai..Aš maniau mes raštu bendraujam, nu bet tu sakai, tu žinai nesiginčysiu čia su moksle nemažai prisidirbusiu...Su suvokimu pas tamsta patį problemos jis nevadino [b:v7jw4a2k]tos apklausos mokslų[/b:v7jw4a2k] jis tik įvardino kur žada tą apklausa panaudot, o gal net nenaudos(kas tavo pykti padarytų dar labiau apsurdiška) ...Ir tai sugebėjo tau sukelt didžiulį pasipiktinima ...Nežinau koks tavo tas biologinis backgroundas dieduk, matyt karviu melžimo ypatumai, bet neberašyk, nebedaryk sau gėdos...
Ne tokiek mulkiai kaip aš "mokslo" nedaro..Nuoširdžiai linkiu sėkmes tau jį [b:v7jw4a2k]darant[/b:v7jw4a2k]
Na jo - tamsta rimtai problemu su smegenimis turite - citata is komentaro: [quote:v7jw4a2k]Anketa anoniminė, truks 3 minutes, bus panaudota [b:v7jw4a2k]moksliniam[/b:v7jw4a2k] darbui.[/quote:v7jw4a2k]
Jau pirmas tamsteles komentaras nustebino - kai kazkas parase, kad negali prisijungti, tai tave isterijos priepuolis istiko - [quote:v7jw4a2k]Juodu ant balto parašyta tarpo nepalik po //APKLAUSA.//[/quote:v7jw4a2k].
Vaistukai ar snapsas pasibaige, kad toks piktas?
tylus maniakas
T
52 įrašai
2012/01/28 15:35:45 15:35:45
Vėl tu apie mano smegenis , ne nu rimtai ar tau neatsibodo? Nieko Įrodyt nesugebėjai, argumentai baigės ir vėl kabinejies? Šypsenėle pamiršai į citata įdėt Bet juk ji visai sugadintų tos mano isterijos įvaizdį...
Malonu iš tavo pusės kad domiesi ko man truksta, matyt esi puikus žmogus Jei pats su kompu geri nereikia manyt kad ir kiti taip daro
Atsibodai, kadangi kaip matau tau givybiškai svarbu būti teisiam, tai taip, tu buvai dėl visko teisus. Pripažystu tavo visus mokslinius ir geriamus laipsnius, kiek tu jų ten beturėtum ir nulenkiu galva prieš tamstos beribes žinias, patirtį ir intelekta...sėkmės
2012/01/28 15:40:49 15:40:49
tylus maniakas: Vėl tu apie mano smegenis , ne nu rimtai ar tau neatsibodo? Nieko Įrodyt nesugebėjai, argumentai baigės ir vėl kabinejies? Šypsenėle pamiršai į citata įdėt Bet juk ji visai sugadintų tos mano isterijos įvaizdį...
Malonu iš tavo pusės kad domiesi ko man truksta, matyt esi puikus žmogus Jei pats su kompu geri nereikia manyt kad ir kiti taip daro
Atsibodai, kadangi kaip matau tau givybiškai svarbu būti teisiam, tai taip, tu buvai dėl visko teisus. Pripažystu tavo visus mokslinius ir geriamus laipsnius, kiek tu jų ten beturėtum ir nulenkiu galva prieš tamstos beribes žinias, patirtį ir intelekta...sėkmės
Seniai impotencija sergi? - Gal is karto uzsikabink lentele - [b:1tl2dbk7]ATSARGIAI - Piktas snarglius - dazni isterijos priepuoliai[/b:1tl2dbk7] - kad merginos zinotu su kuo reikala turi... DP jau zino
tylus maniakas
T
52 įrašai
2012/01/28 15:47:48 15:47:48
Tai gal tu būk toks paslaugus džentelmenas vaikščiok paskui mane ir rėkauk
Ir tu ATSARGIAI TAVO AMŽIUI ŠITAIP NERVINTIS PAVOJINGA...irgi užsirašyk (nebūtinai ant lentelės)
2012/01/28 16:07:11 16:07:11
tylus maniakas: Tai gal tu būk toks paslaugus džentelmenas vaikščiok paskui mane ir rėkauk
O tau daznai isterijos priepuoliai uzeina?
2012/01/28 16:20:44 16:20:44
tylus maniakas: Tai gal tu būk toks paslaugus džentelmenas vaikščiok paskui mane ir rėkauk
Ir tu ATSARGIAI TAVO AMŽIUI ŠITAIP NERVINTIS PAVOJINGA...irgi užsirašyk (nebūtinai ant lentelės)
Netradicines orientacijos busi?
tylus maniakas
T
52 įrašai
2012/01/28 16:39:43 16:39:43
panelyte: tylus maniakas: Tai gal tu būk toks paslaugus džentelmenas vaikščiok paskui mane ir rėkauk
Tavo jumoro jausmas turbūt išėjo su besitraukinačia sovietų kariuomene? Jei jam taip svarbu kad visi aplinkui žinotų jo nuomone apie mane, aš pasiūliau jam problemos sprendima Nes kažkodėl manau kad jo patarimų aš neklausysiu
2012/01/28 16:55:40 16:55:40
tylus maniakas: panelyte:
Tavo jumoro jausmas turbūt išėjo su besitraukinačia sovietų kariuomene? Jei jam taip svarbu kad visi aplinkui žinotų jo nuomone apie mane, aš pasiūliau jam problemos sprendima Nes kažkodėl manau kad jo patarimų aš neklausysiu
Tai transsexualas busi? - vyras ar moteris?
tylus maniakas
T
52 įrašai
2012/01/28 17:07:39 17:07:39
panelyte: tylus maniakas: panelyte:
Tai transsexualas busi? - vyras ar moteris?
Nors stilių rašymo būtum pasivargines pakeist Vargsta jis čia...
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume