Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumGaražas - vyrų diskusijosTarp mūsų, berniukų! → Neatrastos "gražuolės"

Neatrastos "gražuolės"

ieva

I

96405 įrašai

2011/11/04 18:27:56 18:27:56

Logiškas jūsų ankstesnio pasisakymo tęsinys

Svetlana

S

980 įrašai

2011/11/04 18:47:18 18:47:18

Romantino: Žaliaake Liuba kaštoniniais plaukais tu tikra "gudrute" ...norėjau pasakyti simpatiška darbininkė 46 metukų... tiesiog dar viena neatrasta "gražuolė"

Ką norite pasakyti šia informacija?

Svetlana

S

980 įrašai

2011/11/04 18:50:33 18:50:33

Svečias: Galima čia pragyventi, tik galvoti reikia su galva ir tikslingai dirbti visą gyvenimą -tobulėti, mokytis. Ir pradėti jau nuo mokyklos laikų. Ar ne tie su aukštaisiais išlekia, kurie stojo į pretižines specialybes, o ne į tas, kur tikrai traukia? Jei myli savo darbą, Lietuvoj gal kaip inkstas taukuose nesivartysi, bet išgyventi tikrai galima.

Gali mylėti savo pasirinktą profesiją, kuri tik viena tedomino ir kuriai įsigyti dideli pinigai sukišti - bet jei darbo pagal ją nėra??

ieva

I

96405 įrašai

2011/11/04 19:18:34 19:18:34

Dalia:

Tamstelė iš mano komentaro kaip tik ir turėjo suprasti,kad mano darbas gautas ne pagal subinės vikrumą:) aš niekur neparašiau,kad neįmanoma gauti darbo kitaip,tik paminėjau dažniausius atvejus. Taip kad nesinervinkit:) O mano paminėtų atvejų 90 procentų:)Lietuva-švogerių šalis:) ir tavo diplomas,gebėjimai,patirtis labai retais atvejais pasitarnauja iš esmės:)

Gerai, Dalia, sėdi tu dabar viena tokia nereali susiradusi darbą ne per pažintis ir nori pasakyti, kad visi kiti 9 kolegos tavo kabinete - viršininkas ir jo sūnėnai ir dukterėčios? ir tu viena pluši ir juos visus išlaikai?
Įdomus pozityvus optimistinis požiūris į aplinką.[/quote]

Tai kad niekur nerašiau apie savo vienos plušėjimą:)) man atvirai labai įdomu iš kur pas jus toks jautrus reagavimas į situaciją:)) ir kur aš rašiau,kad esu nereali?:))[/quote]

Nusukote kalbą - taigi. Kiek iš jūsų bendradarbių įsidarbino per pažintis?

Dalia

D

99 įrašai

2011/11/05 16:35:19 16:35:19

Svečias:
Dalia:

Tai kad niekur nerašiau apie savo vienos plušėjimą:)) man atvirai labai įdomu iš kur pas jus toks jautrus reagavimas į situaciją:)) ir kur aš rašiau,kad esu nereali?:))

Nusukote kalbą - taigi. Kiek iš jūsų bendradarbių įsidarbino per pažintis?

Mano aplinkoje (draugai,pažįstami) yra nemažai žmonių,gavusių darbą per pažintis. Giminaitė dirbo darbą,dar diplomo neturėdama. Kas jums čia neaišku? Jeigu tokių atvejų nežinot ir nesusidūrėt,tai nepasakokit kad nėra.

Dalia

D

99 įrašai

2011/11/05 16:43:00 16:43:00

Romantino: Kaip ir didžiajai daugumai, teko atsilankyti neviename pažinčių puslapyje, bet šioje svetaineje tai konkretus "gudručių" koncentratas...eilinė pinigų ir smegenų skalbykla vienišiams...nors padėtų paprasta terapija: youtube.com/watch?v=8ctR12hpjaA&feature=BFa&list=PL97486C56F6B7DED6&lf=plpp_play_all ...o ta žiurkytė įvadiniame tai baisesnė už karą, ir kaip jai i stalčių neprilija...,- ar čia esate radę normalesnę "intelektualią", kuri netik svaigtų, bet ir būtų bent pusės tų savo svaigimų verta youtube.com/watch?v=ULeKH7dBVNQ&feature=autoplay&list=PL97486C56F6B7DED6&lf=bf_play&playnext=2

Ieškai intelektualios moters su tokia kalba?:))) taigi bet kokia normali moteris,perskaičius tokią rašliavą bėgtų neatsisukdama. Ir kaip jai į stalčių neprilyja DDD Intelektualios moters blyn ieško:))

ieva

I

96405 įrašai

2011/11/05 17:45:17 17:45:17

Mano aplinkoje (draugai,pažįstami) yra nemažai žmonių,gavusių darbą per pažintis. Giminaitė dirbo darbą,dar diplomo neturėdama. Kas jums čia neaišku? Jeigu tokių atvejų nežinot ir nesusidūrėt,tai nepasakokit kad nėra.[/quote]

Nuo kada diplomas reiškia darbą? Didžiausi atradimai padaryti be diplomų, nežinojai?

ieva

I

96405 įrašai

2011/11/05 17:53:10 17:53:10

Nuklydot nuo temos. Cia ne idarbinimo agentura, o tema apie DP grazuoles

deepsorrow

D

1894 įrašai

2011/11/05 19:55:53 19:55:53

Diplomas niekada negarantuoja žmogaus žinių ir sugebėjimų bagažo. Daugumoje atveju jis yra svarbus tik valstybinėse įmonėse. Visos save gerbiančios komercinės įmonės turi 3 etapus:
1)potencialaus darbuotojo vertę ir pasiruošimą būti įmonės dalimi, nustatymą pokalbio metu
2)savo paruoštus testus potencialaus darbuotojo gebėjimams nustatyti
3)gebėjimą atlikti pasirinktas pareigas psichologinio testo metu.
Dažniausiai diplomas duoda tik perdėtą pasitikėjimą savimi, nenorą mokytis šalutinių dalykų ir konfliktus su viršesniais asmenimis, nes suprask aš turiu 3 aukštuosius, dirbti dorai nieko nesugebu, kavą ir tą sugebu blogai išvirt, bet į visas pastabas mielai atsikirtinėju. Geriau neduok man diplomo, o duok kelis tarptautinius sertifikatus, jie tikrai parodys tavo gebėjimų lygį.

ieva

I

96405 įrašai

2011/11/05 20:05:06 20:05:06

deepsorrow: Diplomas niekada negarantuoja žmogaus žinių ir sugebėjimų bagažo. Daugumoje atveju jis yra svarbus tik valstybinėse įmonėse. Visos save gerbiančios komercinės įmonės turi 3 etapus:
1)potencialaus darbuotojo vertę ir pasiruošimą būti įmonės dalimi, nustatymą pokalbio metu
2)savo paruoštus testus potencialaus darbuotojo gebėjimams nustatyti
3)gebėjimą atlikti pasirinktas pareigas psichologinio testo metu.
Dažniausiai diplomas duoda tik perdėtą pasitikėjimą savimi, nenorą mokytis šalutinių dalykų ir konfliktus su viršesniais asmenimis, nes suprask aš turiu 3 aukštuosius, dirbti dorai nieko nesugebu, kavą ir tą sugebu blogai išvirt, bet į visas pastabas mielai atsikirtinėju. Geriau neduok man diplomo, o duok kelis tarptautinius sertifikatus, jie tikrai parodys tavo gebėjimų lygį.

tik kazkodel daug kas labai nori isidarbinti tose valstybinese imonese

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume