Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumGaražas - vyrų diskusijosTarp mūsų, berniukų! → Neatrastos "gražuolės"

Neatrastos "gražuolės"

Dalia

D

99 įrašai

2011/11/01 19:11:39 19:11:39

Svečias: Man tai šratinukas čia geriau.

Na tai jeigu pragyvent gali,tai super:))

ieva

I

96405 įrašai

2011/11/01 19:34:01 19:34:01

Dalia:

O jūs padirbėkite daugiau galva ir pragyvensite.
Labai madinga varyti kaip čia blogai Lietuvoje. O klausimas - ką padarėte, kad būtų kitaip?

ieva

I

96405 įrašai

2011/11/01 20:16:18 20:16:18

Galima čia pragyventi, tik galvoti reikia su galva ir tikslingai dirbti visą gyvenimą -tobulėti, mokytis. Ir pradėti jau nuo mokyklos laikų. Ar ne tie su aukštaisiais išlekia, kurie stojo į pretižines specialybes, o ne į tas, kur tikrai traukia? Jei myli savo darbą, Lietuvoj gal kaip inkstas taukuose nesivartysi, bet išgyventi tikrai galima.

ieva

I

96405 įrašai

2011/11/01 20:23:34 20:23:34

Laba diena,
gal kas galite pasiulyti man darba? Esu aukstas juodaplaukis isvaizdus vaikinas, issilavinimas - kolegija, specialybe vadyba, moku anglu klb. gerai, vairuoju auto, korektiskas ir patikimas.
Aciu.

Dalia

D

99 įrašai

2011/11/01 20:26:29 20:26:29

Svečias:
Dalia:

Labai madinga varyti kaip čia blogai Lietuvoje. O klausimas - ką padarėte, kad būtų kitaip?

Oj jūs juokdariai:)) kol sėdit šiltai ir kol "mamyčių,tėvelių,dėdžių ir tetų" kampanija dirba,tai tikiu abipusio "darbo" ir "pelno" rezultatais,bet kai tik prasideda sąžiningos darbo paieškos,be "mamyčių,tėvelių ir nupirktų diplomų" ,tai paaiškėja,kad šnipštas gaunasi. Ir tik nereikia lialia:)) Jei turi kokią tetutę storais papais,visada gausi darbą,nesvarbu turi vieną aukštąjį,ar du,o jai ir neturi,tai tau tą aukštąjį išras:))) nebejuokinkit svieto:)

ieva

I

96405 įrašai

2011/11/01 20:45:33 20:45:33

Dalia:
Oj jūs juokdariai:)) kol sėdit šiltai ir kol "mamyčių,tėvelių,dėdžių ir tetų" kampanija dirba,tai tikiu abipusio "darbo" ir "pelno" rezultatais,bet kai tik prasideda sąžiningos darbo paieškos,be "mamyčių,tėvelių ir nupirktų diplomų" ,tai paaiškėja,kad šnipštas gaunasi. Ir tik nereikia lialia:)) Jei turi kokią tetutę storais papais,visada gausi darbą,nesvarbu turi vieną aukštąjį,ar du,o jai ir neturi,tai tau tą aukštąjį išras:))) nebejuokinkit svieto:)

Aš tetulė storais papais. Ir į savo kompaniją tikrai nepriimsiu žmogaus, kuris dejuoja kaip čia blogai ir kad be pažinčių nieko nepasieksi. Mano kompanija, mano bemiegėmis naktimis ir kruvinu darbu pastatyta, pagaliau - mano rizika.
Nepatinka - kurk savo kompaniją ir priiminėk visus su dvejais aukštaisiais ir net nepasiteiraudama kas per žmonės.

ieva

I

96405 įrašai

2011/11/01 20:46:12 20:46:12

Liūdna, Dalia, dėl jūsų mąstymo...Jei kitų kelių nematot. Arba...jei taikot tiesiai į ministeriją Neneigiu, yra taip įsidarbinusių, bet nereikia suabsoliutinti, nes kitų kelių taip pat yra. Toks mąstymas -pagrindinė kliūtis ieškant darbo.
Beje, vaikinukui,- vadyba viena iš tų specialybių, su kuria sunku rasti darbą. Apie tai taip pat reikia galvoti prieš mokantis. O su kitais jūsų privalumais tikrai galima rasti darbą, jei tik nenorite visko čia ir dabar ir už nemažą atlyginimą.

ieva

I

96405 įrašai

2011/11/01 20:51:28 20:51:28

Ar daug žmogui reikia? Tik duonos riekės,
Tik vandenio tyro, tik savo kertės.

Tik darbo, kurs mielas. Šiek tiek šilumos.
Ir tai - tik todėl, kad nejaustum žiemos.

Ar daug žmogui reikia? Žolės po medžiu.
Žvaigždelės vienos tarp daugybės žvaigždžių.

Tarp daugelio žemės vingiuotų kelių -
Vienintelio kelio. Nereikia kelių…

Kad žemę mylėtum, nekeiktum dangaus,
Dar reikia - nors vieno - bičiulio brangaus.

Ar daug žmogui reikia? Aš galvą suku…
Ir maža, ir daug… Atsakyti sunku…

ieva

I

96405 įrašai

2011/11/01 21:06:38 21:06:38

Dalia:
Svečias:
Dalia:

Oj jūs juokdariai:)) kol sėdit šiltai ir kol "mamyčių,tėvelių,dėdžių ir tetų" kampanija dirba,tai tikiu abipusio "darbo" ir "pelno" rezultatais,bet kai tik prasideda sąžiningos darbo paieškos,be "mamyčių,tėvelių ir nupirktų diplomų" ,tai paaiškėja,kad šnipštas gaunasi. Ir tik nereikia lialia:)) Jei turi kokią tetutę storais papais,visada gausi darbą,nesvarbu turi vieną aukštąjį,ar du,o jai ir neturi,tai tau tą aukštąjį išras:))) nebejuokinkit svieto:)[/quote]
Gerbiamoji, jei pati isidarbini per subine,tai nereikia ant kitu varyti, kurie dar galva su smegenimis turi. Pilna cia tokiu sustru didziapapiu sedi, kurios tik dulkintis gerai moka ir isivaizduoja, kad virsininkui kojas isskete darba gaus. Nebe tie laikai gerbiamoji. Dabar visiems reikia jaunu gabiu zmoniu, o ne tokiu isiziojusiu bobu, taip kad chana tau,lialka Eik i stoti ir uzdarbiauk ten

ieva

I

96405 įrašai

2011/11/01 21:14:59 21:14:59

Klausykit,chebra, visai nukrypot nuo temos Tai kaip ten su tom DP grazuolem - yra cia bent viena verta grieko, oi, t.y. sekso, ar tik tokios pilkos peles susirinke?

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume