Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumGaražas - vyrų diskusijosTarp mūsų, berniukų! → kiek kartu savaiteje pirkti seksa normalu jums ?

kiek kartu savaiteje pirkti seksa normalu jums ?

ieva

I

96405 įrašai

2011/07/27 10:22:26 10:22:26

O aš jau išaugau iš to noro raginti meilužius šeimoje kalbėtis - o kam? Žmona sužinos, tikrai nepadėkos už jokias paslaugas, o čia kaip Bingo sakė - pasisakymas ne vietoje daug ką sugadina.
O vyrai ką, saugę žmonės, patys žino ko nori ir ko nenori

Beje, manau, kad pinigėlius iš vyriškio imti, kaip ir pinigėlius vyriškiu duoti už seksą - žema.

Ideali partnere

I

8 įrašai

2011/07/27 10:27:36 10:27:36

Svečias: O aš jau išaugau iš to noro raginti meilužius šeimoje kalbėtis - o kam? Žmona sužinos, tikrai nepadėkos už jokias paslaugas, o čia kaip Bingo sakė - pasisakymas ne vietoje daug ką sugadina.

Beje, manau, kad pinigėlius iš vyriškio imti, kaip ir pinigėlius vyriškiu duoti už seksą - žema.

Raginti meiluzius seimoje kalbetis neapsimoka, nes meiluzis man paciai reikalingas. Bet daznai jie nori [u:ui6lldvp]po to[/u:ui6lldvp] pasikalbeti. Na, nori tai nori, man nesunku.
Pinigus imti ne zema, nes moteris i tuos santykius irgi taug investuoja, be to saugo vyro slaptuma ir gali tada kada jis nori, o ne kada jai saus i galva susitikti. Be to pinigai, tai kompensacija uz bendravimo nebuvima. Be to, tiesiog as esu tos nuomones.

TA PATI

T

8 įrašai

2011/07/27 10:52:23 10:52:23

Šiuo atveju posakis mažos dovanos sustiprina draugystę - netinka. Tai kaip tu rašai - perki-parduodi, prostitucija.
Aš su meilužiu todėl, kad aš to noriu.
Čia mano pasisakymas prieš tai buvo.

Ideali partnere

I

8 įrašai

2011/07/27 10:57:41 10:57:41

Bet ar gali buti tada, kada [u:w2niv496]tu [/u:w2niv496] nori ir [u:w2niv496]ten[/u:w2niv496] kur nori? Jei taip, tai visai kas kita, tai jau buvimas platesnia prasme. Siuo atveju mazis dovanos ir tt..., dovanos net nematerialios tinka.

bingo

B

42 įrašai

2011/07/27 11:08:34 11:08:34

Ideali partnere:
Svečias: O aš jau išaugau iš to noro raginti meilužius šeimoje kalbėtis - o kam? Žmona sužinos, tikrai nepadėkos už jokias paslaugas, o čia kaip Bingo sakė - pasisakymas ne vietoje daug ką sugadina.

Raginti meiluzius seimoje kalbetis neapsimoka, nes meiluzis man paciai reikalingas. Bet daznai jie nori [u:nc8sueso]po to[/u:nc8sueso] pasikalbeti. Na, nori tai nori, man nesunku.
Pinigus imti ne zema, nes moteris i tuos santykius irgi taug investuoja, be to saugo vyro slaptuma ir gali tada kada jis nori, o ne kada jai saus i galva susitikti. Be to pinigai, tai kompensacija uz bendravimo nebuvima. Be to, tiesiog as esu tos nuomones.

Labai taikliai pastebeta, ir dar - pinigai savotiskai pateisina ta ejima i 'sona' tiek man, tiek maniskei kuri jei ir suzinotu - manau suprastu kad tai tera pramoga, o ne kazkoks noras ardyti seima ar panasiai, nemanot taip ?
Na o jei be ju tai jau iseitu kad is jausmu, su keslais kazkokiais ir panasiai kas butu suprasta visai kitaip turbut...

o vat idomu, cia tik as nemegstu apie seima kalbeti nei pries tai, nei po to ? aisku issiverkti apie zmona nedorele ar finansinius sunkumus ir taip suminkstinti situacija kad ju gailetusi turbut yra tokiu artistu, labdara visiems patinka gauti Man gerbianciam moteriska gimine apskritai, pamacius kokia studente bandancia laikinai taip prasimusti ar skola atiduoti neapsivercia liezuvis ne deretis nei begti jei nepatiko, nei tuo labiau lenkti i labdara. Bet sunervina kai mainais uz tai gauni tingine kuri mano kad atejo 3 minutes kystmyztelejo ir prades dar ir visa gyvenimo istorija destyti ir nejucia apsisuka i tai kad desto ji savo ta istorija, o tau atseit ir telieka 3 minutes tam kam atejai... nu ir begai nuo vienos ir atbegai pas tokia pacia ???

ieva

I

96405 įrašai

2011/07/27 11:25:22 11:25:22

Butent, pinigai ir kompensuoja jausmu nebuvima, juk kitaip reikalauciau demesio. O dabar vyras tai kompensuoja pinigais, kitaip tariant perka moters demesi. O uz isklausima irgi reikia moketi, jokia cia labdara.

bingo

B

42 įrašai

2011/07/27 11:29:55 11:29:55

Svečias: Visiskai sutinku. Nesutinka tik vyrai, kurie pavydi didelio pajegumo ir moterys, kurios tingines, frigidiskos ir be galo savininkiskos, nes mano, kad karta uzanspauduotas vyras per amzius yra visas ju - nuo galvos iki pimpalo, nors pacios to ,,turto'' tinkamai priziureti nemoka ir net nenori.
Ir dar budamos aklos, nes nepastebi to ejimo i kairte, apsimeta labai izvalgiomis Kvailutes
BINGO

nu geriau ir nepasakysi... ploju ir dziaugiuosi kad sudejote viska is pagrindu i 2 taiklius sakinius !

o paciam teko patirtis tokia ?

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti

C

1075 įrašai

2011/07/27 11:31:22 11:31:22

svete: "Kazkokia vata. Eiti i kaire, nesvarbu ar tai uz pinigus, kazkoks zenklas kuri tinkamai reik suprasti? ar tai tik monotonijos praskaidrinimas?" - o štai kitame komentare jau suprantate "ėjimą kairėn"

Kas cia tame priestarauja viena kitai kai pasnekovai du?
Pirmasis:
"pas psichologa kreiptis reiketu, sutinku... pasitiket tik va nesinori. cia bepigu, anonimiskai viskas..."
"bendraujam labai siltai, suprantam vienas kita is puse sakinio, kaip cia sakytu vidinis pasaulis tiek vienam tiek kitam artimas ir svarbus,"
". ir dar, o ka sako jei tavo zmona eitu irgi tokiu paslaugu ieskoti, ar tai toleruotum ? Kazkkaip mechaniskai viskas po to, mintys ne ten :/"

Svete, viena ka as suprantu ir visai kas kita, kad Bingo pats suprastu ko ten eina.
Ir kas, kad pasakyciau tas kuris saugos savo gyvybe tas ja praras.
Ir kas jei pasakyciau, kad penkiolika metu nesiojau ant ranku ir to buvo mazai.
Ir kas, kad pasakyciau, kad paskutinius desimt metu tenkinau uzgaidas ir reikalingi buvo tik pinigai.
Na ir kas jei pasakyciau paskutinius keturis metus kuisiaus savo galvoje kas negerai, kol prisikasiau iki religijos.
Mt:6:24 „Niekas negali tarnauti dviems šeimininkams: arba jis vieno nekęs, o kitą mylės, arba vienam bus atsidavęs, o kitą nieku vers. Negalite tarnauti Dievui ir Mamonai”.
Ir vaikai aciu nepasakys, kad nemate nuosirdzios tevo ir mamos Meiles. Zirzejimus, manipuliacijos ir tt. Juk vaikai ta estafete periima. Paskui tie tokioje pat situacijoje, ar ne taip?
Ir kas jei pasakyciau is sirdies, kad padariau viska bet likau kaltas.
"Teti, tu tapai daug linksmesnis"...
Myleti ir buti mylimam.

ieva

I

96405 įrašai

2011/07/27 11:41:27 11:41:27

bingo:
Svečias: Visiskai sutinku. Nesutinka tik vyrai, kurie pavydi didelio pajegumo ir moterys, kurios tingines, frigidiskos ir be galo savininkiskos, nes mano, kad karta uzanspauduotas vyras per amzius yra visas ju - nuo galvos iki pimpalo, nors pacios to ,,turto'' tinkamai priziureti nemoka ir net nenori.
Ir dar budamos aklos, nes nepastebi to ejimo i kairte, apsimeta labai izvalgiomis Kvailutes
BINGO

nu geriau ir nepasakysi... ploju ir dziaugiuosi kad sudejote viska is pagrindu i 2 taiklius sakinius !

o paciam teko patirtis tokia ?

Mielasis, as esu TA moteris, tik dabar jau isaugusi ir viska ismokusi;)

bingo

B

42 įrašai

2011/07/27 11:45:18 11:45:18

Svečias: Butent, pinigai ir kompensuoja jausmu nebuvima, juk kitaip reikalauciau demesio. O dabar vyras tai kompensuoja pinigais, kitaip tariant perka moters demesi. O uz isklausima irgi reikia moketi, jokia cia labdara.

Teisingai, sudrekti kaip cia kazkas klause, ne taip paprasta be jausmu juk... na aisku lubrikantai tam yra, bet malonumas moteriai ribotas juk, reikia suprasti ta irgi. O pinigai viska tepa geriausiai, norit ta pripazinti ar ne!

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume