Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumGaražas - vyrų diskusijosTarp mūsų, berniukų! → kiek kartu savaiteje pirkti seksa normalu jums ?

kiek kartu savaiteje pirkti seksa normalu jums ?

deepsorrow

D

1894 įrašai

2011/07/23 18:52:38 18:52:38

Naivi: Berniukaim, o jūs kai pas prostitutes einate, ar bent biški jas paglamonėjat? Ar jos ten bent biški sudrėkusios būna, ar jums nė motais, jie jau mokat?
Gal aš čia stereotipiškai, bet spėju, kad pas prostitutę einama tada, kai tingisi stengtis, kad partnerei būtų malonu?

Pas prostitutę einama keliasi atvejais :
Kada partnerė tampa frigidiška, tačiau nepaisant sekso stokos jūsų santykiai yra puikūs. Tai užmokėt ir pasinaudot paslaugomis bei užmiršt yra tikrai geresnis variantas negu ieškotis meilužės ir veltis į visokius slapstymusis ir intrigas. Kada norisi įvairovės, fantazijų įgyvendinimo, eksperimentų kažkokių, o partnerė yra labai konservatyvi. Bendrai paėmus einama tada, kai pagrindinė priežastis išskirtinai tik seksas, jeigu tų priežasčių daugiau, jeigu ieškosi guodėjos ar su kuo praleist laiką, tada dažniausiai pasirenkama meilužė arba profesionalus eskortas.

Svetė

S

256 įrašai

2011/07/23 19:07:45 19:07:45

Įdomu, koks požiūris būtų vyrų, jei jo mylima moteris dėl tų pačių priežąsčių naudotusi prostituto paslaugomis?

deepsorrow

D

1894 įrašai

2011/07/23 19:17:18 19:17:18

svetė: Įdomu, koks požiūris būtų vyrų, jei jo mylima moteris dėl tų pačių priežąsčių naudotusi prostituto paslaugomis?

Pirma sakyčiau būtų smūgis vyriškam ego, kad nesugeba patenkint savo moters, irzlumas, tada frustracija nepasitikėjimas savimi bei rizika išsivystyti nepilnavertiškumo kompleksui.

Svetė

S

256 įrašai

2011/07/23 19:22:06 19:22:06

deepsorrow:
svetė: Įdomu, koks požiūris būtų vyrų, jei jo mylima moteris dėl tų pačių priežąsčių naudotusi prostituto paslaugomis?

Pirma sakyčiau būtų smūgis vyriškam ego, kad nesugeba patenkint savo moters, irzlumas, tada frustracija nepasitikėjimas savimi bei rizika išsivystyti nepilnavertiškumo kompleksui.

Bet jei visose kitose vietose jis jai tikrai puikus, o tik čia nekaip?
Ar norėtomėte tokios draugės ar žmonos?

Naivi

N

7 įrašai

2011/07/23 19:58:32 19:58:32

deepsorrow:
Naivi: Berniukaim, o jūs kai pas prostitutes einate, ar bent biški jas paglamonėjat? Ar jos ten bent biški sudrėkusios būna, ar jums nė motais, jie jau mokat?
Gal aš čia stereotipiškai, bet spėju, kad pas prostitutę einama tada, kai tingisi stengtis, kad partnerei būtų malonu?

Pas prostitutę einama keliasi atvejais :
Kada partnerė tampa frigidiška, tačiau nepaisant sekso stokos jūsų santykiai yra puikūs. Tai užmokėt ir pasinaudot paslaugomis bei užmiršt yra tikrai geresnis variantas negu ieškotis meilužės ir veltis į visokius slapstymusis ir intrigas. Kada norisi įvairovės, fantazijų įgyvendinimo, eksperimentų kažkokių, o partnerė yra labai konservatyvi. Bendrai paėmus einama tada, kai pagrindinė priežastis išskirtinai tik seksas, jeigu tų priežasčių daugiau, jeigu ieškosi guodėjos ar su kuo praleist laiką, tada dažniausiai pasirenkama meilužė arba profesionalus eskortas.

Užlankstei, bet taip ir nepasakei ko klausiau - ar bent rūpinatės, kad prostitutė sudrėktų?

deepsorrow

D

1894 įrašai

2011/07/23 20:07:30 20:07:30

svetė:
Bet jei visose kitose vietose jis jai tikrai puikus, o tik čia nekaip?
Ar norėtomėte tokios draugės ar žmonos?

Žinoma ne, nenorėčiau nei aš, nei kiti, kaip ir žinoma moterys nenori tokio vyro. Aš nesigilinau į tai ar taip elgtis yra blogai ar ne, tiesiog pažvelgiau visai objektyviai, be savo moralinių nuostatų, be išankstinės nuomonės, kodėl jie taip elgiasi. Kiekvieno individualus reikalas elgtis taip ar ne.

Naivi:
Užlankstei, bet taip ir nepasakei ko klausiau - ar bent rūpinatės, kad prostitutė sudrėktų?

Neatsakiau nes negaliu to padaryti, esu dar jaunas ir manyčiau išvaizdus, kad man prireiktų pirkti moterį, nes dėmesiu ir taip negaliu skųstis.

Naivi

N

7 įrašai

2011/07/23 20:08:37 20:08:37

Ir beje, neįtikėtinas vyriškas naivumas - moteris staiga tampa frigidiška, o vyras vis dar įsivaizduoja, kad santykiai puikūs...
Moteriiai mylėtis nebemalonu, kai santykiai pašliję.. Tokios tos moterys

Čia kaip tam temos autoriui... Panašiau, kad vyras nelabai stengiasi dėl jos lovoje, moteriai nemalonu, apsimeta kad galva skauda, tai eiti pas prostitutę paprasčiau - stengtis dėl jos nereikia nei lovoje, nei ne lovoje.

Dzeine Schlechte, FB

D

3 įrašai

2011/07/23 20:25:26 20:25:26

Pas mane lankosi, oho, kokie vyrai - tikrai sudrėkstu.

deepsorrow

D

1894 įrašai

2011/07/23 20:39:18 20:39:18

Naivi: Ir beje, neįtikėtinas vyriškas naivumas - moteris staiga tampa frigidiška, o vyras vis dar įsivaizduoja, kad santykiai puikūs...
Moteriiai mylėtis nebemalonu, kai santykiai pašliję.. Tokios tos moterys

Čia kaip tam temos autoriui... Panašiau, kad vyras nelabai stengiasi dėl jos lovoje, moteriai nemalonu, apsimeta kad galva skauda, tai eiti pas prostitutę paprasčiau - stengtis dėl jos nereikia nei lovoje, nei ne lovoje.

Ar maža tokių porų, kuriose laimingas tėra vienas sutuoktinis/partneris, o kitam atrodo viskas gerai, ar maža tokių porų, kuri iš šono atrodytų ideali pora ir vyrauja abipusė meilė, bet vyras laikas nuo laiko vakarus leidžia pas meilužę, žmonai nieko nenutuokiant. Niekas nesako, kad ji tampa frigidiška staiga ir kad tai įvyksta be priežasties, bet mes nesigilinam kodėl ji tokia tampa, čia atskira tema jau būtų ir tikrai ne vyrams pasisakyt reiktų. Paprastai pasakius – jam esami santykiai tinka, jų nutraukti nenori, jam trūksta tik sekso, todėl ir ieško kitur.

P.S.Panašu, kad jūs jau turite susiformavusi išankstinę nuomonę, tai kam dar klausti, jeigu nenorite nieko kito girdėti.

ieva

I

96405 įrašai

2011/07/23 20:41:43 20:41:43

Naivi: Užlankstei, bet taip ir nepasakei ko klausiau - ar bent rūpinatės, kad prostitutė sudrėktų?

Cia kaip ir namuose, buna vyrai ir buna runkeliai, kurie tik kyst-myzt moka. Jei vyras megsta gera seksa, tai abu ir dreksta ir malonuma jaucia. O jei runkelis, tai runkelis...Feee
As nei vyras, nei prostitute, jei ka. Bet vyrai man pasipasakoja

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume