Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumGaražas - vyrų diskusijosTarp mūsų, berniukų! → kiek kartu savaiteje pirkti seksa normalu jums ?

kiek kartu savaiteje pirkti seksa normalu jums ?

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti

C

1075 įrašai

2011/07/27 17:40:30 17:40:30

mano

voveruska

V

72 įrašai

2011/07/27 19:42:39 19:42:39

Nesupratau, ko drauge be pinigėlių man tą straipsnį pasiūlėte?

Straipsnis neblogas, sutinku su jame išsakytomis mintimis. Bet kuom tai susiję su tema? Jei norite pasakyti, kad bingo žmona taip elgiasi, tai, jei pastebėjote, apie ją pasakyta buvo labai skurdžiai, iš to susidaryti vaizdo tikrai neįmanoma.
Jei tai taikyta man, aš tik pasiūliau į problemą pažvelgti plačiau, nes dažnai rutinoje užsiciklinam ir matom viską tik per vieną prizmę.

Lady-scorpio

L

387 įrašai

2011/07/27 22:14:49 22:14:49

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti: Suprantu (tiek kiek leista) ir moteris.

Nepasirinktu. Sypsausi. Migrenos tevertas. Sypsausi.

Uzduosiu tau klausima toki. Ar esi planavus kazka, o kazkas pasielge ne pagal tavo plana?

'Vyras turi daryti tai, kas patiktų jo moteriai, o moteris turi daryti tai, kas patiktų jos vyrui. "
Grazu. Bet ne si tema.

Taip, turėjau tokį planą. Ar galėčiau kaltinti žmogų, nevykdžiusį mano plano?

Lady-scorpio

L

387 įrašai

2011/07/27 22:24:18 22:24:18

Svečias:
Lady-scorpio:
cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti: Kas pagal tave Bingo, tas Dzinas kuris turi daryti kas jai patiktu?

Vyras turi daryti tai, kas patiktų jo moteriai, o moteris turi daryti tai, kas patiktų jos vyrui.
cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti: Va del tokiu kaip tu suprantu vyru ejimus i kaire

Smalsu: ar suprantate moterų ėjimą į kairę?
O aš nesuprantu ėjimo į kairę. Normalus vyras nepasirinktų jam netinkamos moters, o jei jau pasirinko, vadinasi, ''migrenos'' ir tevertas. Turime tiek, kiek esame verti.

O Lady lady... Kartais tu buni tokia naivi ir kietakakte, kad persasi nuomone, jog esi tikra senmerge, nepazistanti gyvenimo, vyru, ir baisiausia, kad ir nenorinti ju pazinti...
Tai kaip ten tas vilkas?

O svety, svety, nepatogu sakyti, bet Jūs nepažįstate moterų.
Gal Jums nebus taip baisu, jei nuraminsiu pasakydama, kad vyrus pažįstu (ramiai, tai ne mano, o vyriška nuomonė), kaip ir gyvenimą. Beje, ar aukščiausias vyro pažinimo laipsnis pasireiškia tada, kai jį įvardiji kaip gyvulį, genamą instinktų?
Neklauskit manęs apie vilką - apie vilką klauskit vilko.

bingo

B

42 įrašai

2011/07/28 04:37:34 04:37:34

voveruska:
Daug kur gerbiamasis prieštarujate pats sau. Jei tikrai šiltai bendraujate, jums jokio psichologo nereikia, o ką tik buvot pripažinęs, kad reikia. Todėl tas jūsų aprašomas šiltumas kelia daug abejonių. Kaip gali vyras, šiltai bendraujantis su savo žmona, ją pavadinti tingine ir išnaudotoja Žodžiu, jūsų istorijoje, kažkas ne taip.
Jūs pasirinkot ėjimo pas prostitutes kelią, jūsų pasirinkimas, niekas čia jūsų nesmerkia, tik kaip pasakė viena pašnekovių - nesinorėtų tokio Bingo šalia turėti.
Tik jei rašot tiesą apie žmonos nešiojimą ant rankų 10 metų ir tai, kad ji galėjo būti namie ir nedirbti, tai mano manymu, nebūtinai yra teisingas šeimos modelis. Juk žmona nėra mažas vaikas (nors ir mažų vaikų lepinimas dar nereiškia meilės). Gal norėjote ne žmonos, o priklausomos dukrytės? O kai ji išlepo ir pradėjo rodyti kaprizus, nepripažįstate savo klaidos (kartais mes leidžiame kitiems užsilipti ant sprando, bet niekas neužliptų, jei santykiai būtų lygiaverčiai), o bėgate nuo problemos į šoną
Santykius kuria du žmonės. Ir bet kuriuo atveju prie tokių, kokie jie yra dabar, prisidėjote ir jūs.
Ir...kai reikia srėbti privirtą košę, daugumos vyrų pamėgtu būdu - į krūmus.

Pamirsau visai, buvom pas psichologa pasirodo pries kelis metus! Zinot ka pasake ??? Pas jus viskas gerai, idealu!!! Tik aisku niekas nesake kad lovoje ten kazkas netvarkoje, bet visa kita - seimos etalonas! Tai maniske dar labiau ant lauru uzmigo...

Reiketu eiti pas seksopatologa gal koki, kazin ka tie rimtu veidu pasakytu, ir ka as ar maniske - jiems... Na kazkokia tabu tema visgi, ar cia man tik taip atsilikusiam atrodo ???
a del kitu teiginiu - zinote, kai esate seimoje draugais tarpusavyje, lengviau i dusia neshikti nei kad kelti problema kuri traktuojama tik kaip mano (vyro) problema, moterims pasirodo to nereikia ir gali gyventi kad ir 10 metu visiskai be to, ir nieko ?!? Tai krumai ar ne - bet pasitenkinimo ieskau kitur ir... visiems gerai!

bingo

B

42 įrašai

2011/07/28 04:47:23 04:47:23

Svečias:
bingo:
Svečias: Butent, pinigai ir kompensuoja jausmu nebuvima, juk kitaip reikalauciau demesio. O dabar vyras tai kompensuoja pinigais, kitaip tariant perka moters demesi. O uz isklausima irgi reikia moketi, jokia cia labdara.

Teisingai, sudrekti kaip cia kazkas klause, ne taip paprasta be jausmu juk... na aisku lubrikantai tam yra, bet malonumas moteriai ribotas juk, reikia suprasti ta irgi. O pinigai viska tepa geriausiai, norit ta pripazinti ar ne!

Klausimas buvo mano. Ir vistiek - o tai tau malonu dulkint moterį, kai žinai, kad ji nesudrėkusi, o tau slysta tik dėl lubrikanto?

o kur skirtumas cia ? slysta juk, o visa kita - kad ir apsimestinai, bet malonu tiek jai, tiek neapsimestinai - man o dar zinot, juk privalomas ir oralinis ir kartais analinis jei jau apie tai... pirmam labai nedaug reikia kad slystu, antram - be lubrikantu niekaip, nori ji to ar nenori. Viskas su gumyte be abejo, saugiai.
Ar jus tai norejote suzinoti ar gal sumaisete tai kad jeigu vyras nenori tai jau niekaip su juo nepasimyleti, nes nestovi, o su moterim tuo tarpu taip nera, nors gal paneigsit ?

bingo

B

42 įrašai

2011/07/28 05:04:53 05:04:53

Svečias: Tai tame ir reikalas svete, kad ne lengveja, o tik blogeja. Kai sitas atsipalaidavimo budas atsibos bus sekantis. "ir jie du taps vienu kunu" tolsta.

Bingo, man uzuojautos nereik. Tau taip.

Ak ak ak. Voveruska kaip tai viskas paprastai. Cia pirmas pasitaikes straipsnis.
[url:sdb0lkkz]http://www.5braskes.lt/vaiva/mintys-liaukites-aukleti-savo-vyra.d?id=47971663[/url:sdb0lkkz]

Aciu aciu, abipusiai reiskiasi. Vyrai supranta be dideliu isvedziojimu kame esme, gerbiu nuomone, ir neblogas straipsnis beja. Gyvenime reikia viska isbandyti kas traukia ir yra saugu, nusibos - eisiu i saudymo kluba, islieti piktuma i koki taikini. O beja, bandet kas is desert eagle 0.5 berods kalibro pasaudyti ? Teko neseniai, panasiai kaip pries ir po gero sekso kai i 10tuka pataikai is 30 metru Apciupineji, atsigereji, susipazysti su detalem ir ipatybem, visai kaip su moterim pradzioje - tada pirmas suvis, nuostaba, garsas, parako kvapas, tada sekantis ir vel, ir dar kol visa apkaba isvarai ir rankose jau neislaikai nes gyvate sunkus ir galingai kala atgal, nu isivaizduojat... nerasysiu, ka cia 'drekinti' skaitancias cia raseivas )))
O ka, visai geras atsipalaidavimas ir antra puse nerastu prie ko prisikabinti, aisku jei tik neapkurtes griztumete ir dar pajegtumete ramiai isklausyti burbesiu kasdieniniu
taip kad toliau bus tu budu, dabar gi pilnai tenkina ir sitas, ir rimtai patariu pabandyti nors ir baisu i liuna ten ar kur kad nenutemptu!

bingo

B

42 įrašai

2011/07/28 05:26:11 05:26:11

Svečias: Jus jau man atleiskit ponas Bingo uz nedelikatuma, bet labai noriu suzinoti, kiek kainuoja toks 1 atsipalaidavimas?

a kiek sutarsit tiek ir kainuos - nuo 200 iki 400 valandai, daugiau ar maziau prasancios sukeltu itarimu isvaizdos, kokybes, atlikimo ir tikrumo atzvilgiu...
o narkomane ir uz 50 nuciulps be gumytes kad ir vidury stoties, brr... apsaugok Viespatie ir duok stibrybes joms isbristi is to liuno...

C

1075 įrašai

2011/07/28 06:00:14 06:00:14

Bingo, ar turi drauga(-e) su kuriuo galetum pasikalbeti betkuria tema? net ir apie tas kurios vadinasi slapciausios?

C

1075 įrašai

2011/07/28 06:17:33 06:17:33

voveruska: susidaryti vaizdo tikrai neįmanoma.
Jei tai taikyta man, aš tik pasiūliau į problemą pažvelgti plačiau, nes dažnai rutinoje užsiciklinam ir matom viską tik per vieną prizmę.

"Aciu aciu, abipusiai reiskiasi. Vyrai supranta be dideliu isvedziojimu kame esme,"

Hm nenoriu kazkodel apie tai kalbeti, tarsi nelaiku ir ne vietoje. Man atodo butu teisingiau sakyti ne mato per viena prizme bet absoliuciai praranda regejima.
Placiau i problema pazvelgti neimanoma. Raktas nuo monotonijos vartu pasleptas.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume