Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumGaražas - vyrų diskusijosTarp mūsų, berniukų! → Nesulaukiu demesio is vyru

Nesulaukiu demesio is vyru

Galvosukis

G

1 įrašai

2011/03/15 20:49:25 20:49:25

Sveiki, susikloste tokia situacija,kad man 19 metu ir as visiskai nesulaukiu demesio is vyriskosios puses, is merginu viskas ok-sulaukiu komplimentu,zvilgsniu,sypsenu,uzkalbinimu.Is vyru-nieko.Vyrai, kokiom merginom nerodot demesi?Merginos mane ivardija kaip pasitikincia,savotiska,zinancia savo verte.Ar tai kliutis?

Danielius

D

407 įrašai

2011/03/15 20:56:03 20:56:03

Galvosukis: Sveiki, susikloste tokia situacija,kad man 19 metu ir as visiskai nesulaukiu demesio is vyriskosios puses, is merginu viskas ok-sulaukiu komplimentu,zvilgsniu,sypsenu,uzkalbinimu.Is vyru-nieko.Vyrai, kokiom merginom nerodot demesi?Merginos mane ivardija kaip pasitikincia,savotiska,zinancia savo verte.Ar tai kliutis?

oba!!!! Durnai nuskambes, bet gal labai esi panashi i vyra? Jai tik mergyckos rodo demesi?

ieva

I

96405 įrašai

2011/03/15 21:00:37 21:00:37

as ir ta pati pagalvojau - na kam vyrui dar vienas vyras salia? tada jau geriau koki Brisiu nusipirkti

deepsorrow

D

1894 įrašai

2011/03/15 21:26:49 21:26:49

Galvosukis: Sveiki, susikloste tokia situacija,kad man 19 metu ir as visiskai nesulaukiu demesio is vyriskosios puses, is merginu viskas ok-sulaukiu komplimentu,zvilgsniu,sypsenu,uzkalbinimu.Is vyru-nieko.Vyrai, kokiom merginom nerodot demesi?Merginos mane ivardija kaip pasitikincia,savotiska,zinancia savo verte.Ar tai kliutis?

Kas yra savotiška?Kas yra savo vertės žinojimas? Ar turit kažkokį "etaloną", gal kokį testą, pagal kuriuos tą vertę nustatot, jei ne - nepykit, bet labai didelė tiklimybė, kad save pervertinat. Esat "pasikėlusi" ir dar "savotiška(visgi norėčiau sužinoti, kuom tai pas jus pasireiškia)" tai tikrai nieko nuostabaus, kad vaikinai apeina "ratu"

renata_

R

358 įrašai

2011/03/16 12:28:44 12:28:44

Jo, susiklostė tokia situacija, kad merginai 19 metų. Matai, kokia aplinkybė tos "situacijos" svarbi. Čia gal reikia tarti "jau" tiek metų?

Laukinegele

L

52 įrašai

2011/03/16 14:13:00 14:13:00

deepsorrow:

Kas yra savotiška?Kas yra savo vertės žinojimas? Ar turit kažkokį "etaloną", gal kokį testą, pagal kuriuos tą vertę nustatot, jei ne - nepykit, bet labai didelė tiklimybė, kad save pervertinat. Esat "pasikėlusi" ir dar "savotiška(visgi norėčiau sužinoti, kuom tai pas jus pasireiškia)" tai tikrai nieko nuostabaus, kad vaikinai apeina "ratu"

Savo vertės žinojimas tai nepuolimas ant bet kokios "mėsos" ,ar buvimas su bet kuo ,kad tik nebūti vienai. O jei toks žmogaus elgesys sukelia pasikėlusio įvaizdį, tai dažniausiai taip mąstantis pats stokoja to vertės pajutimo...

pati paciausia

P

1 įrašai

2011/03/16 14:30:49 14:30:49

Esu sesuoli mergina, mekstu mena, muzika, pirmam vaikinui nusirenksiu per pirma pasimatyma, mekstanti meniska jogos seksa, ieskau pazinciu.

senas hrienas

S

540 įrašai

2011/03/16 14:44:34 14:44:34

pati paciausia: Esu sesuoli mergina, mekstu mena, muzika, pirmam vaikinui nusirenksiu per pirma pasimatyma, mekstanti meniska jogos seksa, ieskau pazinciu.

Ir kur tevai ziuri....

deepsorrow

D

1894 įrašai

2011/03/16 16:13:04 16:13:04

Laukinegele:
deepsorrow:
Savo vertės žinojimas tai nepuolimas ant bet kokios "mėsos" ,ar buvimas su bet kuo ,kad tik nebūti vienai. O jei toks žmogaus elgesys sukelia pasikėlusio įvaizdį, tai dažniausiai taip mąstantis pats stokoja to vertės pajutimo...

Ne apie buvimą su kažkuo kalbu, o apie patį žmogaus elgesį. Todėl ir klausiu pagal ką nustatinėjate tas „vertes“. Būtent iš šalies tikra vertė geriausiai ir matosi, tau gal ir gali atrodyt, kad esi top modelis ir proto bokštas, bet deja, deja visi turime skirtingus skonius ir vertinimo kriterijus. Savęs pervertinimas – išpuikimas mano nuomone vienas iš blogiausių žmogaus bruožų, o dar blogiau, kad jie net nenori apsvarstyti artimų draugų pastabų apie tokį savo elgesį. Pabendravus iškart matosi ar žmogus save vertina, ar nuvertina, ar pervertina. Šiai dienai galiu pasakyti geriau jokios, nei kad „pasikėlusi“.

pati paciausia: Esu sesuoli mergina, mekstu mena, muzika, pirmam vaikinui nusirenksiu per pirma pasimatyma, mekstanti meniska jogos seksa, ieskau pazinciu.

Netoli stoties Geliu gatvėj yra tokia taksu aikštelė , ten pabandyk, visos nusirengiančios joje renkasi

abecele

A

76 įrašai

2011/03/26 17:51:43 17:51:43

Galvosukis: Sveiki, susikloste tokia situacija,kad man 19 metu ir as visiskai nesulaukiu demesio is vyriskosios puses

ojojoj.. susiklostė tokia senatve, o vis dar nesulaukia dėmesio..

Galvosukis: is merginu viskas ok-sulaukiu komplimentu,zvilgsniu,sypsenu,uzkalbinimu.

Nu tikrai savotiška.. Toks vaizdas, kad tos merginos tave kabina, a? ir tai yra.. ok?.. mhmm.. nežinau, man nepatiktų jei susilaukčiau tokio dėmesio iš merginų haha.. kažkaip nejauku būtų, dar įsivaryčiau kokią paranoją, pradėčiau bijoti net su draugėmis bendraut

Galvosukis: Merginos mane ivardija kaip... savotiska

Taigi.. iš šio įrašo aš ir tave galėčiau įvardinti kaip savotišką..

P.S.: Jei neteko girdėti, tai žmonės sako "savotiškas", kai nori mandagiai išsisukti.. ir geriausiu atveju tai reiškia "nei šis nei tas", bet būna ir blogesnių atvejų...

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume