Pažintys Forum

Darnipora pazintys

Senbernis

Alabamos

A

24 įrašai

2010/06/11 19:11:23 19:11:23

xxx: Žinoma protinga tokia protinga kad šalia jos visi vyrai kvailiais jaučiasi ,bet jokiu būdu ne senmergrė ar gyvanašlė.

Oj nepyk ant moterų Protas yra sąlyginis dalykas Kiekvienas gyvenam ir įgyjam išminties, nors, žinoma, yra žmonių, kuriems gyvenimiškas patyrimas ilgai neišsilaiko Ir ko tie vyrai kvailiais jaučiasi? Svarbu vyru jaustis Tokia jau tendencija, kad palyginus daug vienišų moterų, su išsilavinimu, su gera visuomenine padėtimi, bet dažnai tokiai moteriai, ne profesoriaus reikia, o vyriško vyro ir nieko čia gėdingo būti senmerge, ta prasme netekėjusia, nes man senmergė asocijuojasi su ribotumu, su sijonu iki pusės blauzdu, su netrinkta galva, atlaidžia šypsena, su palergonijomis ant palangių, su nuolatiniu visų dalykų išmanymu, su pagieža ir t.t. O jei esi netekėjusi ar nevedęs, tai nereiškia, kad esi kažkuom prastesnė -is, tiesiog pasirinkai tokį gyvenimo būdą arba pavėlavai į nuvažiuojantį traukinį....

ieva

I

96405 įrašai

2010/06/12 09:46:56 09:46:56

Alabamos:
xxx: Žinoma protinga tokia protinga kad šalia jos visi vyrai kvailiais jaučiasi ,bet jokiu būdu ne senmergrė ar gyvanašlė.

Oj nepyk ant moterų Protas yra sąlyginis dalykas Kiekvienas gyvenam ir įgyjam išminties, nors, žinoma, yra žmonių, kuriems gyvenimiškas patyrimas ilgai neišsilaiko Ir ko tie vyrai kvailiais jaučiasi? Svarbu vyru jaustis Tokia jau tendencija, kad palyginus daug vienišų moterų, su išsilavinimu, su gera visuomenine padėtimi, bet dažnai tokiai moteriai, ne profesoriaus reikia, o vyriško vyro ir nieko čia gėdingo būti senmerge, ta prasme netekėjusia, nes man senmergė asocijuojasi su ribotumu, su sijonu iki pusės blauzdu, su netrinkta galva, atlaidžia šypsena, su palergonijomis ant palangių, su nuolatiniu visų dalykų išmanymu, su pagieža ir t.t. O jei esi netekėjusi ar nevedęs, tai nereiškia, kad esi kažkuom prastesnė -is, tiesiog pasirinkai tokį gyvenimo būdą arba pavėlavai į nuvažiuojantį traukinį....

tu čia nevaryk, mano pelargonijos labai gražios balkone... o vienintelis ko man trūksta - atlaidžios šyesnos

xxx

X

308 įrašai

2010/06/12 19:44:14 19:44:14

jo pastoj postoj provoz,konduktor nažmi na tormoza nu ka isvaziavo ir ma ji prkūnas laiko gi negražinsi ko čia bėdavot reik toliau gyvent ta ir daraU

ieva

I

96405 įrašai

2010/06/12 22:16:23 22:16:23

Na man 32 ir man tiesiog patinka gyvent vienam t,y niekas namuose nesimaiso po kojomis, niekam ataskaitu nereikia duot ir tt Gyvenu sia diena ir i galva nieko neimu Nes paprastai jau panasaus amziaus vienisos miargos buna su vaikais/vaiku , o man tokiu nereikia, tai taip ir gyvenam

ieva

I

96405 įrašai

2010/06/13 08:18:53 08:18:53

Svečias: Na man 32 ir man tiesiog patinka gyvent vienam t,y niekas namuose nesimaiso po kojomis, niekam ataskaitu nereikia duot ir tt Gyvenu sia diena ir i galva nieko neimu Nes paprastai jau panasaus amziaus vienisos miargos buna su vaikais/vaiku , o man tokiu nereikia, tai taip ir gyvenam

Na zmogau, tu dar nesusitupejes jaunuolis, o ne senbernis. Va kai ateis vid. amziaus krize , tada ir padiskutuosim senbernis tu ar ne.

Ruti1316120649_db

R

26 įrašai

2010/06/13 11:38:52 11:38:52

Svečias: Na man 32 ir man tiesiog patinka gyvent vienam t,y niekas namuose nesimaiso po kojomis, niekam ataskaitu nereikia duot ir tt Gyvenu sia diena ir i galva nieko neimu Nes paprastai jau panasaus amziaus vienisos miargos buna su vaikais/vaiku , o man tokiu nereikia, tai taip ir gyvenam

jau laikas savu vaiku tureti, o ne svetimu DD cia juokais ateis ir i tavo kiema svente, kiekvienas turi savo likima ))

Alabamos

A

24 įrašai

2010/06/13 12:31:47 12:31:47

Oj nepyk ant moterų Protas yra sąlyginis dalykas Kiekvienas gyvenam ir įgyjam išminties, nors, žinoma, yra žmonių, kuriems gyvenimiškas patyrimas ilgai neišsilaiko Ir ko tie vyrai kvailiais jaučiasi? Svarbu vyru jaustis Tokia jau tendencija, kad palyginus daug vienišų moterų, su išsilavinimu, su gera visuomenine padėtimi, bet dažnai tokiai moteriai, ne profesoriaus reikia, o vyriško vyro ir nieko čia gėdingo būti senmerge, ta prasme netekėjusia, nes man senmergė asocijuojasi su ribotumu, su sijonu iki pusės blauzdu, su netrinkta galva, atlaidžia šypsena, su palergonijomis ant palangių, su nuolatiniu visų dalykų išmanymu, su pagieža ir t.t. O jei esi netekėjusi ar nevedęs, tai nereiškia, kad esi kažkuom prastesnė -is, tiesiog pasirinkai tokį gyvenimo būdą arba pavėlavai į nuvažiuojantį traukinį.... [/quote]

tu čia nevaryk, mano pelargonijos labai gražios balkone... o vienintelis ko man trūksta - atlaidžios šyesnos[/quote]

Fantastika, kaip žmonės asmeniškai priima tekstą

Visažinis

V

3 įrašai

2010/06/14 18:50:57 18:50:57

Matau visi čia maišot viengungį ir senbernį.
Yra vienas labai didelis skirtumas: viengungis susitvarko buta prieš pasikviesdamas moteri pas save, o senbernis pasikviecia moteri, kad ji jam buta sutvarkytu.

Alabamos

A

24 įrašai

2010/06/14 19:04:11 19:04:11

Visažinis: Matau visi čia maišot viengungį ir senbernį.
Yra vienas labai didelis skirtumas: viengungis susitvarko buta prieš pasikviesdamas moteri pas save, o senbernis pasikviecia moteri, kad ji jam buta sutvarkytu.

Puikiai

xxx

X

308 įrašai

2010/06/14 20:15:22 20:15:22

Visažinis: Matau visi čia maišot viengungį ir senbernį.

Nu ir pjauni grybą man nors jau 43 bet nesu kvietęs moters kad man kambarį sutvarkytų ,kas per nesamone,nemegstu susikuitęs gyvent minimaliai susitvarkau ir ne kambarį o namą,

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume