O kodėl Tau taip smalsu, ko vyrai nori? Pirmiausia išsiaiškink, ko pati nori. Viena žinau - vyrams patinka moterys, kurios žino ko nori. Poroje, mano nuomone, svarbu partnerystė, o ne vergystė.

Lady_scorpio1302026861_db
2010/07/08 16:06:37 16:06:37
O kodėl Tau taip smalsu, ko vyrai nori? Pirmiausia išsiaiškink, ko pati nori. Viena žinau - vyrams patinka moterys, kurios žino ko nori. Poroje, mano nuomone, svarbu partnerystė, o ne vergystė.
ieva
2010/07/08 16:11:06 16:11:06
Vo blyn, čia kažkas naujo - į pirmą pasimatymą be kelnaičių? Oho! Prikolas geras būtų. Norėčiau su tokia susipažinti.
Justutia
2010/07/08 16:26:53 16:26:53
As tai zinau ko as noriu apie vergyste net kalbos nera tik nesinori buti nesuprastai
2010/07/08 16:29:42 16:29:42
Ahaaaa... Tai pirmas pasimatymas yra ''primierka'' (pasimatavimas lietuviškai Na ne, vyrukai, nekvieskit į pirmą pasimatymą tada, geriau varau pasimatuosiu naują suknelę.
Be abejo, sutinku su Justushka, kad kiekvienas gyvena, kaip jam atrodo geriau. Kitaip sakant, kiekvienam savo. Esu tolerantiška, bet mano tolerancija išsektų jei į pirmą pasimatymą ateitų vyrukas pasiruošęs padrožti pieštuką, o aš apie drožtuką net nepagalvojus. Norėdama išvengti tokių nesusipratimų iškart pasakau, kad į pirmą pasimatymą (ir galbūt ne tik į pirmą naktinukų nesinešu Tiesa, ir mano pirmiems pasimatymams suskaičiuoti užtenka vienos rankos pirštų.
Kaip sakiau, esu tolerantiška ir nemanau, kad kas žmogui gali nurodyti, kaip jam gyventi, tik... man gaila žmonių, besigiriančių legionais meilužių. Ar įsivaizduojate, kokie sieloj nelaimingi jie turi būti ir jaustis taip baisiai nemylimi, kad puldinėtų nuo vieno žmogaus prie kito, vergiškai stengdamiesi atkreipti jo/jos dėmesį ir bent kelioms minutėms pasijusti reikalingi ar šio to verti... Kokios šaltos tada turi būti glamonės ir lediniai bučiniai... Ir apskritai tada kam jie reikalingi, nes, mano nuomone, kūnas yra instrumentas, perteikiantis sielos virpesius. Bet kokie gali būti sielos virpesiai, kai žmogų pažįsti gal tik 1 valandą?.. Ne, ačiū, mėgstu kokybę (su mylimu žmogum, gink Dieve, nespjaučiau ir į kiekybę
Atleiskit, užspaminau šią temą, varau iš čia.
Svečias
2010/07/10 19:10:15 19:10:15
Manau "Lady_..." atsakymas puikus, bet drisciau issakyti ir savo nuomone.
Pirma, del tolerancijos. Neishsektu tolerancija, jei vyrukas tikrai tau patiktu.
Jeigu randi tiek zodziu siam forumui, manau, rasi ir tam vyrukui "paaishkinti".
Antra, nera taip, kad vyrai buki ir nejaucia ar moteris "pasiruosusi". Kaip taisykle, moteris pati parodo ar pasirengusi.
Tarkim, pasako, kad nera tevu namie, nera drauges bendrabucio bloke ar uzsikirto kavos malimo masinele namuose, sugedo kompiuterio
programa...Ash juokauju, aisku.
Trecia, tai "primierkai" pirmo-vieno karto tikrai neuzteks. Net keista diskutuoti. Ir nesuprantu kas ta "primierka" yra ?
O seksualinis "susistygavimas" trunka laiko...
Ketvirta, kaip taisykle, jaunas vyras is anksto "jau" zino ar tes jis santykius su moteimi. Jei patiks tes, jei ne, tai ne.
Seksas nei sutvirtins santykiu nei ju sugriaus...
2010/07/10 19:56:00 19:56:00
Dėkui už komplimentą. (Mmmmmmm mėgstu komplimentus. Dėkui ir už drąsą - mane domina visokios nuomones. 1) Tiesa, tolerancija neišsektų, bet su nepažįstamu, net ir labai patinkančiu, vyruku nemiegočiau. Nepatinka lengvai pasiekiami dalykai. Paaiškinti sugebėčiau, su žmonėmis lengvai susikalbu. 2) Vyrai tikrai nėra buki. Būna tik ne visai protingų. 3) Minties apie ''primierką'' nepagavai (galbūt nesugebėjau tinkamai išsireikšti), bet, atleisk, tingiu plačiau aiškinti. 4) Ar tikrai seksualinis susitygavimas užtrunka, manau, priklauso nuo žmonių. Santykių niekada netvirtinčiau seksu. Primena mainus. Žmonių santykiams mainai netinka.
Urgitutė
2010/07/23 16:28:33 16:28:33
Jei jaučiamas abipusis noras, žinomi jo siekiai tavo atžvilgiu, yra sąžiningas, "nepririštas", tai o kodėl nepamėginus. Tačiau tam, kad norėti reikia sukurstyti tam norą per aplinką, bendravimą. O jei yra tas noras, bet bijoma, tai reikia pasakyti, kad gal vis tik dera palaukti, nesu tuo įsitikinus. Tai turi suprasti, o jei nesupranta, tai vadinasi, jam tik to ir reikėjo. Jei tai atsitiks ne pirmo asimatymo metu, tai dar nieko neprarasta, jei sekančią dieną tau parašys arba paskambins. Kuo geriau tą žmogų suprasi, traukti kaip magnetas pradės, tuo didesnė aistra bus sukurstyta, tuo didesnis malonumas bus pasiektas.
trikapeikis intelektualas
2010/07/24 17:15:28 17:15:28
Mama kur issiruosiai?
i pasimatyma!
Su sia sukne tu sauniai atrodai!
Aciu
Beveik sauniai, stai deme kurios po paskutinio pasimatymo nepavyko isskalbti
Urgitutė
2010/07/24 19:16:34 19:16:34
prajuokinai. Pirmas susitikimas arba pasimatymas visada nervų atima, kaip ką apsirengti, o jei dar kas savo komentarą pasako, tai jau tada blogai. esmė ne kaip gali baigtis pasimatymas, o esmė kaip apsirengti ir pnš prieš šį svarbų susitikimą
ji
2010/07/25 00:28:20 00:28:20
Užduodama šį klausimą, tikrai nesitikėjau tiek daug komentarų... Nors pusė jų ir yra "ne į temą"
P.S. O su Trikapeikiu intelektualu į pasimatymą eičiau, tik aišku, ne į tokį, apie kurį čia rašiau