2009/11/20 20:55:10 20:55:10
SonKa: Re, ar konservai,ar porcelianas - vienodai šviečia,kad ir iš deimantinės lėkštutės gali maitinti,net sukramtyti ir į burną įdėti,o naudos jokios-nuryti net nesugeba!
Na tada as nelabai suprantu , gal su bloga kategorija vyru bendraujate na sakykim dabar labai daznai sutinkamas pogrupis "didele iskirpte,peroksidas ir dirzas" niekas tokio neryja, pakramto ir isspjauna - joks save gerbiantis vyras iki 50 metuku neuzsiims su tokiu egzempliorium daugiau nei keleta menesiuku, na virs 50 cia jau gali visko buti kaip liaudis sako "Žilė galvon - velnias uodegon"
2009/11/21 14:27:14 14:27:14
2009/11/23 14:15:34 14:15:34
Na jau tikrai,mano galvelė niekuo man nenusikalto,kad ją peroksidu kankinčiau,iškirptės normos ribose,o su diržu(ir ne tik ) užvažiuočiau tik gindamasi. Aš esu tos nuomonės, kad daugelis vyrų patys nežino ko nori, tingi net savim pasirūpinti, o ką jau kalbėti apie antrą pusę - jie yra lyg dideli vaikai. Todėl daugeliui moterų sudėtinga rasti sau draugą ar vyrą, nes vaik- ą (-ų) jos ir taip turi, kam dar papildomas ir svetimas Tai yra mano subjektyvi nuomonė ir kol neatsiras toks, kuris ją pakeistų, liksiu prie jos.
2009/12/29 18:17:50 18:17:50
SonKa - užjaučiu...
O temos autorei - paklausk kur(netoliese) kokia(betkokia) gatve randasi ar kazka...
2009/12/29 18:50:20 18:50:20
O mano subjektyvia nuomone tamstos žinios apie plaukų dažymą("kankinimą peroksidu" )yra gerokai pasenusios.
Beje, net mokslininkai yra ištyrę, kad blondinės moterys yra labiau pastebimos ir patinka labiau netgi kūdikiams (tuomet ko norėt iš vyrų).
SonKa: Na jau tikrai,mano galvelė niekuo man nenusikalto,kad ją peroksidu kankinčiau,iškirptės normos ribose,o su diržu(ir ne tik ) užvažiuočiau tik gindamasi. Aš esu tos nuomonės, kad daugelis vyrų patys nežino ko nori, tingi net savim pasirūpinti, o ką jau kalbėti apie antrą pusę - jie yra lyg dideli vaikai. Todėl daugeliui moterų sudėtinga rasti sau draugą ar vyrą, nes vaik- ą (-ų) jos ir taip turi, kam dar papildomas ir svetimas Tai yra mano subjektyvi nuomonė ir kol neatsiras toks, kuris ją pakeistų, liksiu prie jos.
2009/12/29 22:38:44 22:38:44
mangofruit0406: O mano subjektyvia nuomone tamstos žinios apie plaukų dažymą("kankinimą peroksidu" )yra gerokai pasenusios.
Beje, net mokslininkai yra ištyrę, kad blondinės moterys yra labiau pastebimos ir patinka labiau netgi kūdikiams (tuomet ko norėt iš vyrų).
SonKa: Na jau tikrai,mano galvelė niekuo man nenusikalto,kad ją peroksidu kankinčiau,iškirptės normos ribose,o su diržu(ir ne tik ) užvažiuočiau tik gindamasi. Aš esu tos nuomonės, kad daugelis vyrų patys nežino ko nori, tingi net savim pasirūpinti, o ką jau kalbėti apie antrą pusę - jie yra lyg dideli vaikai. Todėl daugeliui moterų sudėtinga rasti sau draugą ar vyrą, nes vaik- ą (-ų) jos ir taip turi, kam dar papildomas ir svetimas Tai yra mano subjektyvi nuomonė ir kol neatsiras toks, kuris ją pakeistų, liksiu prie jos.
Galiu su tamsta sutikti, kad labiau pastebimos, taciau visuomeneje susiformavo toks poziuris i blondines ir cia kalta visuomene ir stereotipai. Nori nenori susipazinus su sviesaplaukia pirmos mintys buna tik apie trumpalaiki romana tai lyg dogma, kuria paneigti gali tik gerai susipazines su zmogumi, nesupraskite blogai as nesakau, kad kazkuris asmuo yra maziau ar daugiau vertesnis nei kitas (plauku spalva turiu galvoje) taciau simpatiska sviesiaplauke mergina sukelia zaisliuko iliuzija ...
P.S. jau laukiu keiksmu ir prasivardziavimu
2009/12/30 01:34:58 01:34:58
Ir vėlgi-mitą apie žavią ir kvailą blondinę sukūrė pokario vyrai (kalba eina apie JAV). Karo metu daug moterų sugebėjo išsilaikyti pačios, be vyrų, nes jie buvo kare. Grįžę po karo vyrai rado moteris, pilnai užėmusias jų pozicijas-jos sėkmingai dirbo net pačius sunkiausis, vyriškiausius darbus. Todėl, norint atsikovoti savo teritorijas, vyrams nieko neliko, kaip sugalvoti kvailas blondines, nieko neveikiančias ir neprotingas. Taip, jiems reikėjo žaisliukų. išties plaukų spalvą lemia genai - na gal ir protiniai sugebėjimai yra paveldimi. [/quote]
Galiu su tamsta sutikti, kad labiau pastebimos, taciau visuomeneje susiformavo toks poziuris i blondines ir cia kalta visuomene ir stereotipai. Nori nenori susipazinus su sviesaplaukia pirmos mintys buna tik apie trumpalaiki romana tai lyg dogma, kuria paneigti gali tik gerai susipazines su zmogumi, nesupraskite blogai as nesakau, kad kazkuris asmuo yra maziau ar daugiau vertesnis nei kitas (plauku spalva turiu galvoje) taciau simpatiska sviesiaplauke mergina sukelia zaisliuko iliuzija ...
P.S. jau laukiu keiksmu ir prasivardziavimu [/quote]
2010/01/07 14:47:05 14:47:05
Mitas ne mitas, visgi ko ieskosi ta ir rasi. Ir jeigu nezinai tiksliai, ko nori, tai ir uzsirauni ant kvaileliu, kurie nori grazios bukos blondines.
P.S. Manau, man cia idomiausios temos, i kurias isivelia Mango
2010/01/07 15:10:25 15:10:25
simona, kad esi grazesne uz patinkancio vaikino panele, dar nereiskia, jog vaikinas leisis suviliojamas. Gal jis renkasi ne vien pagal isvaizda? Matai, mano vyras mane paliko del kitos, kuri uz mane daug negrazesne. Na ir ka?
2010/01/07 15:14:29 15:14:29
Ir dar nepamirškim to fakto, kad vyrai bijo gražių moterų-bijo būti išduoti.Nes kas gražu-patinka daug kam
Emporija: simona, kad esi grazesne uz patinkancio vaikino panele, dar nereiskia, jog vaikinas leisis suviliojamas. Gal jis renkasi ne vien pagal isvaizda? Matai, mano vyras mane paliko del kitos, kuri uz mane daug negrazesne. Na ir ka?
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume