Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumGaražas - vyrų diskusijosTarp mūsų, berniukų! → Vyrai nesijaučia vieniši? Vyrai nesiskundžia dėl vienatvės?

Vyrai nesijaučia vieniši? Vyrai nesiskundžia dėl vienatvės?

Moteris_Ji

M

268 įrašai

2010/10/06 07:02:32 07:02:32

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti: Parodoksas yra tame, kad bunant poroje turi spresti problemas, kuriu nebutu, jei butum vienas.

Buti poroje, manau yra menas. Kiek tas "menas" tesis priklauso kiek darbo idesi. Darbo idesi tiek kiek noro bus. Va apie norus kalbeti slidu.

norėti ir privalėti yra skirtingi dalykai. Vesdami/ištekėdami mes įsipareigojame gyventi ne tik dėl saves, bet ir dėl kito , todėl dažnai tenka peržengti tik savo norus/nenorus, t.y. tenka atsisakyti tik savo norų vardan kito (įveikti egoizmą). Poroje tenka derintis, taikytis, stengtis.

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambtinti

C

14 įrašai

2010/10/06 07:07:29 07:07:29

stebėtojas: Tu neteisus aš nieko neturiu ,bet jau pinigų už užpakalį ,kad ir grąžų nemokėsiu

Kas cia teisus kas ne, vienok laiko klausimas.
Paskambink tam "uzpakaliui", pakviesk po parka pasivaiksciot.
"Teisingu uzpakaliu" DP ne tiek daug.

PS atsiprasau uz uzpakalius

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambtinti

C

14 įrašai

2010/10/06 07:24:34 07:24:34

kaip netinka tokia rysio priemone siai diskusijai.
Moteris ji. Ar esi pajautusi kas yra "privaleti" sios temos kontekste?
Dar pamaniau, kad jei nebutu Ego nebutu ir manes

Buv.Ugnelė

B

190 įrašai

2010/10/06 09:08:55 09:08:55

[quote="Moteris_Ji"

Vesdami/ištekėdami mes įsipareigojame gyventi ne tik dėl saves, bet ir dėl kito , todėl dažnai tenka peržengti tik savo norus/nenorus, t.y. tenka atsisakyti tik savo norų vardan kito (įveikti egoizmą). [/quote]

Šitoje vietoje nesutinku.
Mano supratimu poroje 2 skirtingi žmonės eina vienas šalia kito, kartais susiliedami, o dažniausiai tiesiog eina vienas šalia kito su savo skirtingumais, ypatumais, pomėgiais.
Mano supratimu, tame ir yra menas būti poroje, kiek tu tą kitą, labai skirtingą nuo savęs, gali pakęsti šalia, priimti, mylėti, neauklėti. O kai žmogus ar verčiamas kito, ar pats iš vidinio pareigingumo bando pasikeisti, susitapatinti su tuo kitu, tada anksčiau ar vėliau ateina tokia šlykšti būsena, atrodo, net kvėpuoti negali, lyg pančiai uždėti tau.
Atrodo, lyg tavęs paties nebelieka, kaip unikumo.
Aš nekalbu apie tam tikrą prisitaikymą ir toleranciją šeimoje.
Bet nesuprantu, kai žmonės atsisako savo pomėgių, nes ,,tam kitam tuo metu reikia ruošti vakarienę arba jam nepatiks, jei viena/vienas eisiu į sporto klubą arba jis /ji mano, kad tai bereikalingas pinigų leidimas...''
Nesuprantu, kai atsisakoma visų draugų, nes tam kitam reikia daug dėmesio ir pan.
Kur kas labiau suprantu, kai dalį laisvo laiko kiekvienas leidžia atskirai, jei jau taip mirtinai nesutampa kai kurie pomėgiai. Bet paskui susitinka abu laimingi, abu vienas kitam įdomūs, verčiantys vienas kitą augti ir tobulėti.
Manau, kad ne įsipareigojama gyventi dėl kito, o būnama šalia ir jeigu reikia - gelbstima, kai reikia - padedama, dalijamasi džiaugsmu ir rūpesčiais.

stebėtojas

S

370 įrašai

2010/10/06 18:39:20 18:39:20

Svečias:
stebėtojas: Tu neteisus aš nieko neturiu ,bet jau pinigų už užpakalį ,kad ir grąžų nemokėsiu

durniau, ne uz uzpakali, o uz sexa...

AI čia ta rašo kuri protinga atkiši užpakali už babkes va ir visas tavo sexas nafik kam tokios reiks po kokios dvidesimt metų.o pinigus išvaistysi ir nežinosi kaip dar jų pasidaryt bo jau nieks nepirks

ieva

I

96405 įrašai

2010/10/07 05:00:01 05:00:01

stebėtojas:
Svečias:

durniau, ne uz uzpakali, o uz sexa...
AI čia ta rašo kuri protinga atkiši užpakali už babkes va ir visas tavo sexas nafik kam tokios reiks po kokios dvidesimt metų.o pinigus išvaistysi ir nežinosi kaip dar jų pasidaryt bo jau nieks nepirks

tai turi be babkiu sexa?

medutis

M

403 įrašai

2010/10/07 05:29:46 05:29:46

Nepamirškit, kad nemokamas seksas dažnai būna brangesnis negu mokamas

Lady_scorpio1302026861_db

L

1373 įrašai

2010/10/07 18:57:12 18:57:12

medutis: Nepamirškit, kad nemokamas seksas dažnai būna brangesnis negu mokamas

Kuria prasme čia brangesnis?

Lady_scorpio1302026861_db

L

1373 įrašai

2010/10/07 19:01:45 19:01:45

Svečias:
tai turi be babkiu sexa?

Taip, būna, žinokite, ir be babkių, net ne akcijinio.

stebėtojas

S

370 įrašai

2010/10/07 20:14:25 20:14:25

ČIA PALAUKIT KA JŪS ČIA NORIT ITEIGT JEI PIRKČIAU SEXA PASIJAUSČIAU NE VIENIŠAS GALVOKIT KA RAŠOT NORS I TEMOS PAVADINIMĄ PAŽIŪRĖKIT,BEJE AKCIJINIS GERA MINTIS KADA tos akcijos būna po pekiasdesimties ar po keturiasdesimties?

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume