Pažintys Forum

Darnipora pazintys

Kas jaudina vyrus?

Leo

L

543 įrašai

2009/08/05 09:20:03 09:20:03

mangofruit0406: Žinot, nusibodo tos temos: kas jaudina vyrus, kaip daryti oralinį, kaip nugarą paglostyti, kokius triusikus užsimauti...kokius barščius išvirti...kokią patalynę pakloti ir pan...
Atrodo, kad tie vyrai taip globojami kaip viščiukai vištos perekšlės...Dėl to dauguma ir nesiima jokios iniciatyvos, nes viskas už juos sugalvota, padaryta, tiesiog -imk mane ir skaityk...
Atsakant į temą - paprastumas ir nuoširdumas arba buvimas savimi.Ir truputis paslapties. Ir medžioklė. Lengvai prieinamų moterų jiems nereikia.

sunkiai prieinamu moteru reikai portalui DP:)

Imbiero arbata

I

252 įrašai

2009/08/05 11:48:11 11:48:11

???:
Imbiero arbata:
Romuta: Viena iš klaidų kurią daro dažna moterys, kad labai skuba, o beskubėdam išgasdina vyrą. O tada viliok neviliojus ,viskas perniek. Su vyrais kaip žvejyboje, svarbu pasirinkti jauką ir jokios skubos. Bet atsiranda kita problema uždelsi -nutruks. Taigi svarbu pasinkti aukso viduriuką.

Dar žvejyboje yra toks būdas - du laidus su 120 elektrikės į vandenį. Ir griebi kol apsvaigęs
Dėmesio! 220 nenaudoti, nes vyriokui bus kapec - nenaudojamas!

Gerbiamoji. Ką jūs čia propaguojate? maniau, kad laikotės normalių, o ne žemesnių nei vidutinių, moralės standartų.
Bauda už brakonieriavimą - pagal administracinį teisės pažeidimą, bauda už kiekvieną pagautą individą, nuo priklausomai nuo rūšies, lyties, amžiaus ir nelegalios žvejybos įrankių konfiskavimas. Žodžiu jei pagaus - jums smarkiai gerklėje įstrigs ta ašaka ir ne vieneriems metams.

Gaila, kad labai tiksliai teksto neatsimenu, bet mano atsakymas toks:

Moteris, viduryje ežero, valtyje, skaito knygą. Šalia valtyje sudėta meškerė, tinklelis žuvims traukti... Priplaukia gamtos inspektorius ir:
- Ponia, aš jus kaltinu nelegalia žvejybą ir skiriu baudą 500 Lt.
Moteris nustebusi:
- Bet inspektoriau, aš juk nieko nedariau - tik skaičiau knygą. Meškerė net neišvyniota.
- Tai visai nesvarbu, kad neišvyniota. Yra įranga - meškerė, yra ežeras - vadinasi yra galimybė brakonieriauti.

Tada moteris ramiai užverčia knygą ir sako:
- Aš jus paduodu į teismą už išprievartavimą!
Inspektrisu šoke:
- Jūs ką? Juk aš jūsų net nepaliečiau ir nieko nedariau...
- Tai visai nesvarbu, bet specialią įrangą tai jūs turite...

Svečias

S

689 įrašai

2009/08/05 12:52:03 12:52:03

Vyrus jaudina dailus užpakaliukas, o damas - storos klientų piniginės.

viena tokia

V

1 įrašai

2009/08/13 11:05:59 11:05:59

Vyrus gali jaudinti patys ivairiausi dalykai. Kiekvienas turi koki nors savita pomegi. Stai vienas mano draugas karta papasakojo, kad ji beprotiskai jaudina skaitanti moteris. Sako - pamatau moteri isikniaubusia i knyga, ir ji mano tokia seksuali pasidaro, kad ojoj.

Sypsnius

S

8 įrašai

2009/09/03 09:41:30 09:41:30

Mane jaudina protingos moterys. Tokios, su kuriomis galima valandu valandas diskutuoti bet kokiomis temomis. Ir patikekit, visas tas valandu valandas daugiausiai laiko praleidi besizavedamas ir besvajodamas apie ja.

Silvesteris

S

1 įrašai

2009/09/04 09:40:54 09:40:54

Normalius vyrus jaudina moterys, kitus - vyrai, o dar kitus - visokie blogesni dalykai (suniukai, kaciukai ir t.t.)

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume