???: Imbiero arbata: Romuta: Viena iš klaidų kurią daro dažna moterys, kad labai skuba, o beskubėdam išgasdina vyrą. O tada viliok neviliojus ,viskas perniek. Su vyrais kaip žvejyboje, svarbu pasirinkti jauką ir jokios skubos. Bet atsiranda kita problema uždelsi -nutruks. Taigi svarbu pasinkti aukso viduriuką.
Dar žvejyboje yra toks būdas - du laidus su 120 elektrikės į vandenį. Ir griebi kol apsvaigęs
Dėmesio! 220 nenaudoti, nes vyriokui bus kapec - nenaudojamas!
Gerbiamoji. Ką jūs čia propaguojate? maniau, kad laikotės normalių, o ne žemesnių nei vidutinių, moralės standartų.
Bauda už brakonieriavimą - pagal administracinį teisės pažeidimą, bauda už kiekvieną pagautą individą, nuo priklausomai nuo rūšies, lyties, amžiaus ir nelegalios žvejybos įrankių konfiskavimas. Žodžiu jei pagaus - jums smarkiai gerklėje įstrigs ta ašaka ir ne vieneriems metams.
Gaila, kad labai tiksliai teksto neatsimenu, bet mano atsakymas toks:
Moteris, viduryje ežero, valtyje, skaito knygą. Šalia valtyje sudėta meškerė, tinklelis žuvims traukti... Priplaukia gamtos inspektorius ir:
- Ponia, aš jus kaltinu nelegalia žvejybą ir skiriu baudą 500 Lt.
Moteris nustebusi:
- Bet inspektoriau, aš juk nieko nedariau - tik skaičiau knygą. Meškerė net neišvyniota.
- Tai visai nesvarbu, kad neišvyniota. Yra įranga - meškerė, yra ežeras - vadinasi yra galimybė brakonieriauti.
Tada moteris ramiai užverčia knygą ir sako:
- Aš jus paduodu į teismą už išprievartavimą!
Inspektrisu šoke:
- Jūs ką? Juk aš jūsų net nepaliečiau ir nieko nedariau...
- Tai visai nesvarbu, bet specialią įrangą tai jūs turite...