Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumGaražas - vyrų diskusijosTarp mūsų, berniukų! → Kas nebijote: savarankiska, issiskyrus, tvirto charakterio

Kas nebijote: savarankiska, issiskyrus, tvirto charakterio

Jurgina7

J

362 įrašai

2009/09/14 07:59:04 07:59:04

Matau kazkas atgaivino sia diskusija - Saunu

Filosofas

F

252 įrašai

2009/09/14 09:00:47 09:00:47

„Tvirtas charakteris” – tai kaip „tvirta ranka“. Svarbu ne kiek tvirtumas, o ka ta tvirta ranka daro: kumsciuoja i pasone, ar tvirtai laiko apkabinus. Skirtumas milziniskas. Man yra teke buti susitikime su moterim (ne is sio portalo), kuri tiesiog sukapojo mane zodziais, uzvarte kontrargumentais, praktiskai sudirbinejo. Tikrai „kieta“ moteris, bet ne tokio kietumo as tikiuosi is zmogaus, kuri gal but vadinciau drauge. Ne galios demonstruot atejau, ne kariaut atejau, o drauges ieskot. Man nereikia i paranke buldozerio, kuris viska iveikia. Saunu kad iveikia, bet as nesu ta kliutis, kuria reikia iveikti. Moterie, man nereikia tvirtumo, man reikia supratimo, subtilumo, pagarbos. Tvirtumas naudingas kai abu ziurim i prieki, i bendro gyvenimo kliutis ir sunkumus, bet kai ziurim vienas i kita – as noriu matyt apnuoginta, atvira siela, be jokiu spygliu ir sarvu. Nes pats esu toks. O kai atvaziuoja koks tankas, tai zinote...

fantomk

F

6 įrašai

2009/09/14 09:39:07 09:39:07

Sveiki ! Pilnai palaikau fotografa.

Jurgina7

J

362 įrašai

2009/09/14 10:12:09 10:12:09

taip, perlenkta lazda "tvirtume" yra tikrai nelabai patrauklu, ypac jeigu tai moteris. Vyrui tai butu netgi pliusas. Kai uzvedziau sia tema, turejau omeny visai kitus dalykus: tvirto charakterio - tai gyvenimo uzgrudintas zmogus, kuris nebijo sunkumu, juos sprendzia o ne zliumbia ir laukia kol juos kas isspres..zino, kad is kiekvienos problemos yra iseitis ir tiesiog nesileidzia buti stumdomas ar tai darbe, ar tai namie..Gal but toms "stiprios" moterims nera budingas "katiniskas" elgesys: jos neapiberia vyro komplimentais kiekviena diena, gal pasako kad "pasiilgo" ne tris kartus per diena, o viena karta; gal neglosto galvos kiekviena karta kai yra kartu, bet jos moka myleti ir kai myli - tai myli istikruju. Savarankiskos ir savim pasitikincios moterys dazniausia zino, kas yra tikri jausmai, zino tiksliai ko nori ir ko nenori. Manau vyrams turetu buti kaip tik patrauklu tokia moteri salia tureti, su kuria gyvenime kartu einant gali "kalnus nuversti". Ir tai ne tiesiogine prasme..Tiesiog as budama moteris, noriu tureti salia zmogu, kuris dvasiskai ir psichologiskai yra stiprus ir tvirtas. Tvirtas savo vertybem, isitikinimais, poziuriu i seima, gyvenima ir visa kita kas mus aplinkui supa kiekviena diena. Noriu zinoti, kad jeigu man bus sunku, turesiu i ka atsiremti.. Tuo paciu zinau, kad jeigu mano zmogui bus sunku, jis manim gales pasitiketi ir zinos, kad "neiskysiu" ir nepalusiu kartu su juo, o ji palaikysiu ir padesiu; o ne "nesiu kudasiu" ten kur lengviau...Norisi tureti "lygiaverti partneri" kuris iskilus tarpusavio problemoms nebegs paskui sekanti sijona kuris dar tu problemu nesukele, o spres ir kovos uz savo moteri, uz seima, uz santykius. Ar dar yra vyru kurie yra tvirti savo apsisprendimuose, nebijo atsakomybes ir laikosi duoto zodzio? Jeigu yra, tai tokio vyro ir negasdins adekvaciai "tvirta" moteris...

JaguarX

J

46 įrašai

2009/09/28 20:02:02 20:02:02

Sveiki, as viena is Tu "stipriuju"...Daug ka galeciau pasakyti sia tema, taciau pasakysiu trumpa savo nuo nuomone - as manau, kad esmiu esme gludi ne siandienoje, daug , daug, daug seniau, kai vyras budavo "mamuto nesejas" , o moteris "zidinio kurstytoja", manau, kad tai yra musu genuose. Ir kai siu dienu realybe iskreipia vaizda, darosi visiems sunku...As padariau isvada, kad poroje vyras turi jaustis "Vyru", o moteris "moterimi", kad ir kokia ji stipri bebutu! Ji bus tik tada pilnatviskai laiminga, kai salia bus stipresnis vyras, jis jausis globejiskai, karaliumi savo karalienei.
Syki vienas draugas man atsake labai paprastai i klausima "Kodel as viena?" - " Tu neatrodai ta, kuriai reiktu padeti...."Vat ir viskas. Merginos linkiu mums visom sutikti savo "mamuto nesejus", prie kuriu sono galetume prisiglausti, o jis atsakytu - "Mazyte, Viskas bus gerai"! Nepamirskime moteriskumo, ir leiskime musu vyrams buti Dievais, nes jiems to gyvybiskai reikia, buti vertinamiems, pripazintiems, mylimiems..

Jurgina7

J

362 įrašai

2009/09/29 06:16:25 06:16:25

JaguarX: Sveiki, as viena is Tu "stipriuju"...Daug ka galeciau pasakyti sia tema, taciau pasakysiu trumpa savo nuo nuomone - as manau, kad esmiu esme gludi ne siandienoje, daug , daug, daug seniau, kai vyras budavo "mamuto nesejas" , o moteris "zidinio kurstytoja", manau, kad tai yra musu genuose. Ir kai siu dienu realybe iskreipia vaizda, darosi visiems sunku...As padariau isvada, kad poroje vyras turi jaustis "Vyru", o moteris "moterimi", kad ir kokia ji stipri bebutu! Ji bus tik tada pilnatviskai laiminga, kai salia bus stipresnis vyras, jis jausis globejiskai, karaliumi savo karalienei.
Syki vienas draugas man atsake labai paprastai i klausima "Kodel as viena?" - " Tu neatrodai ta, kuriai reiktu padeti...."Vat ir viskas. Merginos linkiu mums visom sutikti savo "mamuto nesejus", prie kuriu sono galetume prisiglausti, o jis atsakytu - "Mazyte, Viskas bus gerai"! Nepamirskime moteriskumo, ir leiskime musu vyrams buti Dievais, nes jiems to gyvybiskai reikia, buti vertinamiems, pripazintiems, mylimiems..

Taip, beda ir yra tame, kad moterys "evoliucionavo", o vyrai ir liko "mamutu amziuje" ir jiems ten gerai ir jie nenori eiti "i prieki"...

ieva

I

96405 įrašai

2009/09/29 06:36:47 06:36:47

Ex neiskentejau.
Vyrus taip pat paveike evoliucija.
Seniau mamutus tampe. Dar visai nesenai reikejo seima islaikyti. Siai dienai, DP tokia nuomone susidariau, pakanka uz kava sumoketi. Dar galima makaronais apie mamuto kailinius pavaisinti.
swx

ieva

I

96405 įrašai

2009/09/29 06:40:04 06:40:04

Potvynis kaime. Namai pusiau paskendę. Prie namų iš eilės priplaukia
gelbėtojai ir evakuoja gyventojus. Staiga jie pastebi kepurę, plaukiančią į
vieną pusę taip, tarytum ją kažkas stumtų, bet nekreipia į ją dėmesio ir
tęsia savo darbą. Vėliau mato, kad kepurė plaukia jau į priešingą pusę. Dar
vėliau jie pastebi, kad kepurė vėl plaukia kita kryptimi. Tai kartojasi, kol
pagaliau vienas gelbėtojas sako:
- Jūs pažiūrėkite, koks keistas dalykas: kepurė plaukioja tai šen, tai ten.
Vienas iš gyventojų atsako:
- Nekreipkite dėmesio, tai mano tėvas. Jis vakar pasakė: bus rytoj lietus ar
nebus, man visvien
- eisiu lauką arti.

Ir man laikas eiti art ...
swx

teta

T

171 įrašai

2009/09/29 07:59:26 07:59:26

Jurgina7: Sveiki vyrai...

kreipiuosi i "vyrus" ir tikiu, kad "marijos" zemeje ju dar tikrai yra...bet baigiu prarasti viliti, kad toki rasiu ar sutiksiu. sakoma, kad "kur tavo tai ir rasi"..hm, kazin kaip ten yra, nes kita patarle "esame savo likimo kalviai". Mano problema yra tame, jog esu tikrai tvirto charakterio, savarankiska, atvira ir be kompleksu, taciau kol kas sios savybes vyrus gasdina. Nors zinau kaip buti su mylimu zmogum silta ir svelni, supratinga ir rupestinga (visi sutartinai tvirtina jog esu "geras zmogus") taciau pirmosios savybes nusveria ir vyrai "neatlaiko", bijo tokiu moteru...

Pasakykit "vyrai" ar butu lengviau "pakeisti oriantacija", ar istikruju dar yra vilties, kad "toks" atsiras... ir kodel "stiprios" moterys jus gasdina?

Nenoreciau susieti savo gyvenima su zmogum, kuris save apibudina, kaip "tvirto charakterio" , nes daznai tai buna paprasciausias bukas uzsispyrimas, bekompromisiskumas, partnerio nuomones ignoravimas, nesugebejimas lanksciai bendrauti.

17084id_šypsenėle

1

27 įrašai

2009/09/29 10:01:45 10:01:45

elenka:
Jurgina7: elenkai..
nieko per daug neprirasei... suprantu tave ir kiekvienas zodis - lyg pati rasyciau. buvau viena radus: ir krana tvarke, ir padejo, ir be galo geras buvo..nepasakyciau kad "stipraus charakterio", bet jo jautrumas, humoro jausmas ir elgesys man leido suprasti, jog nebutina man kad vyras butu tokio pat tvirto charakterio, bet turi buti pakankamai stiprus, kad atlaikytu tvirto charakterio moteri...su draugu issiskyriau, bet cia jau kita "tema"

o siame puslapyje galima susirasti ne tik "drauga", bet ir "drauge", na tiesiogine ta zodzio prasme: bendraminte.. Nes apsidairai, tai visi arba susiporave, arba su vaikais namie sedi ir nieko daugiau is gyvenimo nenori, o jeigu zmogus esi ne namiseda, tai nors "vilku" staug...

taip, su gerais draugais-napriazonka, ypac kai esi vienas. kazkaip butent to norisi labiausiai, bet kai pakalbini kokia moteri( na kalbu ne apie sia svetaine) gauni atgal:tu ka lesbiete va taip va, jau net merginai labas nepasakysi

Mažiau kreipkite dėmesį į tuos kurie taip galvoja,juk kiek žmonių tiek nuomonių,jei jau esate tvirta,tai manau kad kitų nuomonė mažiausiai turėtų rūpėti,sekmės gerbiu tokias moteris

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume