Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumGaražas - vyrų diskusijosTarp mūsų, berniukų! → Kas nebijote: savarankiska, issiskyrus, tvirto charakterio

Kas nebijote: savarankiska, issiskyrus, tvirto charakterio

Jurgina7

J

362 įrašai

2009/06/17 13:31:19 13:31:19

Sveiki vyrai...

kreipiuosi i "vyrus" ir tikiu, kad "marijos" zemeje ju dar tikrai yra...bet baigiu prarasti viliti, kad toki rasiu ar sutiksiu. sakoma, kad "kur tavo tai ir rasi"..hm, kazin kaip ten yra, nes kita patarle "esame savo likimo kalviai". Mano problema yra tame, jog esu tikrai tvirto charakterio, savarankiska, atvira ir be kompleksu, taciau kol kas sios savybes vyrus gasdina. Nors zinau kaip buti su mylimu zmogum silta ir svelni, supratinga ir rupestinga (visi sutartinai tvirtina jog esu "geras zmogus") taciau pirmosios savybes nusveria ir vyrai "neatlaiko", bijo tokiu moteru...

Pasakykit "vyrai" ar butu lengviau "pakeisti oriantacija", ar istikruju dar yra vilties, kad "toks" atsiras... ir kodel "stiprios" moterys jus gasdina?

Mangofruit

M

1982 įrašai

2009/06/17 13:38:12 13:38:12

o kodėl sakote "vyrus"?

ponia

P

371 įrašai

2009/06/17 13:39:32 13:39:32

taip ir man ta pati problema. mes is tikruju mokam savim pasirupint- (ir jais, vargseliais, nesusitupejusiais). deja, jie nori savo vyr ego uzkrauti kazkam, vaidinti pries kokia vistele... o pries mus stiprias nepavaidinsi- kiaurai matom! todel ir bijo.... manau, TIKRAS VYRAS nebijos, nes matys mumyse partnere/drauge etc. o tokiu niekam tikusiu mums , gi, nereikia! tad laukim TIKROJO!

Jurgina7

J

362 įrašai

2009/06/17 13:42:51 13:42:51

mangofruit0406: o kodėl sakote "vyrus"?

todel, kad cia daznai apsilanko ir forume diskutuoja na, sakykime, vaikinai ar berniukai

p.s. bet tai nereiskia jog nenoriu patarimu is moteru

elenka

E

2079 įrašai

2009/06/17 13:46:13 13:46:13

man tas pats. esu labai stipri( isoriskai taip atrodo kitiems), o viduje tikrai moteriska ir jautri, bet gyvenimas tai uzkalia, kad viska teko daryti paciai, ir as tuom didziuojuos. o su vyrais..turbut as pratus reikalaut is saves ir is kito, o ka is ju pareikalausi? nebus pagalbos namie ,jau isitykineu, kaip bega kranas tai ir begs, vistiek sakys, " na gi sakiau sutvarkysiu" , o tu lauki, nervinies, ir galiausiai sutvarkai pati. o pasakysiu saziningai, as tikrai nenoriu tvarkyti pati, noriu priklausyti, nenoriu spresti visko viena, noriu pasitarti, noriu palaikymo. aj, perdaug cia prirasiau.

ieva

I

96405 įrašai

2009/06/17 13:57:03 13:57:03

Jurgina7: Sveiki vyrai...

kreipiuosi i "vyrus" ir tikiu, kad "marijos" zemeje ju dar tikrai yra...bet baigiu prarasti viliti, kad toki rasiu ar sutiksiu. sakoma, kad "kur tavo tai ir rasi"..hm, kazin kaip ten yra, nes kita patarle "esame savo likimo kalviai". Mano problema yra tame, jog esu tikrai tvirto charakterio, savarankiska, atvira ir be kompleksu, taciau kol kas sios savybes vyrus gasdina. Nors zinau kaip buti su mylimu zmogum silta ir svelni, supratinga ir rupestinga (visi sutartinai tvirtina jog esu "geras zmogus") taciau pirmosios savybes nusveria ir vyrai "neatlaiko", bijo tokiu moteru...

Pasakykit "vyrai" ar butu lengviau "pakeisti oriantacija", ar istikruju dar yra vilties, kad "toks" atsiras... ir kodel "stiprios" moterys jus gasdina?

Tavo išvardinti charakterio bruožai tinka tiek moterims tiek vyrams. Nematau aš šiose savybėse nieko baisaus. Be kompleksų čia jau įdomiau. Tipo gali reikalui esant apšlapinti prezidentūros sieną?
(juokauju) O kas yra stipri moteris? Moteris su kelnėm ?

swx
PS į Jūsų viltis nepretenduoju

Jurgina7

J

362 įrašai

2009/06/17 13:58:40 13:58:40

elenkai..
nieko per daug neprirasei... suprantu tave ir kiekvienas zodis - lyg pati rasyciau. buvau viena radus: ir krana tvarke, ir padejo, ir be galo geras buvo..nepasakyciau kad "stipraus charakterio", bet jo jautrumas, humoro jausmas ir elgesys man leido suprasti, jog nebutina man kad vyras butu tokio pat tvirto charakterio, bet turi buti pakankamai stiprus, kad atlaikytu tvirto charakterio moteri...su draugu issiskyriau, bet cia jau kita "tema"

o siame puslapyje galima susirasti ne tik "drauga", bet ir "drauge", na tiesiogine ta zodzio prasme: bendraminte.. Nes apsidairai, tai visi arba susiporave, arba su vaikais namie sedi ir nieko daugiau is gyvenimo nenori, o jeigu zmogus esi ne namiseda, tai nors "vilku" staug...

norra

N

188 įrašai

2009/06/17 14:00:49 14:00:49

Pritariu Jurginai 100%

Jurgina7

J

362 įrašai

2009/06/17 14:02:06 14:02:06

Svečias:
Jurgina7: Sveiki vyrai...

Tavo išvardinti charakterio bruožai tinka tiek moterims tiek vyrams. Nematau aš šiose savybėse nieko baisaus. Be kompleksų čia jau įdomiau. Tipo gali reikalui esant apšlapinti prezidentūros sieną?
(juokauju) O kas yra stipri moteris? Moteris su kelnėm ?

swx
PS į Jūsų viltis nepretenduoju

jeigu nezinai kas yra "stipri" moteris, tai kam is vis kazka bandai komentuoti... o i "be kompleksu" ieina daug.. Manau prezidenturos apslapinimas tikrai neieina i "kompleksu" sarasa, tai manyciau "nebrandumo" ir nepagarbos aplinkai pozymis...

elenka

E

2079 įrašai

2009/06/17 14:03:55 14:03:55

Jurgina7: elenkai..
nieko per daug neprirasei... suprantu tave ir kiekvienas zodis - lyg pati rasyciau. buvau viena radus: ir krana tvarke, ir padejo, ir be galo geras buvo..nepasakyciau kad "stipraus charakterio", bet jo jautrumas, humoro jausmas ir elgesys man leido suprasti, jog nebutina man kad vyras butu tokio pat tvirto charakterio, bet turi buti pakankamai stiprus, kad atlaikytu tvirto charakterio moteri...su draugu issiskyriau, bet cia jau kita "tema"

o siame puslapyje galima susirasti ne tik "drauga", bet ir "drauge", na tiesiogine ta zodzio prasme: bendraminte.. Nes apsidairai, tai visi arba susiporave, arba su vaikais namie sedi ir nieko daugiau is gyvenimo nenori, o jeigu zmogus esi ne namiseda, tai nors "vilku" staug...

taip, su gerais draugais-napriazonka, ypac kai esi vienas. kazkaip butent to norisi labiausiai, bet kai pakalbini kokia moteri( na kalbu ne apie sia svetaine) gauni atgal:tu ka lesbiete va taip va, jau net merginai labas nepasakysi

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume