Jei vaikinas visada net nepaima savo draugių už rankutės, neapkabina, neprisiglaudžia, ką gi ta reiškia? (Jei taip kas saltai elgtus su manim, nutraukciau viska...)
Kad jo tokia natūra? Ar kad tos būtent mergos jam tik reikalingos, kol atsibos?
Sverige
2009/03/02 10:03:09 10:03:09
Jei vaikinas visada net nepaima savo draugių už rankutės, neapkabina, neprisiglaudžia, ką gi ta reiškia? (Jei taip kas saltai elgtus su manim, nutraukciau viska...)
Kad jo tokia natūra? Ar kad tos būtent mergos jam tik reikalingos, kol atsibos?
ieva
2009/03/02 10:07:13 10:07:13
Reiskia jis ozys ir toki reikia apeiti is tolo. Bent as tai niekad neprasideciau su vyru, kuris mane prie zmoniu apkabinti vengia. Net nesigilinciau del ko. Man tokiu santykiu nereikia ir viskas. Atia.
Binary
2009/03/02 11:14:49 11:14:49
Čia kalbama apie viešą ar uždarą erdvę?
Viešoje erdvėje tokie apkabinimai, prisiglaudimai ir panašiai pilnai gali būti suprantami kaip brandos stoka ir tik nereikia sakyti, kad bla bla bla turi būti dzin ta vieša erdvė, kad svarbiau savo jausmus reikšti bet kur ir bet kada. Iš kitos pusės žmogus gali gėdytis savo jausmų. Gal būt kažkada buvo gerai "nusvilęs" dėl savo jausmų reiškimo ir dabar jis mano, kad jausmų nedemonstruodamas jis yra saugesnis, stipresnis. Gali būti, kad tėvai taip "išmokino", kad jausmus reikšti išvis nevalia arba tam reikia atitinkamų sąlygų(vieša vieta - nemanau, kad yra tinkama vieta). Gal būt jis tomis draugėmis nepasitiki(ar nepasitiki pakankamai) ir dėl to vengia reikšti savo jausmus, nes jei atsiveri tai tampi pažeidžiamas.
Geriausia yra pasikalbėti su juo ir paklausti kodėl jis taip elgiasi.
P.S. Na, o gal jūs iš jo daug dėmesio reikalaujate? Tada gali būti, kad žmogus tiesiog nuo jūsų pavargo...
nata002
2009/03/02 11:50:41 11:50:41
o as pakest negaliu, kai mane ciupineja prie visu..gal tai daugiau budinga jaunoms panelems.
Asta31324579346_db
2009/03/02 12:01:17 12:01:17
tai reiskia, kad viesumoje jis nenori atrodyti susisaistes isipareigojimais/jausmais vienai merginai. Niekuo geru nekvepia
enjoyer1316697604_db
2009/03/02 12:40:46 12:40:46
Atitinkama erdve reikalauja atitinkamo elgesio. Kokiam restorane gi nepulsi buciuotis vienas su kitu kaip beprociai ar sedesit kampe abu apsivije vienas kita rankomis ir kojomis. Viskas priklauso nuo aplinkos.
Nereikia sakyt, kad mes norim atrodyti nesusisaiste saitais ar, kad nuo musu reikia begti. Kas kaip iprates, tas taip ir elgiasi. Be to, jums burnyciu gi niekas neuzkemsa tokiu atveju. Bet kada gi galima pasakyti kas nepatinka ir panasiai. Dazniausiai visi bendravimo sutrikimai ir buna del to, kad per mazai kalbama vienas su kitu, ir per mazai gilinamasi i santykiu ir bendravimo subtilybes.
As nekalbu apie visus. As kalbu is savo "point of view". Kitiem gal ir kitaip viskas atrodo.
Binary
2009/03/02 13:53:06 13:53:06
Labai taiklus pastebėjimas
Poreikis kaip čia sakant, kad jas viešai "čiupinėtų" būdingas jaunoms panelėms.
Gal nesupranta, kad tie "čiupinėjimai" nieko neįrodo ir, kad santykių esmė tai ne "čiupinėjimas", o visai kiti dalykai.
Zygfrid1295609168_db
2009/03/02 14:05:42 14:05:42
O as visada paimu uz rankos kai kur einame. Pastoviai buciuoju gatveje. Ir grabineju subiniuka ir visur kitur. Tai nieko neirodo, bet malonu yra. Manau tai priklauso nuo zmogaus. Jei vyrui svarbi jo moteris, jis nesigedyja ta parodyti.
ieva
2009/03/02 14:22:33 14:22:33
Na yra vieta yra laikas. Einam pajuriu... buckis.... einam miskeliu... buckis esame klube, uz kampo nieks nemato... buckis
o siaip kai paziuri kai prasideda orgijos miesto vidurye pesciuju perejoje tai nei vieta nei laikas. Kazkaip kai vyras nuolat viesoje vietoje pradeda savo mergina grabalioti ir laizyti tai man kazkaip tai panasu i nepilnavertiskumo kompleksus. Taip matyt vis norisi visiems pardyti... "va koks as krutas ir pas mane mergina yra".
Aisku demesi savo moteriai ir atvirksciai yra saunu parodyti, jausti ja salia. Pagarba, apkabinimas is sono, susikibimas rankomis...
tyliai
2009/03/02 14:27:42 14:27:42
O as negrabineju ir nebuciuoju viesoj erdvej, ne todel, kad mergina man nepatinka, o todel, kad mane taip isauklejo. Ir is viso man keistai atrodo zmones, kurie labai jau aktyviai reiskia savo jausmus viesose vietose, nors jie man netrukdo. Cia yra skirtingas auklejimas ir mano visos merginos tai suprasdavo ir priimdavo.
Bet uz rankos paimt jokiu problemu nera.