Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumGaražas - vyrų diskusijosTarp mūsų, berniukų! → Kokios moterys patinka?

Kokios moterys patinka?

ieva

I

96405 įrašai

2009/01/13 12:46:42 12:46:42

Li: Tik jau nepasakokit vaikinai, kad nesvarbi išvaizda. Ir šokiuose, ir vakarėliuose, ir šiaip greičiau pakabina gražios merginos, na, tos , kurios išsiskiria kažkiek savo žavesiu. Net firmų vakarėliuose pakampėmis ar prie stalų lieka sėdėti senesnės ir stambesnės, kai tuo tarpu gražesnės damos net pridūsta nuo šokių . Ilgai bendraujant gal ir atrandate vidinį grožį, bet pirmas įspūdis - yra pirmas.
Stebiu jaunimą, septyniolikmetis sūnus ir jo draugai vaikštinėja su panelėmis. nemačiau jų tarpe paprastos neišvaizdžios merginos- visas galima į žurnalo viršelius dėti. Tokiame amžiuje dar nelabai į ieškoma vidinių dorybių, ieškoma- kas traukia akį.

Hmmm man tarkim kaip statistiniam patinui svarbu kaip mergina atrodo. As nesakau kad ji turi grazuole as sakau kad man rupi kai ji atrodo! Bet negaleciau sukonkretizuoti kas butent man patinka. Va tiesiog paziuri i viena mergina (ar vaikina) ir ji mano aki traukia, o kita NE. Aisku as kaip matyt ir daugelis noreciau gyvenima susieti ne tik su tuo zmogum kuris man malonus savo dusia (tokius as vadinu draugais), o su mergina kuri man yra ir akiai patraukli, sexuali... Na nenoreciau as salia saves visa gyvenima matyti man nemalonios isvaizdos zmogu. O kam?

Li

L

37 įrašai

2009/01/14 07:17:44 07:17:44

Malonu skaityti nuoširdžius žodžius . Žinoma, jei sueinam į porą dėl kažko, pvz., dėl pinigų, nekreipiama dėmesys į nieką. Bet jei nori šalia turėti mylimą žmogų, turėtų atitikti ir kažkokie išorės bruožai. Ir visiems tai individualu.

raimundas2

R

77 įrašai

2009/01/31 19:21:25 19:21:25

Niekada nemegau lieknu moteru, net kai berniukas mazas budavau, (cia gerai parasiau) ziuredavau akis issprogines i normalaus sudejimo moteris, kurios turi tai, kas vadinama moteriskais apvalumais, o siaip vadovaujuosi principu, kad tas kunas grazus, kuris yra proporcingas, tai reiskia, kad klubai neturetu buti platesni uz peciu linija, nebutu didelis uzpakalis ir maza krutine bei atvirksciai

_Vika_

_

42 įrašai

2009/02/13 08:57:48 08:57:48

O kaip, jei atvirksciai? Nu grazi, miela ir traukia, bet jau viska kita... Susidaro ispudis, kad artimu sielai- simtai, o patraukliu- vienetai

ArunasKLP:
Aisku as kaip matyt ir daugelis noreciau gyvenima susieti ne tik su tuo zmogum kuris man malonus savo dusia (tokius as vadinu draugais), o su mergina kuri man yra ir akiai patraukli, sexuali... Na nenoreciau as salia saves visa gyvenima matyti man nemalonios isvaizdos zmogu. O kam?

ieva

I

96405 įrašai

2009/02/13 10:42:01 10:42:01

_Vika_: O kaip, jei atvirksciai? Nu grazi, miela ir traukia, bet jau viska kita... Susidaro ispudis, kad artimu sielai- simtai, o patraukliu- vienetai

Tai ne ispudis mano gyvenime taip ir yra... As nesakau kad kitos mano drauges nera grazios. Jos labai grazios jog turi vaikinus kurie jas dievina... na bet kiekvienas turime subjektyvius savo kriterijus. Sasvuju as nelabai net sugebeciau ivardinti.

Binary

B

784 įrašai

2009/02/13 10:59:31 10:59:31

Išvaizdos nesu linkęs sureikšminti, bet žinoma išvaizda turi tam tikros įtakos. Taip galvojant kokios patinka, o kokios ne tai kažkokių konkrečių bruožų negalėčiau išskirti, nes esu linkęs vertinti visumą, o ne pavienius komponentus. Jei komponentai dera tarpusavyje(atrodo harmoningai ir panašiai) tai yra gražu, o jei kaip sakant vienas ar kitas komponentas nedera(yra skirtumas tarp nedera ir išsiskiria) iš visumos tai tada jau ne taip jau ir gražu

Kažką esu girdėjęs, kad didelės akys yra gražu, bet jei tos didelės akys bus nederančiame veide(tarkim jis yra itin smulkus) tai sakykit ką norit, bet tos didelės akys jau nebebus gražios(bent jau man), o ir veido visuma jau irgi nebus gražiausia(nors vėl kaip kam - grožis yra subjektyvu).

_Vika_

_

42 įrašai

2009/02/13 13:22:44 13:22:44

Mjo.. Man tokia laime.. )) Rasciau sielai artima dushia, tai neziureciau plauku spalvos ar amziaus skirtumo.

ArunasKLP: Tai ne ispudis mano gyvenime taip ir yra... As nesakau kad kitos mano drauges nera grazios. Jos labai grazios jog turi vaikinus kurie jas dievina... na bet kiekvienas turime subjektyvius savo kriterijus. Sasvuju as nelabai net sugebeciau ivardinti.

Pigmaleonas

P

257 įrašai

2009/02/13 13:24:32 13:24:32

Intelektualios barbės!

ieva

I

96405 įrašai

2009/02/13 14:10:49 14:10:49

_Vika_: Mjo.. Man tokia laime.. )) Rasciau sielai artima dushia, tai neziureciau plauku spalvos ar amziaus skirtumo.

ArunasKLP: Tai ne ispudis mano gyvenime taip ir yra... As nesakau kad kitos mano drauges nera grazios. Jos labai grazios jog turi vaikinus kurie jas dievina... na bet kiekvienas turime subjektyvius savo kriterijus. Sasvuju as nelabai net sugebeciau ivardinti.

Aš nežiūriu protu į moters išvaizda manyje arba užsidega ugnis arba ne.

Powke

P

77 įrašai

2009/03/17 17:41:42 17:41:42

Man liesos, beveik lentos, nes draugavau su modeliu pusantru metu ir visai patiko sudejimas.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume