Isimintiniausias nuotykis (gal todel, kad su mylimu zmogum) buvo toks: tada dar buvau neseniai susipazines su mergina, kuri mane po vieno sventes pasikviete pas save i namus. Gyveno name su tevais (kuriu tuo metu as dar nepazinojau ir nebuvau mates), kurie buvo isvyke i soda. Buvo vasara. Kadangi jos tevu namie nebuvo, isijungem muzikos kanala, pasileidom muzika ant viso garso ir pradejome isdykauti ant sofkutes... Po kurio laiko, staiga duru trenksmas virsuje (antram aukste) ir laiptais i pirma auksta lipancio tevo balsas "Kas cia bl per triuksmas?!"
Is shoko ishtiktos mimikos merginos veide supratau, kad taip buti neturejo, o is jos reakcijos per 0.000001s. supratau, kad dingti reikia "dabar!" ir kuo greiciau
Tad, pusiau skustas, pusiau luptas, toks nei apsirenges, nei nuogas, shoviau pro duris i vidini kiema ir perlipes tvora nudumiau kiemais
Juokingiausia tai, kad visa tai vyko jau paryciais, kai buvo pakankamai shviesu, o namas yra salia daugiabuciu, tad, reginys "vyturiams" buvo isties juokingas Po viso to juokinga buvo ir man paciam