Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumGaražas - vyrų diskusijosTarp mūsų, berniukų! → Geriausias nuotykis mano gyvenime

Geriausias nuotykis mano gyvenime

atsitiktinai uzklydes

A

1 įrašai

2009/04/06 10:44:44 10:44:44

Isimintiniausias nuotykis (gal todel, kad su mylimu zmogum) buvo toks: tada dar buvau neseniai susipazines su mergina, kuri mane po vieno sventes pasikviete pas save i namus. Gyveno name su tevais (kuriu tuo metu as dar nepazinojau ir nebuvau mates), kurie buvo isvyke i soda. Buvo vasara. Kadangi jos tevu namie nebuvo, isijungem muzikos kanala, pasileidom muzika ant viso garso ir pradejome isdykauti ant sofkutes... Po kurio laiko, staiga duru trenksmas virsuje (antram aukste) ir laiptais i pirma auksta lipancio tevo balsas "Kas cia bl per triuksmas?!"

Is shoko ishtiktos mimikos merginos veide supratau, kad taip buti neturejo, o is jos reakcijos per 0.000001s. supratau, kad dingti reikia "dabar!" ir kuo greiciau

Tad, pusiau skustas, pusiau luptas, toks nei apsirenges, nei nuogas, shoviau pro duris i vidini kiema ir perlipes tvora nudumiau kiemais
Juokingiausia tai, kad visa tai vyko jau paryciais, kai buvo pakankamai shviesu, o namas yra salia daugiabuciu, tad, reginys "vyturiams" buvo isties juokingas Po viso to juokinga buvo ir man paciam

sandryte39

S

363 įrašai

2009/04/06 13:56:02 13:56:02

ir visi nuotykiai seksualiniai,o kitokiu ir negirdet?

waliusha

W

1 įrašai

2011/11/25 01:01:02 01:01:02

[quote="vilniete"]Na...cia visi tik apie seksa..O as jau norejau papasakoti apie savo nuotyki, kuris iki siol gyvas mano sirgyje. Ir manau, kad prisiminsiu ji visa gyvenima. Jau praejo beveik du metai..... Ir tai visiskai nesusije su seksu. Na, nesakau, kad nebuvo potraukio:) Tiesiog susipazinau klube su nuostabiu vaikinu ir mes praleidome nuostabia nakti kartu. Ir nebuvo jokio sekso, jeigu jau apie tai pagalvojote:) Sokome, linksminomes, kalbejomes, vaiksciojom po naktini Vilniu. Gaila, kad jis turejo isvaziuoti. Abu supratome, kad nieko ateity tarp musu nebus. Bet viskas buvo nuostabu. Jis toks, galbut, kokio noreciau, kaip vyro: mielas, svelnus, paslaugus, demesingas...[/quote
taigi tu svaigena jis tave padaryti norejo uz tat ir buvo toks padraugautum pamatytum kita puse. geriausi nuotykiai vienkartiniai padarei kas priklauso ir viskas svarbu kad abiem gera butu.o ne taip kad mane pagloste man sudreko bet zinokit nieko nebuvo,tai kam tada is viso rasyti,gal truputi perlenkiu bet tokia tiesa

ieva

I

96405 įrašai

2012/04/18 12:41:43 12:41:43

mirta: Koks dar daktares laipsnis?! Kokie dar aksesuarai? Geriausi dalykai ivyksta neplanuotai! Ir nieko bendro su skudurais ar blizguciais! Triumph trikotazas - kasdienybe ir ne brangiausia, bet juk ne brangume esme! Del nepriklausomybes Jus teisi - didziules vidines nepriklausomybes, polekio ir t.t.

Nerijus primine parka ir suoliuka )))))

Tikru k--v- kurv-.. . Labai slyksciai cia daliniesi savo nuotykiais. Manau dar esi palyginti jauna, o kas bus paskui kai nuo savo -urvinimosi negalesi normaliai pastoti ar vaikai gims apsigime? Gal nuo savo tokiu slyksciu nuotykiu esi 100X persirgusi venerinem ligom.. Fui.. Jei jau tokia esi - gal nebesiskelbk, nes ne visi taip zemai nupuole (ir tiems skirta kuriems cia prikolnai atrodo). Vat kodel reikia rankas plauti is bet kur i namus parejus, nes tokios k----- ofise, parduotuvej, kine ir t.t. duru rankenaas liecia .
P.s. tikrai parasiau ne is pavydo, fantaziju pas visus buna, bet labai jau slyksti mirta esi .

labaivairuojanti

L

354 įrašai

2012/04/18 14:05:00 14:05:00

Svečias:
mirta: Koks dar daktares laipsnis?! Kokie dar aksesuarai? Geriausi dalykai ivyksta neplanuotai! Ir nieko bendro su skudurais ar blizguciais! Triumph trikotazas - kasdienybe ir ne brangiausia, bet juk ne brangume esme! Del nepriklausomybes Jus teisi - didziules vidines nepriklausomybes, polekio ir t.t.

Tikru k--v- kurv-.. . Labai slyksciai cia daliniesi savo nuotykiais. Manau dar esi palyginti jauna, o kas bus paskui kai nuo savo -urvinimosi negalesi normaliai pastoti ar vaikai gims apsigime? Gal nuo savo tokiu slyksciu nuotykiu esi 100X persirgusi venerinem ligom.. Fui.. Jei jau tokia esi - gal nebesiskelbk, nes ne visi taip zemai nupuole (ir tiems skirta kuriems cia prikolnai atrodo). Vat kodel reikia rankas plauti is bet kur i namus parejus, nes tokios k----- ofise, parduotuvej, kine ir t.t. duru rankenaas liecia .
P.s. tikrai parasiau ne is pavydo, fantaziju pas visus buna, bet labai jau slyksti mirta esi .

o svečiui tai pats didžiausias įvykis būtų tai standartinej lovytej, nakčiai atejus, visiems sumigus, kad ne duok dieve niekas braskejimo nenugirstų. o paskui su muilu rankyciu ir siknyciu praust, kad kokia bacila negaut

ieva

I

96405 įrašai

2012/04/18 17:45:23 17:45:23

Svečias:

Nu ir pavyduole Tokias zanudas vyrai ir palieka, nes joms niekam neidomios.

ieva

I

96405 įrašai

2012/04/18 18:40:35 18:40:35

Rankyciu ir siknyciu plaut gal ir nereikia, kada zaidi su savo partnere visur kur nori ir viska ka nori .
Mirta, neberasyk, as ne pavyduole, as vyras, o tu tikrai neturi vieno parnerio, be to izmonas niekas taves neima, todel ir uzkliuvo tau kitos, zanudos, ar kaip tu ten jas pavadinai.

mergina28

M

19 įrašai

2012/07/28 14:23:08 14:23:08

atsitiktinai uzklydes: Isimintiniausias nuotykis (gal todel, kad su mylimu zmogum) buvo toks: tada dar buvau neseniai susipazines su mergina, kuri mane po vieno sventes pasikviete pas save i namus. Gyveno name su tevais (kuriu tuo metu as dar nepazinojau ir nebuvau mates), kurie buvo isvyke i soda. Buvo vasara. Kadangi jos tevu namie nebuvo, isijungem muzikos kanala, pasileidom muzika ant viso garso ir pradejome isdykauti ant sofkutes... Po kurio laiko, staiga duru trenksmas virsuje (antram aukste) ir laiptais i pirma auksta lipancio tevo balsas "Kas cia bl per triuksmas?!"

Is shoko ishtiktos mimikos merginos veide supratau, kad taip buti neturejo, o is jos reakcijos per 0.000001s. supratau, kad dingti reikia "dabar!" ir kuo greiciau

Tad, pusiau skustas, pusiau luptas, toks nei apsirenges, nei nuogas, shoviau pro duris i vidini kiema ir perlipes tvora nudumiau kiemais
Juokingiausia tai, kad visa tai vyko jau paryciais, kai buvo pakankamai shviesu, o namas yra salia daugiabuciu, tad, reginys "vyturiams" buvo isties juokingas Po viso to juokinga buvo ir man paciam

va cia tai nuotykis isivaizduoju kiek turejei juoiktis pats kai ramei sedejei namie geras

54367id_Lorenzo1895

5

114 įrašai

2012/08/07 19:33:42 19:33:42

Vaikystėje šikau vištų aptvare. Pavariau skystai. Tai įsivaizduojat, vištos pripuolusios sulesė

ieva

I

96405 įrašai

2012/08/07 19:58:57 19:58:57

Lorenzo1895: Vaikystėje šikau vištų aptvare. Pavariau skystai. Tai įsivaizduojat, vištos pripuolusios sulesė

tau durneli Be stabziu aiskiai prota sulese Dar ilgai cia visas temas atnaujinsi?

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume