ak1303584654_db
A
476 įrašai
2009/01/23 06:09:49 06:09:49
Kadangi, pastaruoju metu tik ir teskaitau apie tai, kaip kažkas kažkur negali prisijungti/atsijungti. Kažkas kažko nesupranta, kur koks mygtukas ką reiškia. Kažkas kažko nemato, ką norėtų matyti. Ir dar begalės visokių pretenzijų ........ noriu pasisakyti:
O man LABAI patinka dabartinis forumo vaizdas. Visa tai, kas erzindavo senojoje versijoje dingo ir aš labai dėl to esu patenkinta.
Forumas patogus naudoti, matosi visa informacija, kurios man reikia. Viskas veikia, niekas nestringa.
2009/01/23 08:36:07 08:36:07
O man patiko tas vaizdas, kol neatsirado reklama po pirmos žinutės...
2009/01/23 08:44:31 08:44:31
ak: Kadangi, pastaruoju metu tik ir teskaitau apie tai, kaip kažkas kažkur negali prisijungti/atsijungti. Kažkas kažko nesupranta, kur koks mygtukas ką reiškia. Kažkas kažko nemato, ką norėtų matyti. Ir dar begalės visokių pretenzijų ........ noriu pasisakyti:
O man LABAI patinka dabartinis forumo vaizdas. Visa tai, kas erzindavo senojoje versijoje dingo ir aš labai dėl to esu patenkinta.
Forumas patogus naudoti, matosi visa informacija, kurios man reikia. Viskas veikia, niekas nestringa.
man ir labai patinka beveik viskas ir šiaip bent man jaučiasi, kad forumas daug aktyvesnis dabar o jei nori rasti kas neveikia atsijunk nuo sistemos ir pamėgink parašyti kokį atsakymą, o po to vėl jau prisijungusi prie sistemos pamėgink sudalyvauti forume šiaip tai smagu, tik galėtų dar daugiau įvairių smile įkrauti, išvis linksmas forumas butu
2009/01/23 11:19:06 11:19:06
Na taip, viskas tik į gera.
Ir atsijungti, ir prisijungti, ir duomenų nelieka, ir - tik auksiniams nariams ši palaima - reklamų galima nematyti.
Nežinau, ar visas forume parašytas pastabas reikėtų vadinti pretenzijomis. Parašai, jei kas blogai, ir DP komanda pataiso, ačiū jiems.
2009/01/23 11:54:08 11:54:08
Viskas yra labai labai gerai ir patogu!!
2009/01/24 17:25:55 17:25:55
sveiki.anksciau forumo puslapis man buvo visai normalus ir viska normaliai veikė,ir viskas buvo šaunu.. dabar puslapio ivaizdis pasikeite gal ir i grazesne puse,net šypseneliu atsirado..bet dabar man baisiausiai nepatinka ir labiausiai piktina ir erzina tai kad dabar bet kuri forumo tema atsidaro labai labai letai,o kartais taip ir pakimba..taip kad manau jie cia tvarke,grazino ir taip nusitvarke,kad tikras mėšlas gavos..tiksliau tariant net ne mėšlas,o š..do kruva.. as DP komandos programistais baisiausiai nusiviliau..o visai faina buvo pasiskaityt ta foruma.. o i laiskus e-mailu jie net nesiteikia atsakyt ar kzk pakomentuot.. matyt reiks "raukt" su sia svetaine..
2009/01/24 17:40:52 17:40:52
net parasius si atsakyma,forumo puslapis atsidare lygiai 9-10minuciu.. ir taip kaskart jei noriu paskaityti sekanti puslapi ar atsidaryti nauja puslapi..ir visa ta nesamone tesiasi jau antra savaite..tad tiek to gerumo..vienintelis forumas kuris taip stabdo..
2009/01/24 18:36:27 18:36:27
strateg37: net parasius si atsakyma,forumo puslapis atsidare lygiai 9-10minuciu.. ir taip kaskart jei noriu paskaityti sekanti puslapi ar atsidaryti nauja puslapi..ir visa ta nesamone tesiasi jau antra savaite..tad tiek to gerumo..vienintelis forumas kuris taip stabdo..
tai itariu pas tave kompe kazkokios bedos, gal su antivirusine, ugniasiene ar siaip kokiais nustatymais, nes pas mane jokiu problemui, puikiai varto viska daugybe kartu greiciau nei, kad budavo iki forumo pakeitimo
2009/01/24 21:36:32 21:36:32
kiesux : strateg37: net parasius si atsakyma,forumo puslapis atsidare lygiai 9-10minuciu.. ir taip kaskart jei noriu paskaityti sekanti puslapi ar atsidaryti nauja puslapi..ir visa ta nesamone tesiasi jau antra savaite..tad tiek to gerumo..vienintelis forumas kuris taip stabdo..
tai itariu pas tave kompe kazkokios bedos, gal su antivirusine, ugniasiene ar siaip kokiais nustatymais, nes pas mane jokiu problemui, puikiai varto viska daugybe kartu greiciau nei, kad budavo iki forumo pakeitimo
kompas pas mane normalus ir ganetinai spartus,ir su antivirusinem tvarkoj..
beda konkreciai su šiuo DP forumo naudojimusi..iki tol viskas buvo be problemu.atsidarydavo greitai ir normaliai naudojaus juo.. gal is tikro kzk nesusipratimai su nustatymais,nes pati DP svetaine man rupesciu nekelia.o ir lankydamasis kitose svetainemis man rupesčiu nekelia net atsidarius ju iki 10-ties vienu metu.. tad nelabai ikertu kame cia bajeris.. o jei tai susije su kzk nustatymais konkreciai skirtais siam forumui,tai neisivaizduoju ka ir kaip tureciau nustatyt kad netureciau keblumu lankantis cia ir kad puslapiai nepakibtu ore..
ak1303584654_db
A
476 įrašai
2009/01/25 20:13:20 20:13:20
strateg37: kiesux : strateg37: net parasius si atsakyma,forumo puslapis atsidare lygiai 9-10minuciu.. ir taip kaskart jei noriu paskaityti sekanti puslapi ar atsidaryti nauja puslapi..ir visa ta nesamone tesiasi jau antra savaite..tad tiek to gerumo..vienintelis forumas kuris taip stabdo..
kompas pas mane normalus ir ganetinai spartus,ir su antivirusinem tvarkoj..
beda konkreciai su šiuo DP forumo naudojimusi..iki tol viskas buvo be problemu.atsidarydavo greitai ir normaliai naudojaus juo.. gal is tikro kzk nesusipratimai su nustatymais,nes pati DP svetaine man rupesciu nekelia.o ir lankydamasis kitose svetainemis man rupesčiu nekelia net atsidarius ju iki 10-ties vienu metu.. tad nelabai ikertu kame cia bajeris.. o jei tai susije su kzk nustatymais konkreciai skirtais siam forumui,tai neisivaizduoju ka ir kaip tureciau nustatyt kad netureciau keblumu lankantis cia ir kad puslapiai nepakibtu ore..
man irgi butent iki pakeitimu budavo neimanoma sulaukti, kol atsivers sekantis puslapis. jei ishvis atsivers, o ne pakibs procese. Ir taip budavo tik su DP puslapiu. O dabar, po pakeitimo - puiku! Greitai atsidarineja, kaip visi kiti puslapiai irgi....
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume