Pažintys Forum

Darnipora pazintys

Nuotraukos!

Viešnia

V

281 įrašai

2010/02/21 21:34:24 21:34:24

Dauguma tikrų, solidžių vyrų nesugeba įsidėt nei vienos nuotraukos, o visokie mulkiai ir slunkiai prideda tiek, kiek leidžiama, bet kas iš to, kai tap jų nei vieno tikro vyro?

LadyD: man uztektu ir vienos nuotraukos, jei jas DETU! 90proc vyru ir tos vienos nesugeba isidet... Tada jau tikrai atrasinet nesinori..

Svečias

S

689 įrašai

2010/02/21 21:39:10 21:39:10

Taip, čia upė, netekusi krantų, tampa pelke! Todėl mes, svečiai, čia ir renkamės ir nesakykit, kad mes taip jau nieko ir nematome toje pelkėje.

dainelė: O ką čia jūs, Nenariai, veikiate, negalėdami nei anketų, nei nuotraukų pamatyti?
Linksminamės? Aš irgi
O jei rimčiau - asmeninės šeimos neturiu, taigi nėr ir šeimos albumo. Neturiu nei asmeninio tinklaraščio. Tad naudojuosi DP galimybėmis: naujas nuotraukas, kai atsiranda, dedu savo anketoje - todėl ir vietos man norisi daugiau turėt, - o kylančias mintis rašinėju forume ir komentaruose - bent jau čia vieta neribojama
O jei dar rimčiau - esu iš principo prieš anonimiškumą. Matykite mane kad ir šimtame nuotraukų - rimtais ir juokingais pavidalais (nepadorių mano įsitikinimai neleidžia), - ko slėptis, jei nieko blogo nedarau? - skaitykite, ką galvoju, gal tada ne taip bijosite ir patys bent virtualioje erdvėje pasirodyti. Man nemalonu žiūrėti į anoniminius juodus siluetus ir skaityti aprašymuose po keturias eilutes daugtaškių. Tad keičiu šį pasaulį nuo savęs, o tuo pačiu keičiu ir bendrą DP vaizdą. Kodėl nedauginti pasitikėjimo ir atvirumo? Negi čia iš tiesų dalyvauja tik nenusisekėliai, nusivylėliai ir bailiai. Net jei ir taip, galima bandyti keistis )

vijūnė

V

4 įrašai

2010/02/22 16:00:24 16:00:24

O ką čia jūs, Nenariai, veikiate, negalėdami nei anketų, nei nuotraukų pamatyti?
Linksminamės? Aš irgi [quote][/quote]
.....

Na nesu DP nare.Pries metus buvau.Kaip ir daugelis,ieskojau sau antros puseles...Sioje svetaineje nepavyko rasti Bet kitoje lydejo sekme ,taigi esu jau nevienisa ir laiminga.Galite paklausti,tai ka gi tada cia dabar veikiu?!Na pries tuos metus labai patiko skaityneti DP forumo diskusijas,buvau truputi ir pati isijungusi i jas,taigi atsiradus galimybei ilga laika leisti prie kompo,pradejau zvalgytis po ivairius forumus.Norisi paskaityneti,padiskutuoti,idomiu minciu paieskoti. Juk ne tik esant vienisai idomios gyvenimo aktualijos Sis DP forumas galiu pasakyti labiausiai prie sirdies Dabar apie tema.Taigi,mums, forumo"sveciams"(nesvarbu kokiais tikslais cia apsilankantiems)nuotraukos,matyt,nera jau tokios ir svarbios,todel visai ir nesvarbu,kad ju nematome.Nariams,aisku jos yra labai reikalingos.Is nuotraukos daug gali apie zmogu suzinoti,bet yra ir didelis pavojus,kad jis is nuotraukos tau nepatiks ir tu nenoresi su juo net toliau bendrauti,ka jau kalbeti apie susitikima.O gyvenime zmogus gal labai mielas ir zavus.Taigi ne viska nuotrauka pasako -ta zinau is savo patirties

Raguolis

R

14 įrašai

2010/03/18 21:06:25 21:06:25

vijune: O ką čia jūs, Nenariai, veikiate, negalėdami nei anketų, nei nuotraukų pamatyti?
Linksminamės? Aš irgi [quote:3d8c1x4n]

.....

Na nesu DP nare.Pries metus buvau.Kaip ir daugelis,ieskojau sau antros puseles...Sioje svetaineje nepavyko rasti Bet kitoje lydejo sekme ,taigi esu jau nevienisa ir laiminga.Galite paklausti,tai ka gi tada cia dabar veikiu?!Na pries tuos metus labai patiko skaityneti DP forumo diskusijas,buvau truputi ir pati isijungusi i jas,taigi atsiradus galimybei ilga laika leisti prie kompo,pradejau zvalgytis po ivairius forumus.Norisi paskaityneti,padiskutuoti,idomiu minciu paieskoti. Juk ne tik esant vienisai idomios gyvenimo aktualijos Sis DP forumas galiu pasakyti labiausiai prie sirdies Dabar apie tema.Taigi,mums, forumo"sveciams"(nesvarbu kokiais tikslais cia apsilankantiems)nuotraukos,matyt,nera jau tokios ir svarbios,todel visai ir nesvarbu,kad ju nematome.Nariams,aisku jos yra labai reikalingos.Is nuotraukos daug gali apie zmogu suzinoti,bet yra ir didelis pavojus,kad jis is nuotraukos tau nepatiks ir tu nenoresi su juo net toliau bendrauti,ka jau kalbeti apie susitikima.O gyvenime zmogus gal labai mielas ir zavus.Taigi ne viska nuotrauka pasako -ta zinau is savo patirties [/quote:3d8c1x4n]
visiskai nesutinku su tokia nuomone, nuotraukja labai svarbu( nekalbu apie nepadorias ), nes pamate zmogu pajuntam simpatija arba ne, tai patvirtina zodziai - meile is pirmo zvilgsnio .Ir tik veliau gilinames i asmenines savybes, pomegius ir t.t.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume