Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumDarnipora.lt - mums ir apie musSvetainės ir forumo naujienos → Nenauji "nauji suderinami nariai"

Nenauji "nauji suderinami nariai"

Danius

D

41 įrašai

2008/07/23 19:21:07 19:21:07

Naturalu, kad kasdien ar reciau atsiranda nauji suderinami nariai. Paskutiniu metu pastebejau, kad jie nebetokie ir nauji: rodo, kad paskutini karta jungesi pries keleta menesiu, pusmeti ar net pries 2 metus. Tai kokie jie nauji? Ar cia tik man taip parenka?

ieva

I

96405 įrašai

2008/08/08 22:33:56 22:33:56

Darni pora komandai. Gal nesiimkit spresti, keliems nariams mes galim atsakyti ir palikite teise is suderinamuju rinktis patiems. Ne vaiku darzelyje esam. Patikekit. Kas jei ne mes patys galim geriausiai zinoti, kas mums tikrai patinka, kas ne. Juo labiau, kad nekurie uz tai pinigus jums moka...

Agne

A

1659 įrašai

2008/08/16 11:19:37 11:19:37

O man patinka, kad vis gaunu laiškus apie naujus suderinamus narius, nes visų 100 anketų iškart neperžiūrėčiau vis tiek ;) Bet aišku, jei man rastų tik kelis suderinamus, turbūt norėčiau iškart matyti visus :/

DarniPora

D

78 įrašai

2010/07/27 07:15:45 07:15:45

Surizikuosiu parašyti atsakymą Aišku, kiekviena sistema turi savo spragų, gal ir mūsų suderinamų narių parinkimas vieniems tinka, kitiems ne. Dažniausiai skundžiasi tie, kuriems netinka, o tie, kurie lieka patenkinti, tyliai džiaugiasi Galiu pasakyti tik tiek, kad mažesni srautai siunčiami specialiai, nes didesniame Jūs gal nebepamatytumėt TO žmogaus. Kartais tiesiog užmiegi ant laurų, kartais nuotaika būna ne ta. O šiame meilės ir pažinčių paieškos procese juk svarbu ne kiekybė, o kokybė

PS Ilgainiui senų neaktyvių narių sistema siųs vis mažiau, kol jie bus ištrinti iš mūsų sistemos kaip neaktyvūs arba jau laimingai susiradę porą ir nebeaktyvūs

Pagarbiai, Kris

ieva

I

96405 įrašai

2010/07/27 07:43:26 07:43:26

[quote:2kl4cfpg]didesniame Jūs gal nebepamatytumėt TO žmogaus. [/quote:2kl4cfpg]

Nereikia tu pasaku. Po truputi siunciat todel, kad jei norim patys pasirinkti, su kuo bendrauti, turim pirkt auksine naryste. Tuomet tik galim rasyti,kam norim.
Suprantu jusu komercini interesa, tik pikta,kai dangstotes graziais ketinimais.

DarniPora

D

78 įrašai

2010/07/27 07:53:43 07:53:43

Sveiki. Dėkojame už Jūsų nuomonę. Ir be narystės per prisijungusius narius ir pirminius atrankos kriterijus galite susirasti tai, ko ieškote. Čia laimės dalykas. O auksinė narystė tik suteikia daugiau paieškos filtrų ir išplečia galimybes.

Sapo1295820256_db

S

533 įrašai

2010/07/27 08:15:08 08:15:08

DarniPora: Sveiki. Dėkojame užJūsų nuomonę. Ir be narystės per prisijungusius narius ir pirminius atrankos kriterijus galite susirasti tai, ko ieškote. Čia laimės dalykas. O auksinė narystė tik suteikia daugiau paieškos filtrų ir išplečia galimybes.

Kris , drįstu suabejoti. Norėjau paprastam nariui išsiųsti laišką, bet nepavyko, nes pati esu paprasta narė. Ir koks čia gali būt laimės dalykas, kai negali pasakyti tam, kieno anketą naršai - Labas čia aš tave peržiūrėjau

ieva

I

96405 įrašai

2010/07/27 09:57:07 09:57:07

juk sakiau- KOMERCIJA.
pirk auksine naryste ir rasyk, jei radai kam rasyti. kitaip lauksi, kada tau teiksis patinkanti nari duoti.
beja, gavau nari, kurio suderinamumas su manim maziau nei 50%.

galvoju, ar tikrai suderinami baigesi, ar kaip? gal ir taip apsaugot mane nuo kazko, kad galva nesusisuktu

DarniPora

D

78 įrašai

2010/08/02 09:23:01 09:23:01

Sveiki

Dėl suderinamų narių - jei užsidedate per daug reikalavimų, tada automatiškai suderinami nariai perfiltruojami ir naujų suderinamų anketų sulaukiate mažiau.

Suderinamumo procentas - dažniausiai viršija 40, narių anketos išrenkamos automatiškai. Šiandien gal gavote narį su mažesniu suderinamumu, rytoj gausite narį su didesniu suderinamumu.

Testo suderinamumo rezultatai - po trijų mėnesių galite testą perpildyti.

Paieškos alternatyvos - jei suderinamų narių sąraše nerandate savo išrinktojo, ieškokite simpatijų per narių paiešką.

Auksinė narystė yra mokama ir už tuos pinigus natūralu, kad Jūs gaunate papildomų funkcijų.

Trumai šį kartą
Kris

Orchideja41

O

24 įrašai

2011/01/12 11:09:18 11:09:18

Mane nervina si svetaine,negalima siusti zinutes patikusiam nariui neturint auksines narystes,taip ir laukiu kol kas paraso,bet ne vieno normalaus,o kurie patinka paskaicius anketa,tiems negaliu parasyti.

Dėl suderinamų narių - jei užsidedate per daug reikalavimų, tada automatiškai suderinami nariai perfiltruojami ir naujų suderinamų anketų sulaukiate mažiau.

Suderinamumo procentas - dažniausiai viršija 40, narių anketos išrenkamos automatiškai. Šiandien gal gavote narį su mažesniu suderinamumu, rytoj gausite narį su didesniu suderinamumu.

Testo suderinamumo rezultatai - po trijų mėnesių galite testą perpildyti.

Paieškos alternatyvos - jei suderinamų narių sąraše nerandate savo išrinktojo, ieškokite simpatijų per narių paiešką.

Auksinė narystė yra mokama ir už tuos pinigus natūralu, kad Jūs gaunate papildomų funkcijų.

Trumai šį kartą
Kris[/quote]

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume