Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumDarnipora.lt - mums ir apie musRenginiai → KODĖL VYRAI NEDRĮSTA ATEITI Į DP RENGINIUS?

KODĖL VYRAI NEDRĮSTA ATEITI Į DP RENGINIUS?

Mangofruit

M

1982 įrašai

2010/07/15 12:44:20 12:44:20

Prieš užduodant tokį klausimą DP administratoriams reikėtų pasidomėti tinklapio žmonėmis. Reiktų paskaityti forumo temas. Ko ieško vyrai. Kokie tie vyrai. Ir kokios moterys. Kiek yra aktyvių narių, kurie bent kartą į savaitę prisijungia ir tikrina savo paštą. Ir ko ieško. Atsakysiu vienareikšmiškai - vyrai neina dėl to, kad galvoja, jog renginyje dalyvaus nelaimingos, virš keturiasdešimties, su viršsvoriu moterys, po sijonais pasikišusios pulką vaikų. Tai ko ten eiti? Vyrai ieško femme fatale, o ne liaudiškai tariant bobų. Tokia mano nuomonė.

DarniPora: [b:1qoiha0u]Vyruuuuukai, klausiu Jūsų, kodėl pabūgstate ir neateinate į DP renginius?[/b:1qoiha0u]

Ar neieškote moterų? Ar bijote konkurentų? Ar bijote, kad nebus Jums subalansuotos partnerės? Taupote laiką? Nedrįstate? Einate su draugais alaus išgerti? Kas Jus pritrauktų į mūsų renginius? (proto ribose )

Laukiu rimtų atsakymų, nes atrodo tiek moterys, tiek vyrai čia ateina su bendru tikslu, bet kažodėl moterys kartais parodo daugiau iniciatyvos, nei Jūs?

KRIS

ieva

I

96405 įrašai

2010/07/15 12:48:42 12:48:42

TEISYBĖ. MANGO SAUNUOLE.

salamonijus

S

97 įrašai

2010/07/15 12:50:10 12:50:10

[quote="Mangofruit"]Prieš užduodant tokį klausimą DP administratoriams reikėtų pasidomėti tinklapio žmonėmis. Reiktų paskaityti forumo temas. Ko ieško vyrai. Kokie tie vyrai. Ir kokios moterys. Kiek yra aktyvių narių, kurie bent kartą į savaitę prisijungia ir tikrina savo paštą. Ir ko ieško. Atsakysiu vienareikšmiškai - vyrai neina dėl to, kad galvoja, jog renginyje dalyvaus nelaimingos, virš keturiasdešimties, su viršsvoriu moterys, po sijonais pasikišusios pulką vaikų. Tai ko ten eiti? Vyrai ieško femme fatale, o ne liaudiškai tariant bobų. Tokia mano nuomonė.
[quote="DarniPora"][b:3ry60tu5]Vyruuuuukai, klausiu Jūsų, kodėl pabūgstate ir neateinate į DP renginius?[/b:3ry60tu5]

Tu cia stipriai pasakei gerbiamoji patiko fraze su issireiskimu buriu vaiku po sijonu. as asmeniskai neinu, nes net nezinau kas kur vyksta, kas, kad prisijungiu nelakstysiu per kiekviena linka zedamas cia toks renginys cia toks ar panasiai. Manau labbiau reiktu reklamuot renginius, kad ir i pasto dezutes siunciant demesio demesio zodziu renginiu kokiu noriu nebus tai neatviliosit ten

SveciasX

S

6 įrašai

2010/07/15 13:30:53 13:30:53

nenoriu uzsiimti vertinimais... bet ... mango, kodel tavo pasisakymai tokie pikti, sarkastiski, pagiezingi? Ne mano reikalas, bet ar yra kas nors gero tavo gyvenime, ar moki pastebeti ir geru dalyku? Kol cia tavo piktu komentaru nebuvo - forumas turejo pozityvumo daugiau. Labai jau cia taves ddaug su negatyvu. Nesiukslink.

Buvusi ugnelė

B

150 įrašai

2010/07/15 13:47:36 13:47:36

o gal Mango turi tą retą Dievo dovaną nevyniojant visko į vatą pasakyti tiksliai ir aiškiai? Priešingai daugeliui kitų, kurie suka ''vokrug do okola'', kad tik neįžeisti, kad tik nesupykinti?
aš visų pirma gerbiu Mango už savo nuomonės turėjimą. Ar ta nuomonė visada sutampa su mano - kitas klausimas.

Mangofruit

M

1982 įrašai

2010/07/15 13:50:02 13:50:02

Oooo

Atsiprašau, kad sugadinau pozityvų forumą

Taip ir matau čia begales laimingų žmonių

Pasakysiu ką matau:
Moteris, kurios yra geros namų tarnaitės, žinančios kaip virti barščius; moterys, kurios nori sužinot, kaip geriau padaryt oralinį, kad vyras nebėgtų kažkur ieškot nuotykių; moterys, kurios yra / stengiasi būt geromis motinomis; moterys, kurios tiesiog pamiršta, kad yra moterys ir nusipelno švelnumo ir dėmesio,ko pasekoje valgo viską, kas papuola po ranka, kad kompensuotų savao nelaimingą egzistenciją(nes jos nėra įvertintos ir jų pastangos nueina šuniui ant uodegos-nepadeda nei oraliniai, nei barščiai); po to jos storėja ir tampa dar nelaimingesnėmis. Užburtas ratas sukasi -ir tuomet tos moterys kalba, kad su šimtu kilogramų jos yra laimingos... ir kad jų vyrai tiesiog nesupranta Moterys, kurios tiesiog savęs nemyli, bet visuomet turi paaiškinimą, kad dėl kažko aukojasi ir jų aukos neįvertintos? Ir tt...

Sveciasx: nenoriu uzsiimti vertinimais... bet ... mango, kodel tavo pasisakymai tokie pikti, sarkastiski, pagiezingi? Ne mano reikalas, bet ar yra kas nors gero tavo gyvenime, ar moki pastebeti ir geru dalyku? Kol cia tavo piktu komentaru nebuvo - forumas turejo pozityvumo daugiau. Labai jau cia taves ddaug su negatyvu. Nesiukslink.

ieva

I

96405 įrašai

2010/07/15 13:54:40 13:54:40

Sveciasx: nenoriu uzsiimti vertinimais... bet ... mango, kodel tavo pasisakymai tokie pikti, sarkastiski, pagiezingi? Ne mano reikalas, bet ar yra kas nors gero tavo gyvenime, ar moki pastebeti ir geru dalyku? Kol cia tavo piktu komentaru nebuvo - forumas turejo pozityvumo daugiau. Labai jau cia taves ddaug su negatyvu. Nesiukslink.

nuo kada tikslumas vadinamas pykciu? griezti pasisakymai- gal, bet tik ne pyktis. seniai laikas pasakyt, kad tie susitikimai daugiau skirti kompleksuotiems zmonesms, norintiems prasiplauti smegenis.

Svečias

S

689 įrašai

2010/07/15 14:33:27 14:33:27

Mangofruit: Oooo
Pasakysiu ką matau:
Moteris, kurios yra geros namų tarnaitės, žinančios kaip virti barščius; moterys, kurios nori sužinot, kaip geriau padaryt oralinį, kad vyras nebėgtų kažkur ieškot nuotykių; moterys, kurios yra / stengiasi būt geromis motinomis; moterys, kurios tiesiog pamiršta, kad yra moterys ir nusipelno švelnumo ir dėmesio,ko pasekoje valgo viską, kas papuola po ranka, kad kompensuotų savao nelaimingą egzistenciją(nes jos nėra įvertintos ir jų pastangos nueina šuniui ant uodegos-nepadeda nei oraliniai, nei barščiai); po to jos storėja ir tampa dar nelaimingesnėmis. Užburtas ratas sukasi -ir tuomet tos moterys kalba, kad su šimtu kilogramų jos yra laimingos... ir kad jų vyrai tiesiog nesupranta Moterys, kurios tiesiog savęs nemyli, bet visuomet turi paaiškinimą, kad dėl kažko aukojasi ir jų aukos neįvertintos? Ir tt...

Čia asmeninė patirtis ? Aš matau kitaip forume dalyvaujančias moteris (rožinių akinių neturiu jei ką).
Taaaaaip, laimės nėr tavo gyvenime, nėr .

Mangofruit

M

1982 įrašai

2010/07/15 14:37:02 14:37:02

Būtų labai keista, jei žmonės pasaulį matytų/suvoktų vienodai.
Atsiprašysiu, bet apie savo laimę nediskutuosiu

Svecias:
Mangofruit: Oooo
Pasakysiu ką matau:

Čia asmeninė patirtis ? Aš matau kitaip forume dalyvaujančias moteris (rožinių akinių neturiu jei ką).
Taaaaaip, laimės nėr tavo gyvenime, nėr .

real_man

R

3 įrašai

2010/07/15 20:36:45 20:36:45

nu jooo...."laimingoji" -jei tokia esi poniute, nors itariu net nepaziurejes i avitara esi tipiska kauleta senmerge, nekenti netik vyru, bet ir laimingu moteru, ka sakyti, matosi nekenti del savo nevykusio gyvenimo visos zmonijos )))))))Ir cia ji ne i vata zodziu nevynioja, o visa savo tulzi islieja, taip ir laksto po visas temas, kam ikandus ar ant ko issiliejus. Uzuojauta bedradarbiams ir tuo labiau kaimynams, siaubas tokia pagiezinga senute salia tureti!

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume