2010/04/15 07:22:37 07:22:37
Sveiki.
Kažkai apie organizuojamus ren ginius gidziu geru atsiliepimu, daznai per juos sedziu namie ir nieko neveikiu, bet vis neisdristu nueiti, nes jauciausi kazkaip kvailai, nepatogiai. Gal bijau nusivilti, arba bijau kad kazkam nepatiksiu... Ar bijau, kad nezinau, kas ten vyks, ar bus zmoniu, kurie man patiks, ar bus priesingos lyties atstovu, ar bus mano bendraamziu... Kartais atidelioju, nes sakau, kad tyngiu... Gal ir kvaila kazkam atrodytu problema, bet mane ji neramina. Gal kas turite panasios patirties ir panasiu baimiu?
2010/04/15 09:03:00 09:03:00
Tu jau padarei nemaza darba: issiaiskinai, kas konkreciai neramu. Bet rodos, sioje vietoje ir sustojai. O kodel? Juk turi problemu sarasa – isspresk kiekviena atskirai.
Ar bus priesingos lyties atstovu? Klausk organizatoriu.
Ar bus bendraamziu? Klausk organizatoriu.
Nezinai kas vyks? Klausk organizatoriu. Issiaiskink viska smulkiai, informacija tave nuramins.
Bijai nusivilti? Kodel, ar tikesi nugyvent likusi gyvenima be nusivylimu? Kartais taip nutinka, nieko baisaus. O kartais ir nenutinka. Pabandyk ir paziurek kas gausis.
Bijai kad kazkam nepatiksi? O kodel turetum visiems patikti? Buk savimi, buk mandagi su kitais, o visa kita – ne tavo rupestis.
Ar bus zmoniu, kurie tau patiks? Atspeti neimanoma, neeikvok energijos tokiems klausimams, kuriuos pasakytu tik burejos.
Tiesiog tingi?.. Tada tingek, megaukis tingejimu ir nepriekaistauk sau. O kai nuspresi, kad tingejimas nera toks jau puikus, tada imk ir nueik
2010/04/15 10:15:19 10:15:19
jai bijai šokt iš parašuto būtinai šok ir nustosi bijojęs ,šita taisyklė tinka daugeliu gyvenimo atveju pvz.karta man reikėjo kalbėt salėja kur buvo pora šimtų žmonių maniau širdis sustos vos tik uzlipsiu bet nieko panasaus neivyko daugelis mūsų baimiu pagrystos galvojimu kas bus jeigu bus taip arba galbus kitaip negu nori kad butų bet dazniausiai viskas susitvarko kaip reikia. dar vienas dalykas mano galva labai svarbus, iš kur žinai kad tau nepavyks jeigu to niekada nedarei ,gal kaip kartas pavyks o jeigu ir nepavyks tai darant antra karta žinosi del ko nepavyko ir padarysi gerai reikia tik noro taigi norint kazka pakeist reikia tai daryt drasiai imt ir prisiverst.
2010/04/15 12:06:07 12:06:07
Nueik nueik. As irgi bijojau, nusprendziau eiti paskutine minute ir man patiko, atsigavau moraliskai ir su vienu vyruku susipazinom, dabar bendraujam...
2010/04/15 12:25:49 12:25:49
as irgi vis galvoju nueit, bet nenueinu niekaip, mielai pabandyciau sikart, tik toks metas, kad nezinau ar galesiu ar ne, o registruotis reik isanksto, tai ir neapsisprendziu
trikapeikis intelektualas
T
327 įrašai
2010/04/15 13:38:32 13:38:32
Kai save sugebesi iveikti, motinele gamta atvers naujas galimybes.
Dabar nesugebejau nueiti. Po to bijojau prieiti. Veliau bijojau buti nesuprasta. Kam sitaip save kankinti?
Kazkodel manau visi jaudinasi. Kitaip nei tiems kuriems tai iprasta.
2010/04/15 16:54:52 16:54:52
Niekada negirdejau apie tokius renginius, bet kai tik suzinojau apie si rengini is kart uzsiregistravau.Net minties nebuvo, kad neiti, bus kaip bus. Blogiau negu namuose sedeti tikrai nebus.Iki.
2010/04/16 09:18:15 09:18:15
Priimtu turbut jei nueitum ir neuzsiregistravus?..
2010/04/16 11:53:10 11:53:10
Priimt gal ir priimtu, bet registracija juk tam ir reikalinga, kad paskambine suzinotume kiek ko bus, o jei ateis 5 moterys nesiregistravusios, o tu neisi vien del to, kad mazai moteru atseit sake... Ir siaip, netikiu, kad priima neribota skaiciu zmoniu....
2010/04/30 10:36:29 10:36:29
Narių vakarėlis: „Paragauk ir pajausk” gegužės 7...
Manau tema ir vieta - super parinkta, bet data ir laikas... Merginos/Moterys, gal reikia kooperuotis, kad būtų drąsiau..juk baisu tik pirmos 5 minutės..... Asmeniškai mane labiausiai neramina, kad dalį sekundės gali pasijusti kaip "prekė" ...Bet jei eisi su mintimi, kad nori daugiau sužinoti apie vyno subtilybes( o tai tikrai idomu) tai gal ir nesijausi taip jau blogai.....
Žodžiu, supratote mane, tikiuosi....
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume