Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumDarnipora.lt - mums ir apie musRenginiai → DarniPora.lt vakaras Klaipėdoje

DarniPora.lt vakaras Klaipėdoje

DarniPora.lt komanda

D

114 įrašai

2009/03/17 14:12:40 14:12:40

Šį penktadienį (2009 kovo 20 dieną) rengiame DarniPora.lt vakarą [b:1w40j08o]Klaipėdoje[/b:1w40j08o]. Tema: [b:1w40j08o]"Švęskime pavasarį!"[/b:1w40j08o].
Į Klaipėdą važiuosime pirmą kartą, tad viskas bus nauja ir mums ir Jums.Tikimės bus taip pat smagu kaip ir Vilniuje. Forumo dalyviai klaipėdiečiai, nepasišiukšlinkit ir ateikit, gal tuomet dažniau atvažiuosim .

Vakaro aprašas čia: http://www.darnipora.lt/index.php?pg=event&id=25

Jei turit pastabų rašykit šioje temoje

Zygfrid1295609168_db

Z

2032 įrašai

2009/03/17 14:41:41 14:41:41

Kur: Minijos g. 2, 5 aukštas, Klaipėda ("Gyvenimo menas" patalpos)

Labai sveikintina, kad organizuojami tokie susitikimai.

Bet man iskyla klausimas: koks to susitikimo, vakaro tikslas?
Ka dalyvis gaus uz tuos 30 Lt?

O kas labiausiai mane nustebino tai vakaro vieta!!! SIAUBAS!!!!!!!!
Minijos g. 2- sis adresas ne klaipedieciui gal nieko ir nesako. Bet de facto, tai yra C ar dar zemiau.. klases biuru kompleksas, i kuri padorus zmogus nelabai uzeina!

ps: Nors turiu pasakyti, kad adresu Minijos 2, viename is biuru esu apturejes seksa. Tai gal ir verta ten visiems vaziuoti.

Zygfrid1295609168_db

Z

2032 įrašai

2009/03/17 14:49:23 14:49:23

Yeh. Labai keista, kai siuo metu Klaipedoje viesbuciai tusti. Yra aibe ivairiu visuomeniniu, mokslo ir pan. organizaciju, kurios net nemokamai galetu suteikti patalpas susitikimui ar renginiui. Darni pora organizuoja vakara landynes tipo patalpose...

ieva

I

96405 įrašai

2009/03/17 14:51:54 14:51:54

Zygfrid: Kur: Minijos g. 2, 5 aukštas, Klaipėda ("Gyvenimo menas" patalpos)

Minijos g. 2- sis adresas ne klaipedieciui gal nieko ir nesako. Bet de facto, tai yra C ar dar zemiau.. klases biuru kompleksas, i kuri padorus zmogus nelabai uzeina!

[b:1v2d0h6s]ps: Nors turiu pasakyti, kad adresu Minijos 2, viename is biuru esu apturejes seksa. Tai gal ir verta ten visiems vaziuoti.

[/b:1v2d0h6s]

Ar tau yra kas nors sakęs, kad esi tikrų tikriausias durnius (tai mano asmeninė nuomonė sprendžiant iš pasisakymų visame forume). Manau tai ne pirmas ir nepaskutinis kartas. Pieną nuo lūpų nusivalyk ... Nors masturbacija dabar toleruojama tau ji tikrai ne į naudą

Zygfrid1295609168_db

Z

2032 įrašai

2009/03/17 14:57:22 14:57:22

Svečias:
Zygfrid: Kur: Minijos g. 2, 5 aukštas, Klaipėda ("Gyvenimo menas" patalpos)

[b:19fik1gi]ps: Nors turiu pasakyti, kad adresu Minijos 2, viename is biuru esu apturejes seksa. Tai gal ir verta ten visiems vaziuoti.
[/b:19fik1gi]

Ar tau yra kas nors sakęs, kad esi tikrų tikriausias durnius (tai mano asmeninė nuomonė sprendžiant iš pasisakymų visame forume). Manau tai ne pirmas ir nepaskutinis kartas. Pieną nuo lūpų nusivalyk ... Nors masturbacija dabar toleruojama tau ji tikrai ne į naudą

Где ты нашла меня грязным - туда и положь!
Ты думала, я буду чистым - оказалось, что ложь.
Ты думала, я буду честным - оказалось, что дрянь,
Но это все опять же только по твоим понятиям.

DarniPora.lt komanda

D

114 įrašai

2009/03/17 14:58:13 14:58:13

Zygfird, labai ačiū už objektyvią nuomonę

Ramune su kuria rengiame vakarus Vilniuje rekomendavo mums šias patalpas. Kadangi ji ten buvo buvusi ir sakė salytė yra 5 aukšte ir tik pats atėjimas iki jos kiek nepatogus ir reikia eiti pro biurių kompleksus.

Jeigu tik turi kokių gudrių pasiūlymų, kur galėtume rengti vakarą ne "landynėje", nedvejodamas rašyk.
"Yra aibe ivairiu visuomeniniu, mokslo ir pan. organizaciju, kurios net nemokamai galetu suteikti patalpas" Gal galima konkrečiau.

Dėkingi iš anksto

Zygfrid1295609168_db

Z

2032 įrašai

2009/03/17 15:16:31 15:16:31

DarniPora.lt komanda: Zygfird, labai ačiū už objektyvią nuomonę

Ramune su kuria rengiame vakarus Vilniuje rekomendavo mums šias patalpas. Kadangi ji ten buvo buvusi ir sakė salytė yra 5 aukšte ir tik pats atėjimas iki jos kiek nepatogus ir reikia eiti pro biurių kompleksus.

Jeigu tik turi kokių gudrių pasiūlymų, kur galėtume rengti vakarą ne "landynėje", nedvejodamas rašyk.
"Yra aibe ivairiu visuomeniniu, mokslo ir pan. organizaciju, kurios net nemokamai galetu suteikti patalpas" Gal galima konkrečiau.

Dėkingi iš anksto

Taip. Minijos 2 yra isties nekokia vieta. Bet manau is esmes, svarbu ne vieta, o pat renginys ir jo dalyviai. Ir ju tikslai bei nuotaika, ir nusiteikimas. Susitikimo vieta bet kada galima pakeisti.
Man sunku Jums patarti, nes nelabai isivaizduoju kas yra DP vakaras.
Jeigu jis skirtas diskusijoms- tai tada butu galima organizuoti kokioje konferenciju saleje. Bet gautusi formali aplinka. Jeigu vakaras labiau orientuotas i pramogine puse- gal tada ji organizuoti kokiame klube, kabake ar pan?
Del nemokamu patalpu. O kaip traktuoti DP vakara? Jeigu tai komercinis renginys, tai suprantama reikia moketi. Bet jei sis renginys turi kokia tai socialine krypti ar prasme (pvz zmoniu vienisumo mazinimo priemones su tikslu issaugoti sveika prota , ar uz naturalu seksa katalikiskos seimos, ar uz laisve Kvebekui ir pan)- tada kreipiates i atitinkama organizacija kuri gal malones suteikti patalpas.

Zygfrid1295609168_db

Z

2032 įrašai

2009/03/17 15:25:30 15:25:30

Dėkingi iš anksto

Džiazo Restoranas "Kurpiai"
Kurpių 1a
Klaipėda, Lietuva LT-91248
tel: +370 46 410-555
fax: +370 46 410-333
mob.+370 682 32-220
E-mail: [email protected]
www.jazz.lt

Pvz tokia vieta tiktu DP vakarui. Ir dar simataipenkiasdesimt.

DarniPora.lt komanda

D

114 įrašai

2009/03/17 15:48:06 15:48:06

Zygfrid:

Dėkingi iš anksto

Taip. Minijos 2 yra isties nekokia vieta. Bet manau is esmes, svarbu ne vieta, o pat renginys ir jo dalyviai. Ir ju tikslai bei nuotaika, ir nusiteikimas. Susitikimo vieta bet kada galima pakeisti.
Man sunku Jums patarti, nes nelabai isivaizduoju kas yra DP vakaras.
Jeigu jis skirtas diskusijoms- tai tada butu galima organizuoti kokioje konferenciju saleje. Bet gautusi formali aplinka. Jeigu vakaras labiau orientuotas i pramogine puse- gal tada ji organizuoti kokiame klube, kabake ar pan?
Del nemokamu patalpu. O kaip traktuoti DP vakara? Jeigu tai komercinis renginys, tai suprantama reikia moketi. Bet jei sis renginys turi kokia tai socialine krypti ar prasme (pvz zmoniu vienisumo mazinimo priemones su tikslu issaugoti sveika prota , ar uz naturalu seksa katalikiskos seimos, ar uz laisve Kvebekui ir pan)- tada kreipiates i atitinkama organizacija kuri gal malones suteikti patalpas.

Renginio tikslas pabedrauti susirinkus kartu. Reikalingos jaukios patalpos. kad nebūtų brangu, bet jauku. Ramune, kuri būna renginio vedančioji visad sugalvoja kokių žaidimų susipažinimui ir bendravimo palengvinimui. Gali pažiūrėti į ankstensius vakarus http://blog.darnipora.lt/valentino-diena-1525.html.

Renginys komercinis tiek kiek reikia sumokėt už nuomą ir vedančiajai. Jei tai turėjote galvoje. Reikia turėt omenyje, kad surenkami keli šimtai litų už kuriuos kažko laibai prabangaus negalime pasiūlyti. jei didinsime kainą susirinktų keli žmonės ir tuo baigtųsi viskas. parastai susirenka apie 20 žmonių.

Esame mėginę daryti kaip tu vadini bare ar kaboke "havana social club" Vilniuje, bet pastebejome, kad susisnekėti darosis sudėtinga, kai aplink šurmuliuoja daug žmonių, ir gaunasi chaosas. Tad paskutiniu metu išsinuomojam kokią nedidelę salytę ir draugiškai praleidžiam laiką.

ieva

I

96405 įrašai

2009/03/17 16:12:44 16:12:44

Kodel vakarelis su kojinem? Juk tai taip neelegantiska- damos be aukstakulniu...

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume