renata24_: O aš siūliaus tapt moderatore??? Jau išskaito, ko neparašiau. Vat tai kad tik vienas žmogus. Ir pati žinau, kad trinamas ne automatiškai. Pasiūlymų tema čia? "Forumo veikimas - klausimai, pasiūlymai" Taaip. Vat ir siūlom. Nu nenorit, tai nenorit. Vadovaut nesiruošiu. Tik sakau, kaip yra kituose normaliuose forumuose. Beje, moderatoriams niekas nemoka, jie viso labo savanoriai, kuriems rūpi tvarka.
Ok, jaučiu tuoj mane spirs lauk Mano nuomonė aiški, einu lauk iš šios temos pradžiai.
Zinoma, draugo forumai "super aktyvus" )) - pagal dalyviu skaiciu ten pelke kaip reikiant - bet moderatoriai "dirba" ir jiems ASMENISHKAI neitikusius banina ish karto Deja, bet moderavimas Lietuvoje nepasiteisina - neznai ar del plikbajorishku tradiciju, ar del menulio faziu moderatoriai degeneratais greit ishvirsta. Beje o normaliausias ir ko gero seniausias forumas - omnitelio newsgrupai puikiai be moderatoriu veikia.
Ir ish kur tie tolerastistishki-komunistishki principai atejo, kad nuomone, net ir ashtri, turi buti moderuojama? Be pono bato pragyventi negalite, vis traukia kazkam subine palaizyti?