Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumDarnipora.lt - mums ir apie musForumo veikimas - klausimai, pasiūlymai → Svetainės "mirusios sielos"

Svetainės "mirusios sielos"

Vestta

V

5 įrašai

2010/04/04 18:50:48 18:50:48

Sveiki, labai nustebau,kad į suderinamus narius man pasiūlo vyrus, kurie jau vienerius-dvejus metus nebuvo prisijungę prie svetainės!Atsiprašau, bet tai arba svetainės tvarkytojų aplaidumas arba sukčiavimas prekiaujant mirusiom sielom. Pradedu nusivilti. Ar čia man vienai tokia "dovanėlė"?

Ana

A

49 įrašai

2010/04/04 18:58:17 18:58:17

cia visom tokia dovanele ir svetaines apgaule, todel visi bega is cia

Samanta

S

1028 įrašai

2010/04/04 19:21:39 19:21:39

Neseniai KRIS ADMIN žadėjote trinti tokia anketas, tai kaip čia dabar yra su pažadais? nors jau nesiūlytumėte žmogui tokių miruolių po 2 metus nesijungusių. Apmaudu už DP svetainę - tokia garsi, o veikimas kompromituojantis.

rimukas

R

14 įrašai

2010/04/04 19:23:11 19:23:11

Aš jau ir mirusi siela bet pries iseinant sistema mane dar ir moterim pavertė

Samanta

S

1028 įrašai

2010/04/04 19:28:43 19:28:43

rimukas: Aš jau ir mirusi siela bet pries iseinant sistema mane dar ir moterim pavertė

O, Rimuk, pavyko tau rasti ko ieškojai,jei išėjai? Pasidalink jei gali, apie svetainės efektyvumą konkrečiai tau? Dėl lyties pakeitimo - DP priviet

rimukas

R

14 įrašai

2010/04/04 20:31:20 20:31:20

man atsibodo cia niekus rasinet o jei parasau ka teisingai bet nemaloniai tai totalus puolimas todėl nutariau negadint nervų nei sau nei kitiems.atsiverciau seip paziuret paskaitinėt ir tiek ,kad moterim pavertė irgi maciau toks ispudis kad cia palaida bala ir niekas cia to forumo nemoderuoja o paliktas likimo valiai.

Samanta

S

1028 įrašai

2010/04/04 21:57:59 21:57:59

Forumas yra kiek supratau pačių forumiečių gelbėjimo reikalas . Bet dalyvavimas forume ir darnios poros paieškos juk nėmaž nesusiję, tad galėjai ir neišsiregistruoti dėl to...

Danguoliukas

D

32 įrašai

2010/04/10 08:13:38 08:13:38

Gerai, kad yra tokie pasisakymai ,o tai net nepagalvojau apie tokias '" mirusias morusias" sielas galvojau rekomenduoti kažkodėl laiškų ,net ne perskaito. Gerai, kad yra diskusiju puslapiai, bus kur parašyti ir padiskutuoti.

DarniPora

D

78 įrašai

2010/04/27 07:29:51 07:29:51

Sveiki, mielieji.

Matau Jūsų akyse nusivylimą - mirusios sielos, kažką kažkuo pavertėm, kažką žadėjom, bet nepadarėm. Noriu Jus patikinti, kad Jūsų bėdos yra ne tik stebimos ir išklausomos, bet ir traukiamos į nesibaigiantį svetainės tobulinimų sąrašą. Tikrai nežiūrime į tai pro pirštus ir mums rūpi, kas Jums svarbu, kas Jus erzina ar džiugina. Tiesiog čia globalūs pokyčiai. Nesinori nueiti į kelių asmenų anketas ir ištrinti visus pasiūlytus narius, kurie nesijungė jau senokai. Dabar tikriname, kiek tie, kurie jau metus laiko neprisijungę, yra aktyvūs ir nori išlaikyti DarniPora.lt svetainės nario statusą. Kai peržiūrėsime visų narių aktyvumą, tada svetainėje liks tik potencialūs suinteresuoti asmenys

Nerūstaukit labai, dar trupučiuką pakentėkite ir dar turėkite omenyje - jei kažkas neprisijungė pusę metų, tai dar nereiškia, kad ji/jis negali prisijungti būtent šiandien, pasižiūrėti būtent Jūsų anketa ir išsirinkti Jus. O toliau... aš tikiu, kad gyvenimas kaip pasaka. Ne visada taip nutinka, bet niekas netrukdo tikėti tuo.

Primenu, kad visas bėdas siųstumėt e-paštu: [email protected]

Su viltimi į šviesesnį rytojų...
Kris
DarniPora komanda

naujas lankytojas

N

2 įrašai

2010/04/27 15:54:37 15:54:37

Malonu, darni pora komanda viską stebi ir reaguoja čia ir be laiškų yra kas veikti ,forumai , diskusijos, protingi psichologų patarimai ,geri straipsniai .Tikrai šioje svetainėje patinka, ačiu už dėmesį.Deje nesuprantu rašiau visą laiką danguoliuko vardu ,o dabar Įvedus šį vardą rašo kad toks vardas jau yra.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume