Pažintys Forum

Darnipora pazintys

paieska

judesys

J

53 įrašai

2009/09/25 12:24:03 12:24:03

jau visai apsurdas...net per paieska rastai merginai nebegalima parasyt, reik pinigus moket...be zodziu...

ieva

I

96405 įrašai

2009/09/25 12:42:20 12:42:20

ko dabar verksleni, visiems krize.
Imi sukuri tema "kvieciu kavos" pakvieti patikusia (-i)
sekmes
swx

Asta31324579346_db

A

763 įrašai

2009/09/25 13:12:34 13:12:34

Svečias: ko dabar verksleni, visiems krize.
Imi sukuri tema "kvieciu kavos" pakvieti patikusia (-i)
sekmes
swx

liuks, vyras su fantazija

dainelė

D

1512 įrašai

2009/09/25 13:17:11 13:17:11

judesys: jau visai apsurdas...net per paieska rastai merginai nebegalima parasyt, reik pinigus moket...be zodziu...

taigi tamstai "pinigų dažniausia pakanka", - negi nesurasi tokiam svarbiam reikalui 2,99 Lt, ar kažkiek panašiai, kiek auksinė DP narystė savaitei kainuoja

Ra

R

389 įrašai

2009/09/26 15:38:48 15:38:48

Tinklapis yra gana nepopuliarus, todėl užsidirbti iš reklamos negali. O yra komercinis. Tai va: "verslas yra verslas"

Tomas

T

51 įrašai

2009/09/26 23:00:37 23:00:37

judesys: jau visai apsurdas...net per paieska rastai merginai nebegalima parasyt, reik pinigus moket...be zodziu...

Kada prisjungi prie DP ieik i "mano profilis" "daugiau apie mane",kitaip tariant kur aprasei apie save.Ten irasyk savo skype nika,viskas,kas nores tas tau parasys i skype.Pastebejau tik poros merginu skype duomenis paliktus.Gal dabar padauges.Tikrai zymiai patogiau bendrauti per skype.

dainelė

D

1512 įrašai

2009/09/27 07:21:29 07:21:29

Na, aš vistik nesuprantu, KODĖL žmogus, kuriam pinigų dažniausiai pakanka, nori viską, net ir laimę galbūt, gauti už dyka.

Kam reikia ieškoti plyšio tvoroje ir vagiliauti, jei gali kaip normalus žmogus susimokėti už paslaugą? Kai MANIM ir MANO darbu, kuriuo duoną užsidirbu, koks panašus gudruolis ima naudotis, ar patinka? Tai kodėl pačiam norisi kitiems taip daryti?
Matau elementarų savigarbos trūkumą.
O paskui piktinamės, kokie visi vagys Lietuvoje, pradedant nuo valdžios.
Tik AŠ geras-doras-sąžiningas, o tie plėšikai DP svetainės kūrėjai, matai, pinigus lupa iš MANĘS. Neleidžia už dyka jų turimais duomenimis naudotis. (Kuo naudotis leidžia, tai nesvarbu.) Verta stebėtis ir piktintis, tikrai...

Paskui parašyti skaipo vardą ir apeiti taisykles.
Esam dori, verti tikros laimės, ar ne?

Sukurk savo pažinčių svetainę - bus tamstai tada prieinami už dyka visų jos narių kontaktai.

ieva

I

96405 įrašai

2009/09/27 09:19:52 09:19:52

dainelė: Na, aš vistik nesuprantu, KODĖL žmogus, kuriam pinigų dažniausiai pakanka, nori viską, net ir laimę galbūt, gauti už dyka.
Kam reikia ieškoti plyšio tvoroje ir vagiliauti, jei gali kaip normalus žmogus susimokėti už paslaugą? Kai MANIM ir MANO darbu, kuriuo duoną užsidirbu, koks panašus gudruolis ima naudotis, ar patinka? Tai kodėl pačiam norisi kitiems taip daryti?
Tik AŠ geras-doras-sąžiningas, o tie plėšikai DP svetainės kūrėjai, matai, pinigus lupa iš MANĘS. Neleidžia už dyka jų turimais duomenimis naudotis. (Kuo naudotis leidžia, tai nesvarbu.) Verta stebėtis ir piktintis, tikrai...

Sukurk savo pažinčių svetainę - bus tamstai tada prieinami už dyka visų jos narių kontaktai.

Dieve tuoj apsivemsiu,jus is kokio pasaulio,"neieskok plysiu""nemeluok"ir t.t.. uzsigrudinusi kosomolke.Apeidinejimas taisykliu tai dar nereiskia kad yra trukumas pinigu ar nenorejimas ju moketi,pagalvokite kodel ?atsakymas paprastas,bent kiek realybeje gyvenantis zmogus ta supras.Nepykit aisku bet su tkiu siauru mastymu,gyvenant pagal visus dievo isakymus vienuole reikejo tapti(remiuosine vien tik siuo komentaru).Man jusu tiesiok gaila,jeigu ir susirasit mylima zmogeli tai jis su jumis ilgai ne bus,nebent toks pats doras pilietis kaip jus paklius,tik vargu ar tokiu yra.

Barmalejus

B

56 įrašai

2009/09/27 13:00:59 13:00:59

Svečias:
Dieve tuoj apsivemsiu,jus is kokio pasaulio,"neieskok plysiu""nemeluok"ir t.t.. uzsigrudinusi kosomolke.Apeidinejimas taisykliu tai dar nereiskia kad yra trukumas pinigu ar nenorejimas ju moketi,pagalvokite kodel ?atsakymas paprastas,bent kiek realybeje gyvenantis zmogus ta supras.Nepykit aisku bet su tkiu siauru mastymu,gyvenant pagal visus dievo isakymus vienuole reikejo tapti(remiuosine vien tik siuo komentaru).Man jusu tiesiok gaila,jeigu ir susirasit mylima zmogeli tai jis su jumis ilgai ne bus,nebent toks pats doras pilietis kaip jus paklius,tik vargu ar tokiu yra.

Na ka, uzspaude kaltes jausmas, kad kazkas gali buti doresnis, saziningesnis, geresnis? Uztat dabar atakuojat, verciat zmogu ufonautu, kad save pateisint ir ant dusios nors kiek palengvetu

Man tai ir juokinga, kad vyrukas negali tu 2.5 Lt sumoket. Idomu, iki kokiu ribu taip ieskant tu "plysiu" galima nueit. Tikriausiai i pasimatyma vaziuos "zuikiu" troleibuse, pasikvepines parfumerijos parduotuveje atseit "besirinkdamas" kvepalus, su geliu puokste nuskintu is salia esancios klombos. Tikriausiai ne viena moteris neliks abejinga tokiam sumanumui

rudnosiukas

R

1260 įrašai

2009/09/28 04:52:44 04:52:44

Svečias:
dainelė: Na, aš vistik nesuprantu, KODĖL žmogus, kuriam pinigų dažniausiai pakanka, nori viską, net ir laimę galbūt, gauti už dyka.

puiki mintis apsivemti, gal pavyks išsivemti, gal palengvės

siauras mąstymas tai pirmiausia yra manyti, kad aplinkui visi tokia patys lopai, kaip pats...

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume